45

Анонимен

преди 3 години

Не се закъснели мерките просто не се спазват :))

44

Аз

преди 3 години

До АнонименШведите го пробваха това "лекарство" още през пролетта. Май не си видял какво стана.

43

Анонимен

преди 3 години

До 37.Напротив, болниците са един от основните разпространители на заразата. Необходимо е пълно затваряне на здравната система за месец, два. Тя и без това вече те функционира, освен Ковид затворите в болниците, които са такова струпване на заразени на едно място, че и през скафандър ще се запазиш.

42

Анонимен

преди 3 години

Народа бил психясал ? Народа не е прочел една книга, народа през свободното си време се занимава с клюки, турски сериали, дискотеки и пиене..нищо му няма на народа

41

Анонимен

преди 3 години

Антихриситите се страхуват от вируса и си личи.

40

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросВъпрос с повишена трудност. Трудно е обаче да се обясни на някой с бръмбари в кратуната вместо мозък.

39

Анонимен

преди 3 години

Когато ги канят в медии, всичките са големи специалисти и знаят какво и как трябва да се прави. Най забавни са тези от които вече е зависело нещо от минали събития, които са докарал нещата до тук. Но никой не се сеща, че е и той има вина за настоящето. И никой не заявява, че ще подеме инициатива да оправи нещата които критикува. Остава минути медийно внимание и празни бомбастични думи. Спрете с това безумие. Който не помага, поне да не пречи.

38

Анонимен

преди 3 години

Мунчовци не разбрахте ли че имунитета е краткотреаен ???Заслужава ли си да измре маса народ за спокойствие от няколко месеца ????Когато ви говореха не чувахте, сега ще ядете жабетата пак !!!

37

Анонимен

преди 3 години

Евала на Гърците - по-читави управляващи и по-интелигентен и дисциплиниран народ

36

Анонимен

преди 3 години

То народа психяса.Сам ще се затвори и ще се обеси.Май това искате.С една дума има човек има проблем, няма човек няма проблем

35

Анонимен

преди 3 години

До 15.Има друго лекарство - пълно отваряне и свободно заразяване. Това няма да продължи повече от месец и половина. Тогава поне за 5 месеца според най-песимистичните оценки ще разполагаме с някакъв имунитет. Единственият локдаун ще се наложи на здравните центрове, които са основни разпространители на заразата.

34

Barba Ganios

преди 3 години

.....pri tazi "strashna ,laje-pandemia " ,kak pak 1 politik ne ritna kambanata be ?!!?? Zamislete se be hora ....

33

бай ганююю

преди 3 години

закъснелите мерки са ЕСТЕСТВЕНО УМИШЛЕНИ!!!...всичко върви по план каквото се случва в момента в западните държави тук идва малко по късно всичко е режисирано за поредната СВСЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА и не може да и се противодейства.....този път е замаскирана като здравна корона криза!!!...интересно като във война се налага полицейски час,но всъщност не сме?!...защото режисьорите не им стиска и се страхуват да спретнат една световна война!!!...подължат ли с мерките войната е нейзбежна!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно вярно твърдение на Виткова.Болниците нямат нищо общо с многото заразени и мъртви. Отдавна се каза, че няма... лечение... Единствено всичко зависи от имунния отговор на всеки човешки организъм. Болшинството хора ще се справят, но поне 10% няма да имат този късмет. Колкото повече заразени има, толкова и повече ще са жертвите.Затварянето е неизбежно, но явно се чака последния момент.

31

paul61

преди 3 години

Какво можем да очакваме от прости хора ! Пак ги изберете ГЕРБ, може на по следващите избори България да е намаляла наполвина с тези "НАВРЕМЕННИ МЕРКИ" .

30

Анонимен

преди 3 години

Китай, защо не ни предлагат помощ както направиха с Италия? Китайци отидоха да лекуват италианците.

29

Анонимен

преди 3 години

Единственото хубаво в момента че все повече и повече неверници и разбирачи, конспиратори, вещери и т.н. се разболяват и се убеждават от първо лице, че вирус има. Но така е българина - нискоинтелигентен човек, които не вярва в науката а в конспирациите

28

1995 - 1997

преди 3 години

Точно Мими Виткова тръгнала да дава съвети, представете коронавируса да беше през горепосочените години и 4 доларовите заплати. Срам нямат тия хора

27

Предложение

преди 3 години

Предлагам Министерството на земеделието заедно с ДФЗ до 1 април 2021 година да спрат да приемат каквито е да било документи по мерки от Програмата за развитието на селските райони.Хора идват в ДФЗ от разстояние 100-150 км, чакат, притесняват се, липсват документи, нещо не е наред ...Има и друг вариант документи да се приемат само по пощата. Няма да има навалица, обмен на вируси, разнасяне на вируси ...Нещо трябва изцяло трябва да се промени в работата на ДФЗ.

26

Анонимен

преди 3 години

Проблема е на здравната система.Не виждам смисъл да има локдаун.Ако има локдаун ще престана да финансирам тази система.