51

България над всичко

преди 2 години

Македония може да влезе в ЕС, след като изпълни всички критерии.....да спрат да крадат БГ-история, да спрат с антибългарската пропаганда и риторика..........мнението на някаква евродепутатка от Словения няма никакво значение!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

И проклетите руснаци също могат да започнат да живеят по-добре. Това е просто невъзможно да се допусне.Европа се събуди и започна да прави всичко, за да унищожи евентуален съюз с Китай. В същото време не казваме нищо за възможно приятелство и партньорство, изобщо не става въпрос за това. Основният мотив за безпокойство е загубата на руския пазар и нарастващата мощ на Русия в сравнение с ЕС. Не съжаляваме за несправедливите санкции, които бяха наложени от нас, и за неоснователните обвинения, които бяха повдигнати срещу нас.Просто сътрудничеството между Русия и Китай може да тласне европейската

49

Гроби Таласомо

преди 2 години

Както бех писал, големият купон с председателството на Словения, тепърва предстои, защото и те, някога са били част от Българлъка и като народсност и като език и са много наясно, з акакво иде реч. Иначе, фамилията Файон, некак си не ми звучи словенски, сиреч от тях не можем да очакваме нещо срещу позицията на Македония, точно обратното, позицията им ще е срещу нас и Свадата тепърва предстои;))))

48

Анонимен

преди 2 години

Абе, ако ги нагънат шип.тарите, не знам тая какви ще ги дрънка тогава

47

Анонимен

преди 2 години

Германия се опитва да убеди Полша да не скъсва с Русия, защото руснаците могат да започнат да живеят по-добре от европейската цивилизация.Полските политици напълно загубиха връзка с реалността до такава степен, че германският външен министър Хайко Маас е принуден да ги убеждава като деца в детската градина.Германският външен министър Хайко МаасПоследният пример е, че полското ръководство е убедено да не прекъсва отношенията с Русия, защото икономическата и политическа изолация просто ще тласне Руската федерация в китайския лагер. И проклетите руснаци също могат да започнат да живеят по

46

Анонимен

преди 2 години

Таня Файон да си гледа интересите на Словения. Да остави интереса на България - на българите.

45

Анонимен

преди 2 години

Българските национални интереси и българската Конституция стоят над тези на ЕС. Кое не разбрахте, че цъкате минуси бе мекотели?

44

Анонимен

преди 2 години

ВМРО в Македония и България и другите "патриотични" партии и организации трябва да бъдат забранени със закон.Това са основните създатели на омраза.И никакви интереси не защитаваме с блокирането на Македония.Това е пропаганда създадена от нашите политици.

43

Тая

преди 2 години

Не бива да е сестра на финансовия. Има същия поглед.

42

Анонимен

преди 2 години

до 41, прав си, това е глупаво. Но на матряла му е лесно да разбере. На плебса трябва да се спускат лесни неща и той да повтаря докато изпадне в несвяст. По-сложни идеи не ги разбира и му е скучно, но винаги ще подкрепи да направим мръсно на някого.

41

ВЪПРОС

преди 2 години

Сърбите как се подкрепят помежду си . Явно имат някакви реваншистки идеи.Но мисля че Европа няма да позволи да се роди отново СФРЮ.

40

Вейхайвей

преди 2 години

Хубаво говори длугалката, обаче не познава историята ни, явно. Това, дето го говори за България по-скоро се го адресира към РСМ.

39

Жената казва

преди 2 години

Вие сте никои. Нема такъв народ.

38

Анонимен

преди 2 години

Силно се съмнявам,тази смела евродепутатка да се е изказвала срещу гръцкото вето ,което беше свалено преди 2години!

37

Анонимен

преди 2 години

Не Европа прави анти-българска кампания.Така ни го представиха нашите мили политици.Много ми е мъчно за вас.Толкова лесно Ви манипулират,че единственото нещо което може да кажа,че Ви съжалявам.Македония в ЕС не застрашава Българските национални интереси.Желанието на Македония и на другите Европейски държави тя да влезне в ЕС не е анти-Българско.Анти-български са единствено Българските ВМРО,ГЕРБ ,БСП,ДПС и македонското ВМРО.

36

Помак

преди 2 години

Права в жената. На нашите скоро ще им се каже, че ако продължат да се държат като агресирали селяци и блъскат по ЕС масата с Бyлгар, бyлгар ще им се покаже вратата. Помислиха си, че са Гърция и някой ще им прави евала, защото искали макетата да са българи. Нито имат дипломацията, нито са подготвени за такава конфронтация. Приети по милост, без да са готови за ЕС, вместо да ядем и кротуваме нашите тръгнали да вдигат гири. Ей, така е като допуснеш комплексиран пиян човек в компанията.

35

Анонимен

преди 2 години

Българските национални интереси и българската Конституция стоят над тези на ЕС.

34

Анонимен

преди 2 години

Голям натиск върху България от кого ли не, за да пусне РСМ напред по пътя към ЕС. Навремето нас ни смляха от изисквания и какво ли не. Много ми е интересно защо няма такава проактивност в полза на България за приемането ни в Шенген. До колкото си спомням холандците казаха НЕ и нямаше сила , която да ги накара да размислят. Явно те са по членове от нас и имат собствено мнение, на което никой не противостои. А на ни обясняват, че трябва да си сменим мнението този ЕС нещо започна да мирише здраво

33

Анонимен

преди 2 години

"казва евродепутатът Таня Файон" - наистина прилича на мъж :-хПърво да погледне себе си, а после да коментира. България трябва да гледа и националния си интерес. Очевидно в ЕС върви анти-българска пропаганда.

32

Анонимен

преди 2 години

Ама на мен изобщо не ми дреме за външни мнения по вътрешни въпроси. Идентичността на собствената ми държава не подлежи на компромиси нито пред ЕС, нито пред когото и да било.