36

Баче Кико

преди 3 години

Аз тъ пи мерки няма да спазвам. Като измислят нещо смислено от НОЩ ми се обадете.

35

пияница мистик

преди 3 години

До МОЛки и МОЛциАми то в МОЛа охраната е масово без маски , че и половината продавачки и продавачи. Какво има да ги лъжем? Аз също като ходя до МОЛа никога не нося маска, ама предполагам, че сега ще затегнат положението и ще искат да се слага. Аз моите маски масово си ги забравям в къщи и се налага да търся аптека да купувам. В нас сигурно имам вече 100 броя по разни джобове на дрехите...хахаха и понеже съм гъзар и ходя със слънчеви очила и е много досадно да ти се изпотят

34

Наивен

преди 3 години

Хубаво за маските. Ама защо работят още барове, ресторанти, дискотеки? Тях кога затваряме?

33

Притеснена

преди 3 години

Вече сме над 1000 нас ден майко милааа :(

32

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ кой е рискова група? 63 или 65-годишният човек, който още ходи на работа - ПО ЗАКОН?Че тия кухи калпацци зорлем изпозаразиха хорицата в старческите и други социални домове!!!! Те живеят почти в изолация, как стана тая, а? Донесла им го санитарката, брейй че логика

31

Анонимен

преди 3 години

Задължителни и в банята и по време на секс. А когато се храните, лееко ще повдигате маската и ще бутате манджа отдолу, като ханъмите с бурките.Нашите умници нещо не могат да родят адекватни и балансирани мерки. Затваряйте чалготеките, баровете и ресторантите и който може, да работи дистанционно. Носенето на маски навън и затварянето на парковете са дебилизъм от най-висока степен.

30

Анонимен

преди 3 години

А парковете ще затваряте ли? Ще къртите ли пейките?

29

Разгневена

преди 3 години

Започвате каквото си просихте да си го намирате безотговорни! До края на октомври ще бъдете и заключени!!!!!

28

Теленор

преди 3 години

Какви пари ще падат от СМС !!!

27

Факт

преди 3 години

Тия от НОЩ абсолютно неадекватни за пореден път - да ги разпускат, не искам повече да им плащат заплати от моите данъци.

26

Ужасена

преди 3 години

Бравоооооо, най- после да откликнат НОЩ на призивите ми! После КПП-ТАТА и полицейски час от 20.00 до 06.00, затваряне на паркове градини и училища! Пълна карантина поне до края на годината, високи глоби за неносене и неспазване на мерките и правилата! Излизане само до магазин и аптека с СМС или декларация! 5000 лв при първо нарушение и 10 000лв при второ, затвор при трето!Само така ще се оправим!

25

Анонимен

преди 3 години

Това с маските е много радикална мярка. Бих я причислил наравно със слагането на КПП или въвеждането на вечерен час. Защо не се пробват други мерки? Например ограничаването на излизанията и движението на хора от рискови групи. Имам и идея за мярка по отношение на нашите лекарите, които очевидно не спазват правилата за предпазване от ковид и поради това допускат да се заразят и да заразят хронично болни пациенти. Да се лишат от три заплати на куп! Така случаите на болни медици ще намалеят веднага

24

Шопо

преди 3 години

Скоро Дупнишкио Фантомас ще ни е президент ...

23

Четете хора

преди 3 години

До Не е важноТочно така, колега! За личните предпазни средства (ЛПС) има специален европейски регламент от 2019 г. Шаренията, която сме ЗАДЪЛЖЕНИ да носим,:изобщо не са ЛПС, т.е. не попадат в обхвата та този регламент! В него има раздел ЛПС за дихателната система, но в подраздели за механични, химически и биологично замърсители. Нямат нищо общо с това, с което се кичим. С тези мерки наистина само клатят влака.Регламентът май беше 1245/2019, може и да бъркам, но по ключова дума се намира.

22

44

преди 3 години

Скоро ще започне и рязането на глави по площадите! Опичайте си мозъците докато е време! Въздухът НЕ Е заразен ***!

21

Анонимен

преди 3 години

Ало Фъндъкова нерки трябва да се вземат. Къде се покрихте всички

20

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Къде са тия болни за които постоянно се говори? Хората започнаха ли да измират по улиците? Май не! Вместо това ни се представят някакви сапунени историйки за лекари "смазани" от COVID-19 за два дни, само дето се пропуска нелицеприятния факт че на практика дори не е имало положителен PCR тест. Явно с PCR тестовете са само тези без симптоми!?

19

Анонимен

преди 3 години

Страхът и алчността раждат безумия.

18

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Хайде безумията на щаба започнаха! Техен закономерен завършек ще бъдат КПП-тата и СМС-те на цена от 10 лв. с ДДС за всяко едно излизане от дома. Помнете ми думата!

17

fffff

преди 3 години

Лятото изкарах с маските. Обаче нося очила, без които не виждам, и като сложа маска сега и влезна в закрито пространство, веднага се запотяват стъклата. Единственото решение е да смъкна маската под носа, тогава ще се намери някой умник да ми обясни, че това не е правилно. Е как да стане с очила и маска едновременно?