49

Избирател

преди 2 години

Какво е митомания?Митомания, известна още като патологична лъжа или фантастична псевдология, е психологическо разстройство, което е описано за първи път през 1891 г. от швейцарския психиатър Антон Делбрюк. Това състояние страда от онези хора, които лъжат постоянно и многократно, за да привлекат вниманието и възхищението на другите.

48

ВЪПРОС ДО ПЕТКОВ

преди 2 години

Човече , ти си мръднал . ЕС вече започна да сваля Цените на Руския ГАЗ и плаща по-малко .Ти домъкна Офщорна Фирма на Байдън с едно корабче . Трябва ДАНС да те арестува и вкара в Психиатрия .

47

Анонимен

преди 2 години

По ниската цена на газта е поради факта, че Путин е платил на някой който е подписвал договорите за по-високата цена. Нали сме приятелска държава да си плащаме като попове, та Путин да може да си направи армия. Така работят нещата.

46

Асоциален Примитив

преди 2 години

България плащаше най скъпо за газта от всички държави на които продаваше Русия. Това е братска любов, награда за русофилщината. Русоробията е като рак на панкреаса - болезнена и умираш в мъки с изкривена муцуна.

45

Анонимен

преди 2 години

Прегърна се с Виктория Нюланд, режисьорската в Украйна. Как не те е срам Кириле, вие сте новите енниичари.

44

Борисов убива

преди 2 години

МВР и ДАНС работят за Пернишки терористи, Юлиян Георгиев Перник се отчита с пачки по 500евро на МВР и ДАНС!

43

Анонимен

преди 2 години

Той идва ама да не е да ги платим като самолетите и да чакаме да, дойде хаха

42

Анонимен

преди 2 години

е нали ЕС трябвало да договаря цената, какво стана сега?

41

Анонимен

преди 2 години

Абе с тия 9 милиарда на година дето сега ги пести Киро от кражбите на Герб може и на двойна цена да го плаща газа, хаха

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен66Тези,които му повярваха са една 10%. Не може да се тероризира 90% от народа така. Този човек няма нищо в главата си,няма мозък,знания,умения,рутина..За нищо не става. Явно е захлебвал някъде около американски нпо-та до сега,бизнеса с пробиотиците е бил за параван.

39

Анонимен

преди 2 години

Ами ако този път не лъже?

38

Анонимен

преди 2 години

Украинците позволиха продажба на селскостопанска земя на чужденци и има големи площи чернозем, собственост на американци.

37

Да попитам

преди 2 години

Вярно ли Пед.офила Бойко Борисов е идол на МВР и ДАНС!

36

Анонимен

преди 2 години

Тези, които повярваха на Кирчо, че ще промени нещо към по-добро сега му вярват и на тази лъжа. :-)

35

Браво Петков

преди 2 години

Браво.Така ще накараш и руснаците да клекнат, ако искат да си пласират газа!

34

Анонимен

преди 2 години

Това можеха да го договорят и по телефона,не е нужно да ходи да харчи държавни пари за две срещи по 5 минути

33

Чичо

преди 2 години

Странно нещо е манипулацията. Навсякъде по света се говори за цената на газ мерна единица емвло( долар) за кубик. Само в скъпъта ни България цената на газа е за 1 мегават. Ха разбери по колко ти го продават и какво плащаш.

32

Анонимен

преди 2 години

Кире, избраха те хората да бориш корупцията, а не да ни правиш колония. По- рано бяхме руска. Сега защо мислиш, че искаме да станем краварска?

31

Надблюдател

преди 2 години

Що ли не му вярвам много на Кирето? Договорил по евтин от Газпром, ама спрямо сегашната руска газ, която я купуваме с посредници ли ? И я си кажи с какво се наведе и клекна, че заговори така! Първото което си се "спазарил" е българският интерес спрямо ...РСМ! Дреме ти за някакъв "патриотизъм"! Другото е свързано с оръжията, ама там няма да го огласиш! Най-вероятно си спазарил и още 8 изтребителя за два милиарда! Кирето си е доказан продажник!

30

Анонимен

преди 2 години

Петков наистина е с промит мозък. Наистина. Дали наистина не осъзнава колко е кух и главата му се държи отгоре като шамандура?