109

Анонимен

преди 2 години

От крадец да откраднеш не е грях.

108

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми..........

107

Анонимен

преди 2 години

И богатите понякога плачат

106

Анонимен

преди 2 години

Категорично тези неща не стават без полицейски чадър. Ако искат, ще ги изловят за нула време. Крайно време е тези бандюги да бъдат окошарени. Не се ли справи новата власт, значи са същите като герберастите. Нали гласувахме да прекратят тези срамни явления

105

Анонимен

преди 2 години

А нея са я набили , а мосюто са го изнасилили.При европейската демокрация е така.

104

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Да не дава Господ такива случки, но пък някои такъв имидж са си спретнали, че и подобно нещо е повод за предимно присмехулни коментари.

103

хехе

преди 2 години

Секси Банова ще и купят нова жипка да ходи на мол-че и екскурзийки и до вилите им в Гърция и дето си поискат да си купят но глупчовците де ривът за комунизъма кой ли ще им купи баничка поне да хапнат

102

Анонимен

преди 2 години

Днес един магистрат от районен Съд,се изказа относно Инспектората на ВСС,че там мандатността не се зачита,което е в"противовес" с Конституцията и лош пример за останалите граждани.,засегнат бе и проблема с индивидуалната Конституционна жалба до К.С.Явно новия Парламент трябва да престане да се"вглежда в пъпа си"а да започне с чистенето на"Авгиевите обори".Защото,каква Демокрация е тази в която всичко е заринато.....Особено във трите власти.

101

мда

преди 2 години

Продължава промяната - нали това искаха някои. Ето я! И друго - Мутри вън - ето ги, започнаха да излизат на светло без страх отново! Честито!

100

Анонимен

преди 2 години

Падането на бариерите не е гаранция срещу кражба. В мол Сердика има талончета и бариера, но тя се отваря автоматично когато разчете номера. Само би забавила крадците с няколко секунди, които едва ли са достатъчни Десито да ги настигне, извади от колата и пребие като кучета до бариерата.

99

Анонимен

преди 2 години

Този вече не е президент. След като свърши мандата на един президент не трябва да се нарича по същия начин както действащ президент. Все едно на всеки бивш премиер да му казваме премиер. Не е правилно.

98

Анонимен

преди 2 години

Ох, кога ще дойдата парите от Брюксел и ние да заживеем като западняци и всеки да кара джипка и тогава няма да се краде, ох, 9ти септември и комунистите пречат на парите от Брюксел да дойдат да заживеем богато.

97

Анонимен

преди 2 години

Какво лъжете бе, Росен Банов не е президент

96

Анонимен

преди 2 години

Това може да влезе в рубриката "Добрата новина".

95

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже ,че и тя е пренабити номера и кражбата е инсценировка,за да няма последици.Вероятно след разгласяването,умишлено,на случая,автомобила ще бъде"разпарчатосан"и захвърлен в някой язовир.Може и да не е така,ама може и да е.България днес е превърната в мека на крадците и мошениците от всякакъв порядък.От дребните джебчии до тези с белите якички.са Всите са"рожба"на псевдо демокрацията ни.То и в Съдебната система не е по-добре,отколкото на улицата.И там има"повод"за действие.

94

Анонимен

преди 2 години

Да си купи като мене 20-годишен опел, може и да не го заключва.

93

Анонимен

преди 2 години

Тоя Мол си има управа,която не разбира интересите на собствениците! Ако има ред,няма кражби и клиентите се чувстват спокойни и пазени отпред и вътре в Мола,тогава хипотетично би имало повече посетители!

92

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже ,че и тя да пренабити номера и кражбата е инсценировка,за да няма последици.Вероятно след разгласяването,умишлемо на случая,автомобила ще бъде"разпарчатосан"и захвърлен в някой язовир.Може и да не е така ,ама може и да е.България днес е превърната в мека на крадците и мошениците от всякакъв порядък.От дребните джебчии до тези с белите якички са все "рожба"на псевдо демокрацията ни.То и в Съдебната система не е по-добре,отколкото на улицата.И там има"повод"за действие.

91

Мхмм...

преди 2 години

Да не е Влади Горанов???

90

АнонимеН

преди 2 години

НОМЕРА С БУТВАНЕТО ВЪРВИ ЗА ДА КРАДЕШ ОТ КРЕДИТНИ КАРТИ, А НЕ ЗА ДИСТАНЦИОННИ НА КОЛА! ТАЯ НЕ СЛУЧАЙНО Е С НЕГО, ТОЛКОВА И Е АКЪЛА И СА ЕДИН ЗА ДРУГ!