25

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Подготвят почвата за мобилизация в Русия... Тази е абсолютно кyкy... С мъжа си заработват с тези лъжи и внушения около 1 милиард рубли на година.

24

Да

преди 2 години

Жужакот от кремъл да се обеси.Той запали 3-та световна война.Може и да се самоотрови в бункера- като Хитлер.

23

Хахаха

преди 2 години

А поради каква причина НАТО да не се разширява на изток.Хахаха.Сега иска почти всички да влязат в НАТО.Русия защо не ги напада.Истината е че алчните руснаци са си тъъъпи и им дай само оръжия и пиене.Просто не можаха да завладеята още земя ,това е.А оправдания за простияяяи и невежж русофил колкото щеш.На едни диктатор му трябва враг и война за да се задържи на власт,това е .История се повтаря периодично,нищо ново.

22

Анонимен

преди 2 години

Тая като я гледам на снимката изглежда може да свири на кларинет като истински виртуоз!Ако не за друго, поне за това я бива!

21

Дако

преди 2 години

Когато фактите говорят и боговете мълчат. Разширяваха се на изток и дразниха Русия до немай къде. Какво се очакваше? Ама чичо Сам е далечко и го боли патладжана, че тук ще се изпотрепем. Напротив, той е удовлетворен от това. Каква г-а-в-р-а с Европа.

20

до 20

преди 2 години

хахаха тва е ядрен шантаж, само дето няма такова нещо щото преди русия да пусне такава бомба путин ще яде куршуми 3 пъти за закуска

19

шш

преди 2 години

Добре,че се спасихме от комунизма, че каква мизерия беше!

18

Анонимен

преди 2 години

НАТО прави специална операция в Украйна. Само на руснаците им се вижда голяма война. Забранили сме да се нарича война. Малка операция, премахваме лошото от доброто и зашиваме раната.

17

Армагедон

преди 2 години

Истината приемате я или не е само една - "Или Русия ще спечели тази война, или цивилизацията ни ще приключи"Сещате се за какво говоря...

16

д

преди 2 години

тя така си говори, скоро *** ще напълнят *** с куршуми

15

Анонимен

преди 2 години

Фактите:Свалиха Янукович с преврат с така наречения Евромайдан и краварите сложиха техни пионки,ето затова в момента има война в уСрайнаа!!

14

МАЙОРА

преди 2 години

Тия новинки са за вътрешна употреба в раССия! Целта е да се покаже на мужиците, колко е страшен ботоксовият раковоболен старчок от Бункера! На нас няма какво да ни ги пускате! :)))))

13

Олга

преди 2 години

внучката на Гьобелс

12

Смешници

преди 2 години

Плашите гаргите, н.щастници! Бяхте изтласкани от цяла Северна Украйна, скоро и от Херсонска област, ще бъдете изметени! Разрушения Донбас си го носете на гръб. В следващите 100 години, няма да успеете да го възстановите. Накрая сами ще го върнете. А, когато се разпаднете, ще идваме на с.кс туризъм, да е.ем жените и дъщерите ви!

11

анализатор

преди 2 години

Ооооо, чакай ти да дойдат и немските Panzerhaubitze 2000! Тогава ще видиш ти кон боб яде ли!

10

aaa

преди 2 години

Ще има яко тупа лупа, то се е видяло.

9

Анонимен

преди 2 години

Едва ли точно това са казали.

8

До 7

преди 2 години

А как се ДЕмилитаризира според теб? Отиваш и им казваш с благ тон - моля ви, предайте си оръжията?

7

До Майора

преди 2 години

Не бъркай побърканата ти русофобия, с фактите :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Милитаристи ще демилитаризират. Нямам думи. Не НАТО нападна Украйна.