65

Фалшификация !

преди 3 години

Хунтата на Радев Готви фалшификация на изборите с венецуелски машини и манипулиран софтуер ! На същите машини и софтуер Мадуро спечели 67 % !!!!!

64

До 71

преди 3 години

Съвършенно вярно- протестът беше малоброен и тия хора нямат право да задават дневния ред на държавата

63

Анонимен

преди 3 години

Крадците, станаха известни в цял свят! Да връщат милионите и да заминават!!! Новият им слоган:"Ред в хаоса" е масонски девиз"Оrdo AB Chao" След толкова години управление явно това е признание, че са направили хаос.....Поне се отсрамихме напоследък с интелигентни хора, дори и временни. Макрон видя, че и у нас има говорещи други езици, освен козируващи политици.

62

Професор

преди 3 години

Комунистите ще счупят държавата. А Генерал Борисов работи дори когато е в опозиция :Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с посланика на Кралство Саудитска Арабия Н. Пр. Месфер Алгхасеб по повод приключването на мандата му като посланик у нас.Пред посланик Месфер Алгхасеб Борисов отбеляза, че сътрудничеството между двете държави в областта на политиката за сигурност също бе задълбочено. И двете държави сме фактор на стабилност в регионите си, подчерта лидерът на ГЕРБ.

61

Схемата на Баце

преди 3 години

За всичко в държавата си има схема,каквото и да се прави без значение лот от магистрала,язовир,източване на гориво от стар потънал кораб в морето,водопровод,канал,детска градина,булевард,околовръстно,спортна зала и т.н.Та Баце казва:''За мен 30% и тръгва надолу по веригата.Тоя под Баце казва на следващия:''Баце каза 40% за него''Следващия казва на по-следващия:''Баце е казал 50% за него или няма да се строи''По-следващия към изпълнителя:"Баце каза даваш 60% и си ти,иначе търг и ще го прави друг!Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2021/06/15/kiril-petkov-ot-400-iazoviri-sa-remontir

60

Реалист

преди 3 години

Абсолютни глу.пости. Първо, досега нито едно от "разкритията" не получи доказателства. Второ, хаосът настъпи сега, каквото и да плещят служебните (че какво друго да кажат?). Трето, подготовката на изборите върви ужасно с тенденция към провал. И четвърто, гражданите от протеста бяха малцинство (той затова и не успя) и не могат да задават дневния ред на обществото.

59

Схемата на Баце

преди 3 години

52 км метро в София ,400 км нови магистрали ,100 нови пречиствателни станции ,Средна заплата от 400 лв - увеличена на 1500лв. ,Мин.пенсия от 120лв - увеличена на 300 лв. ,Вкара ни в чакалнята на еврото и в Европейския банков съюз !

58

Анонимен

преди 3 години

Чакат ни грандиозни изборни манипулации с тия ,,машини,,

57

Шекспир

преди 3 години

"Грешно е, но знаем, че с кротък лик и действия набожни, ний често захаросваме отвътре самият Сатана!" - Така ограбиха България - с кротък лик и действия набожни!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за метежниците и ще ни спрът еврофондовете и ще станем част от Русия. Гласувайте за ГЕРБ за да може Бойко да продължи да си изпълнява инфраструктурните планове, да строи и да гради. От служебното нещо направиха ли, само плямпат. Каскeти и дърти комунисти и русофили.

55

Анонимен

преди 3 години

Най-големият виц е това,,шапкар да работи,,.По 13 часа годишно работят("летателни часове,,) и вземат най- големите и то незаслужени заплати и пенсии.

54

Бобър

преди 3 години

Абе къде се скри Киро-язовиро ? Да не е открил още някой селски гьол, чиято тиня е изчезнала. Да не си губи времето - да я търси в президенството !

53

Анонимен

преди 3 години

Сега основното е да си върнем държавата от мутрите и да има относително честни избори. Затова трябва да се демутризира държавния апарат.

52

Анонимен

преди 3 години

Очакваме най- мащабната манипулация на изборите, организирана от военната хунта на Радев и чалгопитека

51

4epa

преди 3 години

КВО КВО КАЗА - ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ЗАДАВАЩИЯ СЕ ПРОВАЛ НА ИЗБОРИТЕ !!!!!!!!!!!

50

еди

преди 3 години

До Анониментова няма как да се случи пич

49

Анонимен

преди 3 години

Радев, Нинова, Наркомана от Учиндол = национални предатели на заплата при престъпника и убиеца Божков, по известен като "Черепa".

48

Minuva42

преди 3 години

Дойде служебното правителсто и изгони covid19!Хвала на героите!

47

Схемата на Баце

преди 3 години

За всичко в държавата си има схема,каквото и да се прави без значение лот от магистрала,язовир,източване на гориво от стар потънал кораб в морето,водопровод,канал,детска градина,булевард,околовръстно,спортна зала и т.н.Та Баце казва:''За мен 30% и тръгва надолу по веригата.Тоя под Баце казва на следващия:''Баце каза 40% за него''Следващия казва на по-следващия:''Баце е казал 50% за него или няма да се строи''По-следващия към изпълнителя:"Баце каза даваш 60% и си ти,иначе търг и ще го прави друг.

46

Анонимен

преди 3 години

Задължители празноприказки всеки ден.....много много много...лоши неща, ама чакайте да си изпия ромчето и пурата и ще ви ги кажа, ако реша....