58

Анонимен

преди 2 години

Качас, харчи си доларите от сделката за музейните експонати, дето купи за милиарди и не се обаждай!

57

Бау

преди 2 години

Дезориентация, граждани и де морализция! Вигенин правлно пита Греб, не можаха ли да отложат вота с една седмица и да не пращат днес в Брюксел дефорсиран премиер! Не легетимна проява! Излагация!

56

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ПРИЗНА И ДОКАЗА, СВОЯТА ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКА ИМПОТЕНТНОСТ.

55

Българин

преди 2 години

Всички национални предатели скоро ще виснат пред парламента. Новият народен съд идва!

54

Някой

преди 2 години

... знае ли защо видния "патриот" Каракачанов, и ОТЯВЛЕНИТЕ българомразци ВМРО-ДПМНЕ оценяват по един и същи начин случващото се и дали това има нещо общо с работодателя им? Питам за един прЕател.

53

Анонимен

преди 2 години

Революцията е на път да не стане.

52

Хасфалт

преди 2 години

Каракачамбо, къде са ти самолетие бе? На гол тумбак, чифте чертежи!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Ама тия за толкова късопаметни ли ни имат? Тези не бяха ли патерица на лоения 12 год

50

Dinosaurus

преди 2 години

Аре оди у Скопие да ревеш с колегите си от РСМ, бе тул*п ! Кирето се изживяваше като премиер на РСМ, ама че си бегат с Кокорчо у Канада и САЩ с тлъст пай от 9-те милиарда в офщорките, а ти оставаш тука, бя*но к*че продажно

49

Стамболов

преди 2 години

Налагането на вето беше задължително, за да се разбере, че РСМ има сериозен идеологически проблем и се нуждае от реформиране. А вдигането на ветото с условия за реформиране е мъдро решение, полезно за самата РСМ и показващо добрата воля на България за присъединяване на РСМ и Албания към ЕС.Може да се каже, че това е един от малкото външнополитически ходове на България, които заслужават адмирации !

48

Кирил

преди 2 години

Ти потомствен предател и ДС издънка нямаш никакво право, да се обаждаш.Не знам как самите макета не са те затрили още, ПРЕДАТЕЛ!Незнам как още не си пристанал на Възраждане, ама явно такива са командите на Доган куче долно.Ако Тодор Александров беше жив, щеше да те обеси за предателство, ***!Лично аз бих ти теглил ножа, но издевателството над животни е наказуемо.Ти и тези като теб( Доган, копейкин, Борисов.) сте за доживотен затвор без право на помилване.

47

Анонимен

преди 2 години

Като отчаян ход този пак го активираха да изпълзи от дупката си. Само че "сценаристите" не разбират, че вече се изтъркаха за 30 години номерата на ченгетата от ДС, псевдопатриотите, слугите на мафията и ибрикчиите на Доган. Преходът приключва пред очите ни и всички ще го разберат на следващите избори. Време е за нова България.

46

ВМРО са симпатични

преди 2 години

но те явно не разбират политическата игра около ветото за РСМ.Френското предложение е много добро за нас,защото то прехвърля топката в полето на политиците от РСМ Поддържайки основните български изисквания,френското предложение накара политиците от РСМ да покажат,че те са тези,които пречат за вдигането на ветото с нежеланието си да приемат реалностите в отношенията БГ-РСМ.И както преди плачеха на запад,как ги дискриминираме,така сега плачат срещу този запад,значи не у нас е вината.

45

Зозо

преди 2 години

Революция?!? Ахахаххааааааа...... - революция в прането, дето имаше една реклама :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Никой пръста няма да си мръдне за Македония.

44

Анонимен

преди 2 години

Тоя чак сега ли разбра, че Борисов е подлец и не струва пет пари?! А защо тогава толкова време го крепи да бъде на власт?

43

179

преди 2 години

Губим България а вие за Македония мислите :D

42

Анонимен

преди 2 години

Шкембе революция, с люти чушки и чесън.

41

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

АМАН ОТ РЕВОЛЮЦИИ. АМАН ОТ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ.

40

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ НАПРАВИХА ФРЕНСКА ЛЮБОВ НА МАКЕДОНИЯ И АЛБАНИЯ.

39

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, вие с НФСБ и Атака до преди 1 година бяхте гуменият печат на премиера Борисов и негови безропотни слуги! Сега ще правите национална революция?! Хайде де,кой ви вярва! Пак се подреждате пред яслата! Да не забравите и Воля, ей! Закъде сте без нея!