120

Анонимен

преди 2 години

Русия изпълни успешно мисията си в Казахстан и руските военни части се изтеглят. Предателите в станаха известни. Президентът Токаев започна прочистване на елитите. Русия показа на света как ще завърши всеки опит за цветна революция в постсъветското пространство. Впрочем в Казахстан са 40% от световните запаси от уран. В Украйна няма нищо. Без Украйна Русия може, без Казахстан - не.

119

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е в НАТО за да я защитава Европа. Навремето Хитлер си присвои Чехия и Австрия без война. Но ако Русия нахлуе по същия начин в Украйна това ще е краят на руската империя, ще се разпадне като австрийската империя на безброй държави.

118

Анонимен

преди 2 години

"Украйна е на масата, но украинците не са на нея и ... чакат". Има ли нужда от повече коментари. Нито "покровители" , нито "агресори" ги смятат за нещо от значение. Само територията. А ние сме същата такава "територийки" за големите ни "братя",

117

Селянин

преди 2 години

Незнам, ама украинките са страхотни....

116

Анонимен

преди 2 години

Хм. Тук се пишат откровени глyпoсти. Икономиката на Русия е по БВП-паритет на покупателната способност на 6 място в света, плътно след петата Германия. По номинален БВП е на 10-11 място в последните години, докато Португалия е на около 50-то място. Проверявайте малко фактите, преди да пишете подобни нелепици.

115

Анонимен

преди 2 години

ИЗПРАТЕТЕ ИМ ТИЯ СМЕШНИЦИ ОТ СНИМКАТА. ТЕ ЩЕ ИМ ВИДЯТ СМЕТКАТА!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Едно не мога разбера от статията. Ако Русия влезе в Украйна, защо Европейски войници трябва да умират по "калните полета" в Източна европа? Още повече че 1/2 украйна е с руско самосъзнание.

113

ЕС

преди 2 години

Внесли сме достатъчно количество Авганистанци и сме непобедими!Всички знаят как завърши нахлуването на *** при Талибаните!

112

...

преди 2 години

Кой е източникът на тази компилация?...

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156Фантазираш ли си, или просто си русофил :))))

110

Анонимен

преди 2 години

Брутен Вътрешен продукт на Русия за 2021 година -1,65 Трилиона $ една Италия е доста повече с 2.1 Трилиона $ .

109

Не съм русофил

преди 2 години

но смешното сравнение на икономиката на Русия с тази на Португалия говори само, че авторът е в голяма грешка.Подценяването на противника не води до нищо добро, до нереална преценка.От една страна се хиперболизират руските военни възможности (тука нямам предвид стратегическите ядрени сили),от друга-с пъти се занижават икономическите възможности.Занижете 3-4 пъти казаното за руските военни сили и увеличете 15-17 пъти икономическите възможности на РФ и ще получите реалната. преценка.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "При такава скорост кинетичната енергия на две ракети от високоточните хиперзвукови Циркон или Кинжал дори без никакъв боен заряд - нито ядрен нито конвенционален" Дори и Путин не ги е виждал тези ракети. Тя едната затова и се асоциира с Цирк. Китай поне показа че има нещо такова, макар и доста неточно. Проблема на всичките тези ракети е че поради йонизацията на въздуха около нея при тези високи скорости с нищо не може да бъде насочена към целта. Т.е. те са слепи.

107

sofeto

преди 2 години

Четейки изявите на русофилиците призовавам "Европейската общност" да изхвърли населението на БГ от общноста и на тази територия да се поставят двойни и тройни кльонове по границите. На тези които желят да посетят граничните територии само с разрешение "открит-лист". Народа е *** и заслужава да напусне БГ само с ферибота Варна-Иличовск!

106

Анонимен

преди 2 години

Брутен Вътрешен Продукт за 2021 г. САЩ-23 Трилиона $ , Италия -2,1 Трилиона $ ....а Русия--- !,65 Трилиона $

105

анонимен

преди 2 години

Европа нямала шанс?Тя е част от НАТО,а знаете кой е там-САЩ. Русия и скапаните и съюзници,да му мислят. Само смърт ги чака,ако направят нещо необмислено.

104

Д-р. Гигълс

преди 2 години

В Афганистан Руската велика армия се изправи срещу първобитно племе и даде огромно количество жертви , с Чечня стана същото . Защо ?? Защото руснака ходи там на почивка и се гласи да живее там , това не е калният австралопитек който всички знаят отпреди 70 години . Руснака би дал всичко от себе си ако е нападнат . Никой руснак не иска да плаща сметката на Путин

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ядрените оръжия спират конфликта, иначе е факт, че никой не ще да живее в Русия , климата и стандарта за живот е неблагоприятен за нормален челяк :)))

102

Анонимен

преди 2 години

САЩ вече нямат самолетоносачи. Гордостта на САЩ, на тях се базираше цялата им мощ. Тези морски армади, супер мощни, притежаващи унищожителна сила на армията на малка държава които можеха да се придвижват в целия свят, изведнъж се оказаха безполезна купчина от плаващи мишени които са съвършенно беззащитни срещу хиперзвукова ракета. Всяка страна която разполага с хиперзвукови ракети може да унищожи самолетоносач.

101

Анонимен

преди 2 години

При такава скорост кинетичната енергия на две ракети от високоточните хиперзвукови Циркон или Кинжал дори без никакъв боен заряд - нито ядрен нито конвенционален, само с масата си, е достатъчна да извади от строя всеки американски самолетоносач. Какво ще стане ако някой американски самолетоносач които струва 13$ милиарда изведнъж потъне и в същото време няколко комуникационни спътника на САЩ изчезнат? Ще започнат ли САЩ ядрена война с Русия, защото някакъв предмет паднал и потопил кораба, или ще го обявят за авария, и ще подпишат всички споразумения с Русия?