34

Анонимен

преди 2 години

Необятният Сибир има всякакви животински видове в зсраната Еуропа вече дори вълци и мечки няма из горите всичко е зсрано от пръдящи пияни немци и други отерпки а градовете са обезлесили всичко диво.Дори в Бг лястовици гарвани и тн са само история.И това са прдъливите западняци говорещи за еккология

33

Асандж Али Баба

преди 2 години

В мазето на азовстал е складирано евтино олио . Заграбено от кафлънд.

32

Само питам

преди 2 години

Русофилчета, досега великата руска армия е избила 210 украински деца нацисти. Колко украински деца нацисти трябва да се избият за да се денацифицира Украйна, 500, 1000 или 10 000?

31

Анонимен

преди 2 години

Изтока почна да се усеща вече дават стипендии на техни студенти за да учат на Запад но само ако съ върнат в държавите си свърши тая с изтичането на мозъци пълнещи западните гуши и развиването само на Запада а страните им на произход тънещи в мизерия.Западният модел изтича необратимо в канала както и измивлената им цивилизация лежаща на пияни композитори дрънкащи на два тона и пръдящи за престиж.

30

Анонимен

преди 2 години

Само едната гледна точка а зверствата на Украйна винаги когато се води война има и от 2 те страни зверства. И хората с маски те какви са участвали в Сирия, Либия, Ирак, дайте да видим и от другата гледна точка.

29

Анонимен

преди 2 години

Русия няма какво да прикрива даже го разобличава и има стотици клипчета със цивилни, които обясняват кой-кога и къде ги напада. Общото между всички е, че разказват как АЗОВ ги набутали по мазетата, започнали да разрушават града 10 дни преди ДНР, Чечня и Русия въобще да се появят в Мариупол и стреляли по всеки излезнал на улицата. Журналистите на Днес имат да изядат много хляб преди да мръднат от 112то място по свобода на словото където са се закотвили заради поръчкови статии.

28

Анонимен

преди 2 години

Еее как все всички са срещу русия, все на тях им режисират нещо, все другите лъжат, само в русия не лъжат. Абе вие чувате ли се, все едно не сме живяли в комунизма и не знаем за кво става дума???

27

Анонимен

преди 2 години

Сега пак ще изкарат от 100 кладенеца вода , НЕ сме ние .... той зеленски .. той оня тоя.Брей че той Зеленески значи 100 пъти по умен от джуджето ве ? Военен тактик, политик, режисьор , наркобос :))) Червенопитеците както винаги се оплетоха яко в лъжите си . Целият свят вижда, че сте просто престъпници с държавни униформи. Както винаги последните 100г .

26

Анонимен

преди 2 години

Гордостта на Русия - мъртвата природа.

25

мдаа

преди 2 години

Руснаците не за първи път извършват геноцид на украинците по време на гладомора са убити чрез глад СЕДЕМ МИЛИОНА украинци и доста българи включително.И нека не обвиняват само Сталин.Червеноармейци руснаци са пазели никой да не излиза на полето и да търси опадали класове и са стреляли на месо. А нали на Червеноармейците сме издигнали паметници тук от благодарност че докараха комунистите на власт.Е сега радвате ли се на империята на злото.

24

Анонимен

преди 2 години

2000-те укропитека отдавна са умрели в подземията на Азовстал от свръхдоза или с куршум в главата.

23

Анонимен

преди 2 години

На роснаците винаги някой им е виновен за нещо, само те са прави, само те знаят. Ама тва да викаш всички са луди само аз съм нормален знаете какво означава.

22

Анонимен

преди 2 години

Глупаво е руснаците да извозват някъде трупове и да ги "крият". Те, ако не искаха да съхранят цивилното население, досега щяха да са забравили за тази война и нямаше да дадат толкова много жертви от своите. Това са украинци, използвани за жив щит от Азов.

21

За конъ

преди 2 години

Щом не е с униформа , значи е цивилен . Ако ще и с гаубица на рамо да ходи

20

българин

преди 2 години

журналисти от днесБГ,вие нямате ли поне малко журналистическа етика ,съвест и морал?Просто надхвърляте всякакви разумни граници!Моля ви ,спрете ,все пак наближава ВЕЛИКДЕН!

19

Анонимен

преди 2 години

Поредната режисура на Зеленски,те все изотзаде излизат тези тела.Че и някои цигари си пушат други шават в чувалите.Слаби са ви филмите,не вървят вече.

18

азавски НЕфашист

преди 2 години

с тия акъли на слуги, ако бяха нашите предци, щяхме да си избием евреите. ние сме различни. затова създадохме кирилицата. за да не служим на други империи. нашия завет е азбуката ни. както стария завет на евреите. не сме в калъпа.

17

Анонимен

преди 2 години

Изглежда в укрите са стреляли с халостни патрони. Всички убити се пишат на руснаците.

16

Анонимен

преди 2 години

Каква зависимост съм забелязал.През деня в полза на Русия пишат работещите трудещи се българи коментарите са малко защото влизат в почивките и не пишат много.Вечерта се излиза цялата антируска помия и то между 6ч и 10ч от пияните проукраински западни грантаджии които спят през деня след нощният запой влизат във вечерните часове и а през нощта пият до безпаметност по клубове и дискотеки.

15

Алекс

преди 2 години

"Русия отрече да е избивала цивилни".Фашистите в Нюрнберг също отричаха,но накрая увиснаха на въжето.Руските фашисти ги очаква подобна съдба.Този път в Хага.