25

баба мара

преди 3 години

това е купуване на гласове с това раздаване на пари ще останем без пенсии

24

ПроСоТо

преди 3 години

До Атанас ВелмазовНачка,една кротка забележка:-когато на някой му влезне в главата "мисълта",че е "цялата нация",значи крайно време му е да потърси подходяща помощ от специалист...честно,нема майтап!

23

Ааа

преди 3 години

Пенсионерите все са гладни за още, но хвърлят от тераси, купуват коли на внуци и т. н. Трябва лустрация и на пенсионерите. Не може да храниш няколко, а той да плюе по всеки и всичко и да пише за СССР отпреди 40-50г, да търси пенсия от там тогава. Има някой с тавана, а са 50годишни, срам, млад здрав мъж- пенсионер. Знам такъв, купи си кола, сега нямал пари??

22

Анонимен

преди 3 години

А така - раздавай за да не остане нищо, и после актуализирай пенсиите с осигурителния доход за 2019г. и вдигни заплатите на полиция, армия, лекари , сестри, учители, социални чиновници, данъчни. Сключи договори за доставка на мотриси, подводници, БТР-и, АЕЦ, магистрали, потоци, да няма нужда за един пирон да правят обществени поръчки после. И си гледай кефа.

21

Анонимен

преди 3 години

Той ***, пък червените *** мнооого умни, колко да си умен та да работиш ***.

20

Анонимен

преди 3 години

А на протестиращите няма да даде по чекмедже с пачки, че вече 40 дена лежат за тях !

19

Анонимен

преди 3 години

Ако управляваше някой друг а не ГЕРБ, сега заплатите щяха да са по 45 евро и песнии по 15 евро както в Русия, не си мислете друго я.

18

MaйMyнaтa

преди 3 години

Значи скоро ще се коментират телефонните измамници, тука

17

Някой

преди 3 години

Въпросът е какво ще раздаде след октомври..тези 50 лв са трохички, но няма как да го почустват хората с пачки..

16

Атанас Велмазов

преди 3 години

Сърдечни благодарности господин Борисов ! Най-успешният министър-председател в цялата ни история ! Бъдете здрав, цялата нация е с Вас !

15

Анонимен

преди 3 години

Ако управляваха БСП, отдавна и лев нямаше да има в хазната, не бъдете неблагодарни.

14

Бау

преди 3 години

Нали обеща да си подаде оставката след ВНС. Стига сте търсили причина, че купувал гласове ... Той ще си отиде преди изборите, а ГЕРБ без него никой няма да ги иска. Само се търсят драми и конспирации :D

13

ПроСоТо

преди 3 години

бре бре бре!.."Патриот е,парА давана бедняка,пенсионера,но не свойта пара,братяа парата на народа"........Въпрос:-как е РЕГЛАМЕНТИРАНО харченето на парите от бюджета?..Има ли изобщо некакъв ред и регламент,или.."каквото Бориссофф заповеда"?

12

Анонимен

преди 3 години

Борисов, трябва по 50 долара или евра, това е нищо.

11

Радо

преди 3 години

Е нали всички знаем, че е за три месеца подред?! Като ми натякваш нещо всеки месец, едва ли баба и дядо ще се почустват по богати.... Айде селските номера не на мен...

10

Анонимен

преди 3 години

Този продължава да подкупва народа, да гласува за него.До преди месец говореше как няма пари...как трябвало да затягаме коланите. Нямало пари за пенсии, за помощи...и т.н.Изведнъж започна да раздава като за последно. И наистина, това ще му е ПОСЛЕДНОТО.Проклети да са всички негови поддръжници! С техните гласове загробват държавата.

9

Батман

преди 3 години

Значи тази тиква ще изхарчи всички пари в хазната и който дойде след него ще гризне яко дървото. Нарочно го прави и после да кажа аз като бях имаше пари.....долу оставка

8

Анонимен

преди 3 години

Сега му е времето на гербаджийските *** да кажат "Видяхте ли колко е велик Бойко! Как се грижи за вас!"

7

Анонимен

преди 3 години

Сигурен съм, че с треперещи от алчност ръце ги е дала мутрата!Марш, мошеници нагли!Не ви щем огризките!

6

До 5

преди 3 години

То ако беше от чекмеджето добре ,ама раздава от бюджета все едно от джоба ги дава. За няколко кила паржоли ще купи гласовете на бабичките.