56

АнонимеН

преди 2 години

ПО ПОСЛЕДНИ ДАННИ АКО ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 НЕ СЕ ОЧАКВАТ ЗНАЧИТЕЛНИ ПРОМЕНИ В ПРОЦЕНТИТЕ НА ПАРТИИТЕ !!! БСП И ДПС ЩЕ ЗАГУБЯТ ПО ОКОЛО 1%, ДБ И ИТН СЕ УВЕЛИЧАТ С 1-2% , ГЕРБ СИГУРНО ЩЕ СИ ОСТАНЕ НА ПРОЦЕНТИТЕ! ИЗВОДА Е , ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ КАТО ПАРЛАМЕНТ!!! БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТОЗИ КОЙТО ВЗЕМЕ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ А ДОТОГАВА КАБИНЕТ Е СМЕШНО ДА СЕ ПРИЕМА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е НА ИТН ИЛИ РАДЕВ!

55

Анонимен

преди 2 години

Тошко и Филип Станев са сенилни старци. Какво ще управляват? Как е телевизията им? Пичели ли? Кой издържа телевизията им? Чии пари перат? На това трябва да отговорят сенилните старци на Славчо Куция.

54

Анонимен

преди 2 години

Антигербкоалицията е един балон, въздух под налягане, който скоро ще се спука.

53

Анонимен

преди 2 години

На редовните избори Народът видя сейр, а на повторението им каза: "ай сиктир" !

52

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че всички пpocтаци се обединиха срещу ГЕРБ, заради Бойко... Завистта е страшен мотив за простолюдието.

51

Анонимен

преди 2 години

Нивото на резидента и Чалгаров с дружките му е еднакво, въобще не трябва да се учудваме, но от кризата ще излезем, като махнем резидента, ако не е късно. Службите са ни обезсилени и руснаците ще използват момента

50

гневен мъж

преди 2 години

Престани,бе,г-н всезнайко.Нали си отковен гербераст,говориш в защита на крадците.

49

Анонимен

преди 2 години

ИТН са презрели дърти инфантили. Предалцхаймерски и предпаркинсонови вдетинени старци.

48

Анонимен

преди 2 години

ИТН станаха възможни благодарение на 12 г хвърляне на пари от джипката от Бойко Методиев. Ако го нямаше него нямаше да възникнат и те

47

ля ля

преди 2 години

а и ме е много яд че чалгата задмина естрадата - това е показно за живота който са поели аристократите :) ама и ние след тях.... а текстовете на анелия и мария или донка или другите със текстовете на тангра тодор колев трамвай желание клас (макар че се поотпуснах малко но разбирате за какво говоря)жалко!

46

Анонимен

преди 2 години

Има ли още някой олифрен да се изходи какво било?

45

Анонимен

преди 2 години

Ех, само ИТН ли са незрели, до преди година ни управляваше един пожарникар. Цялата ни политическа класа е уникално ниско ниво. Но това е положението, умните избягаха отдавна, отдавна навън.

44

ля ля

преди 2 години

не го знам този пореден Росен обаче този човек въпреки негуъдуванието ми направи до сега това което каза - за Слави! ама хич не го харесвам заради ниската реч която посъзнателно и повече от другите манипулативен прави това което каже! след време след повече време но показва че го прави! и на следващите избори ще гласувам за него заради колктива и амбицията му! със сигурност не му трябват пари на негои не го прави за това а за да покаже на Българина че ВСЕКИ МОЖЕ - стига да иска ;) успех!

43

Анонимен

преди 2 години

От трите десетилетия на Прехода, последното е най-успешното, а то е на Борисов. Суверенът го доказа, като не отиде да гласува !

42

Анонимен

преди 2 години

В България принципа на партиите е разделяй и владей. Надписа на сградата на народното събрание - съединението прави силата не се прилага. До като трите партии на протеста се правят на кой е по-по-най, ще изгубят търпението на хората и ще вкарат държавата в спиралата на хауса.

41

Анонимен

преди 2 години

Чудесно е, че ГЕРБ се сгромолясяха. Но доверието трябваше да отиде към Демократична България, а не към тези клоуни. За нещастие, наистина Има Такъв Народ и той е именно ТАКЪВ - НИКАКЪВ!

40

noname

преди 2 години

В тая държава всички "експерти" купени от герберастите.

39

АнонимеН

преди 2 години

ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ КОЯТО ГЕРБ ПОЛУЧАВА И Е В РАЗМЕР НА МИЛИОНИ И СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПОКУПКАТА НА СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ А ПОЛИТОЛОЗИТЕ РАБОТЯТ ТОЧНО В ТЯХ! ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ ПОЛИТОЛОГ В ТОЗИ ФОРУМ! И АЗ МОГА ДА НАПИША, ЧЕ ХОДА НА СЛАВИ Е НЕЗРЯЛ И ДА ВЪЗХВАЛЯВАМ БОЙКО И ДА ПЛЮЯ ПО РАДЕВ

38

Анонимен

преди 2 години

Дори чалгаджиите изглеждат като академици пред герберските калинки, пъпеши, ливади и ***.

37

Анонимен

преди 2 години

Народа е с льотчика и чалгата, ама даже няма и четвърт от народа. Да водиш род и родина с четвърт одобрение.... Малко вероятно, а и много проблемно.В най добрия случай, ще изчегъртат държавните структури, и няма да имат ресурс да ги запълнят с смисъл. Експеримента ще приключи с фиаско, най малкото от некомпетентност в това, как точно работи механизма държава. За капак ще се намърдат алчни кариеристи, които после пак трябва да се чегъртат. Така че настава нова реалност. Чегъртането ще е реалност