60

До ДНЕС. БГ

преди 3 години

Не ви ли е срам да публикувате фалшиви проучвания-всички други шоказват коренно разлипни резултати?!. Всички знаем що за новинарски сайт е това. Вие сте срам за журналистиката!!!

59

Ххахахаха

преди 3 години

Моля Ви, спрете да поствате статистико от Барометър - всички знаем, че са свързани с шкембе войвода и псевдо патриотите. Те даже социологическа агенция не са, поне ако е така цитирайте и други достоверни източници, като: ШОК, БЛИЦ и т.н.

58

Закривай!

преди 3 години

Едва завърши консерваторията, нагласил се за поредния "спасител".Как ще реди правителство? Сценарист, олигарх, сценарист, олигарх.

57

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, оти като минавам през Русия с випиена постоянно ми излизат реклами за Самогонные Аппараты "Смакуй"! Не мога заклевам се!

56

Анонимен

преди 3 години

Трябва и тук да може да се гласува дистанционно, ако не го направят не бих си рискувал здравето.

55

Анонимен

преди 3 години

Че кой те кара да гласуваш за Борисов?Гласувай за Слави. Това, че На Слави му пропаднаха всичките политически проекти не ти прави впечатление.Няма да забравя как неистова Славчо подкрепяше Меглена Кунева КОМУНИСТИЧЕСКАТА СНАХА, КОЯТО Е.А МАЙКАТА НА КОЗЛУДУЙ.Да не изпадам в подробности - всичките му предложения на Слави бяха нефелни.

54

Манипулация

преди 3 години

от ово фалшива стакмистика с цел манипулация на електората!!! Цялата държава е една огромна постановка. Оставка

53

Шишо

преди 3 години

Е па те тоя ако го вкарате у парламента, сте най-простото стадо в историята!!! Палячото на Мултигруп и Доган да ми се прави на спасител .... айде бегай бе!!!!

52

ЛЕЛЕ

преди 3 години

До Ханс-Петер БригеллИзобщо не си убедителен с какъвто и колкото и да е голям шрифтът на глупостите, които ръсиш.

51

Само ГЕРБ

преди 3 години

Мачкай, Вожде!

50

Анонимен

преди 3 години

С тая опозиция Бойко ще излезе прав - ще управлява докато направи магистрала Хемус - демек още 20 години...

49

Анонимен

преди 3 години

за депутатите има дистанционно електронно гласуване за електората не , защо ли ?!

48

анонимен

преди 3 години

Какъв тормоз над медиите има?! Всеки може да си купи телевизия, всеки може да е водещ, както видяхме през последните 30 години! То не са Слави, Домусчиев, водещи: Гала, Азис, Николета и още кой ли не! Сега имало тормоз, тормоз има над зрителите, че ни принуждавате да ги гледаме тези нищоправци и празнодумци, от сутрин до вечер, по десетки телевизии в малка България! Обаче, на нас зрителите ни е лесно, като не ни харесва, вземаме дистанционното и аут!

47

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, ГЕРБ ще отидат до 30% на изборите. Ковид партитата на фигуранта и черепа няма да останат ненаказани от избирателя. Ще ми блокират цяла София, ха!

46

избирател

преди 3 години

До 43-тиБраво човече!!!Рядко правя комплименти,особенно с възхита,но за теб голямо БРАВО!!!

45

До герпеераста

преди 3 години

Я бе геерберчо мазен,посочи поне една причина за да гласувам за Тиквата!Кажи бе,какво мълчиш кат чукaн?))

44

Тото

преди 3 години

До НекъфТо е ясно кой ще е първи на изборите - ГЕРБ, отново. Не казвам, че ще успеят да вземат мандата, но мисля, че само много заблудени хора си мислят, че няма да са първа сила. За съжаление опозицията не може да се консолидира и да събере достатъчно гласове, за да има истинско и значимо разместване.

43

Анонимен

преди 3 години

на крадливите гербаджии им се иска да е така ....да ама не до изборите остава достатъчно време да им измре електоратаа барометър да каже кой плати за проучването

42

до Баце

преди 3 години

ЧЕСТИТО! ОТИВАМЕ КЪМ БОРИСОВ 4

41

Анонимен

преди 3 години

-Ало dnes.bg ли е?-Да, здравейте! С какво можем да Ви помогнем?-Искам да поръчам някаква фълшива новина за проучване в която да пише, че ГЕРБ печелят а другите губят. -Нещо по-конкретно?-Сложете някакви объркващо измислени проценти...-А коментари желаете ли?-Да! Колкото се може повече, в които да пише "Само ГЕРБ", К*р за Слави, СДС и ***. И да триете коментари като този.