25

Антон

преди 2 години

До АнонименАз гледам медии и от двете страни. Не мърдат като живи, беше капка дъжд. За съжаления това значи войната - ей такива касапници. Няма как да контролираш всички войници/локални командири. Въпрос на време е да се изкопаят още такива случаи, а ще се появят и нови.

24

Anonimen

преди 2 години

За тази статия вече определено мога да сваля шапка на Днес.бг. Браво на Александър Попов, че побликува и двете гледни точки, а не само лъжите на Зеленски. Имам само една забележка: пропуснато е да се отбележи, че единият от тези "трупове" си мърда ръката, когато камерата го снима, а другият става, когато колата, с която снимат, отминава (операторът е заснел без да иска страничното огледало за обратно виждане).

23

пияница мистик

преди 2 години

"В интервю за американското издание Newsweek руският посланик в САЩ Анатоли Антонов заяви, че "САЩ умишлено премълчаха факта, че веднага след изтеглянето на руските войски въоръжените сили на Украйна подложиха град Буча на артилерийски огън. Това може да е довело до загуби сред цивилното население" === И цивилните жертви от украинския огън сами са си вързали ръцете :))) Абе тия вярно ли имат света за толкова мал0yмен, колкото са те самите? :)))

22

ЦСКАр

преди 2 години

Щели да нападат Беларус и Русия. Имали оръжия за масово поразяване. Путин звучи точно като тъпия Буш , на чийто антипод уж се прави. Сега па украйнците сами вършили тия зверства. . Тва като едно време 44та. Българския народ сам се е грабил 3 години и изнасилвал нали та да ходи Гошо тарабата да моли Сталин червената армия да се спре и да си тръгне...нали *** безродни?

21

Да си спомним

преди 2 години

Бягащата от Асад млада сирийка с бебе на ръце. Оказа се дъщерята на кувейтския посланник в САЩ с американски режисьор.

20

Анонимен

преди 2 години

Абе тия умрелите от укро пропагандата да не са същите актьори от кромид пропагандата, че гледам големи аматьори... я някой ръка ще мръдне, я някой ще се завие с чувала, я ще се надигне мислейки, че вече не го снимат... ама то така става като продукцията се прави от едни и същи хора.

19

Анонимен

преди 2 години

Версии всякакви, но факт че на война винаги стават много зверства, а кой започна войната?Голям провал за руснаците - украинците ще ги мразят векове наред, икономиката им ще тръгне надолу поне 2 години, абе трагедия отвсякъде. От друга страна руснаците исторически са прави, че Украйна е изкуствено създадена държава, но съвременните украинци какво са виновни - да се сърдят на Ленин. И нас са прецакали комунистите така с Македония.

18

Анонимен

преди 2 години

Напишете Asking Mariupol Residents About Russian Attacks On Civilian areas в тубата.

17

офффффтопик

преди 2 години

До Анонимен 11А имаше и видео /вече го е свалил, но дано някой го е запазил/, в което Сергей "Боцман" пита при влизането в Буча дали можело да стрелят по хората без синя лента.... и се чува отговор "разбира се"

16

Анонимен

преди 2 години

Украинска постановка с американски режисьор.

15

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в тубата, битката за Украйна със Скот Ритър.

14

Анонимен

преди 2 години

Съветската наглост просто няма край! Ето докъде ни доведе мирния преход след 89та. Нацистите може да са били всякакви но е имало Нюрнбергски процес! А тия *** бяха оставени безнаказани за зверствата които извършиха в комун.труд. лагери във всички страни във Варшавския пакт. Затова сега го правят отново и не им пука! Гадове мръсни. СССР ще изгния и всички които вярват в него! Господ да пази украинския народ!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Не гледате руски медии - ОК. Погледнете украинските медии които показаха трупове по улиците които мърад съвсем като живи...айде стига глупости, самите украинци се издъниха в евтината постановка. Отворете украинските медии и гледайте, стига писали глупости!

12

Анонимен

преди 2 години

Труповете по улицата шават с ръчички или пък стават да си починат от дългото стоене по улиците, всичко това се вижда на видеата на киевската хунта. Поредната ниско бюджетна продукция от холивуд.

11

Путин

преди 2 години

НЯМА ДА НАПАДАМЕ УРАЙНА!!! !

10

Алекс

преди 2 години

Русия всекидневно се доказва като фашистка държава.

9

Анонимен

преди 2 години

Това че един от труповете се изправя и сяда сред като колата на оператора минава не притеснява ли някого?

8

Хайде стига тъпотии

преди 2 години

Феновете и *** на Костя Копейкин по матросовски защитават руските убийци

7

По същество

преди 2 години

Добре са се подготвили украинците от 30.03 до вчера. Който от тях оцелее, може да иде в Холивуд.

6

Анонимен

преди 2 години

Защо не малко от убитите показани от украинците са с бели ленти на ръцете, каквито носи рускоезичното население оказващо подкрепа на руските сили?