116

Анонимен

преди 2 години

Успех и дано България тръгне по по-добър път.

115

Дано се изпокарат

преди 2 години

От алчност и нищо не стане. Тоя Слави излезе пълен селянин. Селото още не е излязло от него, ако ще и да и.... Избори отново. ДБ и те се ***, а гласувях за тях. Алчност.....

114

Правителство на БСП

преди 2 години

Ами това ще е правителство на БСП 1 и 2 ( Мутрите на Мая ) и ДПС 1 и 2 ( Чалгарите на Слави ) !

113

Анонимен

преди 2 години

Славииииии подло.го г-н.усна!!!!!

112

Анонимен

преди 2 години

1000% е сигурно, че се отива към дъното и към нови избори...

111

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ИТН И СЛАВИ ТРИФОНОВ НА ВЛАСТ!

110

Т.Шак

преди 2 години

Ако сменят вътрешния министър, може и да се получи.Да видим дали ДБ и ИБГНИ ще са принципни по казуса с плагиатствити на Петър Илиев.

109

Анонимен

преди 2 години

Чалгарска работа...

108

мимоходом

преди 2 години

Браво на Славиту! Успя да премести студиото на 7/8 направо в парламента и Министерския съвет! Браво и на "сценаристите" му! Само не зная дали шоуто ще ни разсмива или разплаква, най-вероятно ще е второто.

107

Анонимен

преди 2 години

До до 98Момчето изобщо не е лошо, даже и приятно и старатаелно момче, но е наивник в политиката ,а това не е добър знак , той ще си мисли, че управлява и всичко е добре, една група мазняри ще го убеждават,че е точно така, но де факто ще бъде само една представителна фигура , а крокодилите зад гърба му, ще си правят каквото пожелаят с държавата и населението!

106

Анонимен

преди 2 години

Великолепен парламент! С такива кадърни, честни и добри хора във властта неизбежно ще настане благоденствие и просперитет. Данните от всички анализи сочат че дори и по най песимистичният сценарии до 2025 година средната заплата в страната се очаква да достигне 3000лв.

105

Жеко Мекото

преди 2 години

ИТН супер много ме дразнеха в началото, но вече ми става жал за тях. 20 години блещене и усмиване на другите от екрана, сега обратното как ви стои?

104

US Immigrant

преди 2 години

Тези са нови, неопаричени, гладни и овълчени. ТЕ ще ви разпределят дажбата от боб със свинско по следния начин: бобът - за гласоПУдавателие, свинското - за Ръхуйводителите. Тея всенародни избраници ще ви скапят този път. Гласуването във Всенародното събрание ще сепроведе под формата на "Заря проверка". Спасявайте се от тази държава, колкото можете по-бързо, докато не сте одъртели или не са ви набутали в някой безплатен крематориум, за да излезето от там под формата на прах.

103

Анонимен

преди 2 години

Не виждам, как ще бъде избран този "кабинет"... 100% шантаж спрямо всички останали.

102

Анонимен

преди 2 години

Ето така можеше да сформират предишният кабинет тъкмо всички ги подкрепяха. Но сеянина ако не си покаже сеянията той неможе да живее. На него му дай селски клюки от мегданя и интриги. Много е лошо когато сеяни се съберат на едно място. Това са 240 пар.чета. Кой от кой по голем тарикат и интригажия. Цирка ще бъде интересен. В него ще участват неизвестни изпълнители. Режисьорите ще са с шапки невидимки. На сцената ще са само марионетките. Тези от ГЕПИ ще са клоуните. Бибитко ще е главният Клоун.

101

Анонимен

преди 2 години

България навлиза в 20 години, в които ще бъде безвремие ----////---- Дай Боже да е безвремие. Само да не е фашистка диктатура, че тогава дупе да ви е яко. Молете се да живеете в слаба държава.

100

Аз

преди 2 години

Д-р Велислава Петрова - министър на образованието??? Аз може ли да да стана министър на здравеопазването, защото съм начален учител? Моля, изберете ме, ще се науча бързо.

99

Анонимен

преди 2 години

Чалгарче това ли ти спусна твоя повелител Доган,разбрахме те ***,да не смееш повече да правиш скечове,наркоман!

98

До защо,защо,защо

преди 2 години

А вие по протестите ЗАЩО искахте Борисов да си тръгне ? Нещо конкретно казахте ли ?Искали били промяна.Промяна на кое ???С какво ??? Ами ако се окаже,че и след година сме със същите показатели -бедност,смъртност,акцизна политика,здравеопазване,образование? Какво ще означава? Радев ни вменяваше,че всеки ден управление на Борисов е пагубен.А равносметката на неговите 120дена до сега ! Повишаване на ток,газ,парно,бензин,А1.Спрян Хемус и нито един закон в полза на общество Еми искам си Борисов !

97

КЛ

преди 2 години

Голем рев, сълзи и сополи. Еми Борисов 4 няма да има.По-добре кабинет от неуки роми, отколкото кабинет от крадливи селски тарикати.И без това от ЕС все ни пилят на главата как не сме ги били интегрирали ром(лян)ите.