13

Проф.БожидарДимитров

преди 3 години

Учебникът по история на РСМ е по-тънък от брошура на Лидл.

12

Анонимен

преди 3 години

Самуил на мене не ми е цар нито Аарон и Давид и Мойсей няма как тия да са от рода Дуло. Колобър ли е бил, Боколобър ли е бил не го познавам тоя.

11

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо да си учат македонците, какъв е проблема не разбрах?!

10

Диди

преди 3 години

Стига вече, не сте интересни. Едно и също само.

9

Анонимен

преди 3 години

Въпрос на години е тази държава да се присъедини към Косово. След клането там около половин милион самозабравили се македонци ще са бежанци на нашата граница.

8

Анонимен

преди 3 години

А Алексис Зорбас в книгата на Казандзакис, когато разказва за участието си в гръцката въоръжена пропаганда под ръководството на Павлос Мелас- как пък не е разбрал че се бори с македонци ,а все за българи споменава?И във филма е така.

7

българин

преди 3 години

Според мен , единствения начин да се реши този голям проблем е чрез ЕВРОПЕЙСКИ НЕЗАВИСИМ СЪД , в сътава на който участват като съдебни заседатели АВТОРИТЕТНИ ИСТОРИЦИ не само от Европа , но и от цял свят !! България представя своите историческ доказателства , РС Макдония - своите и съдът решава и слага точка завинаги !! Няма друга възможност !

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Една лъжа повторена 100 пъти,е казал Гьобелс става...истина.При македонските...историчччари 100 пъти е...умножено по 100,за да...ффане дикиш.Завалиите...сами се лъжат и сами се...веруват.

5

Анонимен

преди 3 години

Коминтерна ги създаде за да противостои чрез Югославия на запада. Днес Либералинтерна ги поддържа за да противостои на Русия чрез модерна *** Югославия.

4

Саурон

преди 3 години

А в новата македонска история е описано в подробности как близо до снежната планина в димящите пещи на Кремиковци е изкован прокълнатият пръстен, който трябва да бъде занесен в мол двете кули и да се хвърли в морето, за да могат макетата да бъдат приети за членове на средната земя.

3

Що е маке все е юнак

преди 3 години

Луно, Луно, земьо македонска!!!

2

авторите

преди 3 години

Изброените автори на този учебник скоро ще останат без работа и ще си посипят главата с пепел, че са лъгали безобразно. Историческите извори сочат друго.

1

Анонимен

преди 3 години

На Македонците все ние ще сме виновните, ясно е.