194

Анонимен

преди 2 години

Като дойдат румънците, ще ги изнесат от хотелите украинците.

193

Христо Христов

преди 2 години

, не АЗ гласувах за ПРО-брюкселски и харвардски партии, а ВИЕ! Сега ще си сърбате това дето САМИ сте ки дробили и да мълчите!

192

Анонимен

преди 2 години

Забелязали ли сте тука в българия има хора които говорят много черно и негативно,все едно ще идва края на света,цялото им мислене е на база черногледство,говорят само за кризи,за безпаричи е за горива за дефицити,за безработица за глад,за хипер инфлация,абе отвсякъде нещастие,това е философия българи да ви управляват и крадът да ви сведът до минимума и да повярвате в тази лъжа и утопия,хората нарочно се държат бедни като в русия да могат да ги маниполират за военни цели.

191

я

преди 2 години

До оня ден сите българи масово плачехте, че нема да стъпите на Бетономорието, радвахте се, че тия престъпници с хотелите ще фалират. Забравихте ли? Я си прочетете отново коментарите дето писахте под статиите за Черноморието. Сега какво Ви стана, че се загрижихте за туристическия сезон? Само като видите нещо свързано с Украйна и се почва с помията. Ей, големи сте ЛИЦЕМЕРИ, бре!

190

Продължаваме промяна

преди 2 години

Няма проблем тези които искат да останат на морето и да плажуват да остават, но да си плащат. Другите, които нямат възможност да се преместят или да започнат работа. Защото се получава да бе искам да работя ама нямам желание.Колко от работещите българи в България изкарват нето:- 1240лв. 40*31=1240лв.- ползват транспорт безплатно- ползват медицински услуги безплатно. Всеки българин, който получава като заплата до 1240лв.нето, трябва да бъде приравнен като бежанец и да се ползва и той с такива привилегии в България.

189

Анонимен

преди 2 години

Хотелиери искахте аванта. Получихтия.Сега идва време за разплащане.Който иска мореда мисли къде му е добре.

188

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Да , държавата да им плаща престоя на морето лятото. Пари ,бай Кирчо да вземе от щатите ,великите печатари .После и 20 лева няма да ви стигната за един хляб

187

Анонимен

преди 2 години

Тука има явно доста негативно настроени хора,русофили които явно им завиждат нещо на бежанците и ги е страх от тях това са комплексари,явно усещат в тях конкуренция в българия има хора които са по зле от бежанците нямат една стотинка и един ден трудов стаж

186

Waffen SS

преди 2 години

Ама как ще си делят стаите.Ще има интернационални забави,ако човек погледне реално в това има нещо хуманно и красиво

185

Анонимен

преди 2 години

Скоро някакви украинци се жалвали пред българските си домакини: "Ау, ама в тази страна голяма мизерия! Само по морето ви става за живот..."Като е така, защо не ходят например в Полша- нали там били най-гостоприемни към бежанците, имало вече 5 млн украинци. България най-бедната и мизерната, обаче тези не искат да ходят на запад! Да не би да е случайно, защото там ги настанявали на походни легла в общежития и имали излаз само на студеното Балтийско море?

184

Анонимен

преди 2 години

Огромни претенции от страна на бежанците.Не им харесвала базата в Равда, значи българските деца могат да почиват там, но бежнците не искат, че не им е достатъчно луксозна.Това на нищо не прилича.

183

кирцата ги разглези

преди 2 години

бутна им лев, манджа и басейни на кило. После не искали да си ходят. То от хубавото бяга ли се?

182

а така!

преди 2 години

"Бедните, измъчени бежанци" съвсем ще си покажат рогата. Еййй, нагло племе, което ще ни създаде невъобразими проблеми в най-близко бъдеще. Обаче се радвам, че ще нарушат два от приоритетите на българина - да почива добре и да не му бъркат в джоба. Скоро всички без шепата богато заплатени грантаджии ще ги подгоним с мотики!

181

Анонимен

преди 2 години

"Това е детският лагер в Равда. Имат претенции към столовата, която не е ремонтирана. Има и други корпуси, които не са ремонтирани, там не искат да живеят....В края на юни обаче в лагера очакват първата група деца." . . Значи за българските деца условията стават ,а за украински бежанци не са достатъчно добри ?Леко наглеят ми се струва .

180

Анонимен

преди 2 години

До всички хора в БГ:Бягащите от войната жени и деца са заплашени да станат жертва на трафик на хора.Има данни за такива случаи.Има данни за изчезнали деца и жени, замесени са престъпни групи, които използват войната.Представете си за какъв ужас, става въпрос, а някои им завиждат....Страшно е.

179

Анонимен

преди 2 години

Западна Украйна е голяма колкото 2 Българии,там разрушения няма,защо на хотел по Черноморието?

178

Българка

преди 2 години

Гледам в сайта на БТА, в Румъния са в спортни зали с дюшеци на земята. В Полша е същото. Другаде са на палатки. В Дания в палаткови лагери извън градовете! Само в бедна Бтлгария в луксозни хотели по морето! Айде стига им толкоз!

177

Анонимен

преди 2 години

Оня намерихте ли го къде уби човека на геме димитров,радев проведе ли раследване,васил божков има съмнение че стои за няколко убиства аз ще се притеснявам че някои починал от ток ,путин и тои има зад гърба си няколко убииства.

176

Анонимен

преди 2 години

Баси наглеците, цяла западна Уйрайна е свободна от война, те ми се изтърсили тука на хотел, ама не е луд тоя дето яде зелника. 100 хиляди по 40 лева на ден е 4 милиона, 120 милиона на месец и това на фона, че за операции на български деца събират капачки. Ако бяхме народ на място досега кирчо и кокорчо щяха да бъдат убити с камъни на площада. А тия клети бежанци трябва да се поставят в казармен режим, истинските ще останат, ментетата ще си ходят

175

Анонимен

преди 2 години

Какво стана? Без една заплата за Украйна. Без хотел заради Украйна... Вчера пред Фантастико в Овча Купел един с червени номера C 89..... (дипломатически автомобил на Украйна) тръгна да изпреварва пред пешеходната пътека и се сблъскаха странично с правилно движещ се автомобил. Тия съвсем го удариха на бащиния. Да идват руснаците и да ги гонят, щото ние сами няма да можем.