80

Аз промяната

преди 2 години

Борисов нали не управляваш Жалко за България и за обикновеният българин Пъпъ и патериците и са с осигурени милиони

79

Анонимен

преди 2 години

Тавариш Путин ще ви даде на вас един райх в Сибир, ще строите транссибирска магистрала.

78

до 84

преди 2 години

Да припомним само ,че Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари на два пъти фалирала, офшорно регистрирана компания за електро коли, собственист на двама албанци.Досега има една гола поляна от тях като резултат и един голям среден пръст за нас ....

77

Този път...

преди 2 години

...искам да поздравя журналистите - страхотна снимка на панаирджийската мечка сте избрали, отворил е още по-голяма лакома уста, а пръстчетата му показват, че иска да *** още и още, в посока на тази паст, абе ненаситна работа., мяза на митичното чудовище кракен. Явно властта е болест... страшно е да се гледа направо... чак му съчувствам на човека.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 Лъже го тя, нали си е платил да го лъже :)

75

Пич

преди 2 години

Болката на ГЕРБ: сега можехме ние да ви грабим, можехме да източваме енергетиката с нашите си офшорки. Пък то... сега го прави някой друг. Мъка, мъка! Като гледат колко неусвоени милиарди отиват в чужд джоб и им иде да се разреват :)

74

Анонимен

преди 2 години

Пак ли цензура?

73

Анонимен

преди 2 години

До прав е !!!!!!!!!! 70 И как ви е показал Петков корупция, дайте пример, суджук :)

72

Анонимен

преди 2 години

Боряна Димитрова го лъже,че е на първо място и тоя пак навири гребена.И пак потрива ръце за поредното крадене.Ама тоя път ще получи от трите по-дълги я.

71

иис

преди 2 години

Изхода е импийчмънт и съд на Румен Радев за национално предателство.

70

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на Борисов и Радея вече един и същ. и това ги събира политически.Не ги харесват на запад.Затова могат само да гледат на изток и на юг към Турция.

69

...

преди 2 години

така е

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Ами отдръпнете се и изчакайте да заревем, защото в момента ревем ОТ него :)

67

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами при Борисов имахме държава която сега се разпада, един вдигнат юмрук под давление на Черепа и Червената олигархия на Прехода докара на власт радевите калинки, заедно с кумците, кумиците и любовниците им, с адвокатите на мутрите и комунистическите им милиционери, тези които дойдоха за да дирят милиони в кулажни чекмиджета, сега всяка седмица теглят по един милиард който потъва в семейните им фирми и касите на пратийните им централи, а след тях и потоп ... !!!

66

Сър Уилямс

преди 2 години

Злобни малки душички ... такива са българите. "Борисов в затвора" съскат в един тон, не признавайки факта, че управляваше Българиа много по - добре от сегашните. Откъде тая злоба бе човеченца? Аз Нинова не мога да я дишам и въпреки това не искам да я вкарат в затвора! Защо? Защото има избиратели зад нея, пенсионери или не, български граждани са! Кой ви насъска така бе душички дребни???

65

Анонимен

преди 2 години

"Тези хора ви ограбват, повярвайте ми, имам дългогодишен опит в това"

64

Анонимен

преди 2 години

Мразя го, но е прав. Тия вече няма откъде да крадът и почнаха заеми и резерва.

63

съдба

преди 2 години

Както казваха комунистите: С кръв сме я взели с кръв ще я дадем. Новата реформирана БСП в едно с Харвардските мошенници ще си отидат когато фалират държавата и вече няма да има какво да се вземе.

62

Анонимен

преди 2 години

62, 63 За всичките обвинения срещу Борисов ухилените идиотине само, че не представиха едно доказателство, но отказват да си пододат оставката като лъжат нагло този изстрадал народ.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 Уж са фейк, ама каскетът ви не смее да закрие разследването, че депутатите от ЕП всеки път го питат :) и той не им казва, каквото Вие сте написали, а че не знае :):):)