92

Аз съм българче

преди 3 години

Борисов вече е напълно не адекватен. Най добре да си заминава там където си изнася кюлчетата и да не се връща.

91

Антон

преди 3 години

И за Шенген чакаме, така ще видим и евро зоната.

90

Анонимен

преди 3 години

За Борисов лъжите са като въздуха за всяко живо същество.

89

Анонимен

преди 3 години

ЗЕЛЕН ЧОРАП- АЗ ВСЕКИ ДЕН ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ ГОВОРЯ, ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ, ГРАБЯТ- А ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ ЩЕ ПРИЕМА БЛАТОТО БГ В ЕВРОЧАКАЛНЯТА- МЯСТОТО НА БЛАТОТО БГ Е В ЕВРАЗИЯ- СМЕНЯЙ ЛЕВА В РУБЛИ И СВАЛЯЙТЕ МАСКИТЕ НЯМА НИКАКВИ ВИРУСИ- ТОВА Е СВЕТОВЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧЕРВЕНИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ РУСОФИЛИ, НО СОЦИАЛИСТИ, КОИТО ТИЯ ДНИ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ.

88

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който иска да изкара народа на протест по време на чума, след явното доказателство на мачовете, че вирусът добре се предава на открито,НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС!ВСИЧКИ СА МАСКАРИ В БГ ПОЛИТИКА!Пазете семействата си, гласувайте, АКО ИМА ЗА КОГО, но не се оставяйте за пореден път ДА БЪДЕТЕ УПОТРЕБЕНИ ОТ ОЛИГАРСИТЕ!Освен за МЪСТ И ВЛАСТ, БСП не се борят за друго!Имам преки наблюдения от бизнесмени-деца на комунисти ТЕ НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛА И ИСКРЕНО МРАЗЯТ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ!

87

Анонимен

преди 3 години

Мутро, ти чакаш вести за еврозоната, защото си натъпкал чекмеджетата си с пачки по 500 евро.На обикновеният българин му е все тая за еврозоната, защото си брои оскъдните левчета.Мутро, ти и твоята шайка направихте България най-бедната и корумпирана държава в ЕС.Последни ще се оттървем и от вируса, което пак ще е твоя заслуга!

86

Работник

преди 3 години

Борисов се излага. Много лъже.

85

Анонимен

преди 3 години

Скрий се бе,***.С какви очи си се изтъпанчил по телевизора и ръсиш простотии за сценарий и еврозона?Знаеш ли,че последното нещо,което интересува хората сега е еврозоната.Отиваш си,и това те изпълва със страх и ужас,защото знаеш какво ще последва.

84

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън!

83

минало бешало

преди 3 години

За Русия сега не преставляваме интерес.Ако беше обратното,отдавна да са сменили боко.А и това нито е царска Русия,нито ссср,а мафиотска Русия еднолична диктатура с яки босове.

82

Мнение

преди 3 години

Бойко тръгни си. Все още можеш да го направиш.

81

Анонимен

преди 3 години

Има проблем с тази теория- Ройтерс казаха, че вече сме приети в ЕРМ 2. Вече сме приети, а арестите на несъгласните тепърва започват. Фашистите арестуваха или прогониха първо бизнесмени, после политици, накрая и лекари. Всички несъгласни биват унищожавани. Някой чрез мутри, облечени като прокурори, други чрез подписки от слугини. Ние няма да спим, мутро! Подавай си оставката. Няма да станеш диктатор като ментора си Живков, на който му разтриваше ушите навремето, когато беше *** слуга.

80

Анонимен

преди 3 години

Дедо Бошо гледа лошо.Какво ще прави,ако се махне.Това няма да е живот.Трябва да плаща за охрана и прочие

79

Анонимен

преди 3 години

76- ДА БЕ И АЗ ТАКА МИСЛЯ, ТА СЪМ СМЕНИЛА СПЕСТЯВАНИЯТА СИ В РУБЛИ- РАДЕВ ОБЕЩА ДА НИ ОТВЕДЕ В ЕВРАЗИЯ- МИН ЗАПЛАТА В ЕВРАЗИЯ- 118ЕВРО В РУСИЯ, ГРУЗИЯ 58ЕВРО, А НА ДР МЯСТО ОКОЛО 15ЕВРО- МЕН МЕ УСТРОЙВА- КЪДЕ МИН ЗАПЛАТИ В ЕВРОЗОНАТА 1600ЕВРО/1900ЕВРО- КЪДЕ 118/15ЕВРО- АМА БРАТУШКИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ОТ ЕВРОПА КАТО ВИДЯТ ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ ОТ ЕВРАЗИЙСКИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОЕКТ- ТАКА ЧЕ БЪДЕТЕ ДОБРИ СМЕНЯЙТЕ ЛЕВА НЕ В ЕВРО, А В РУБЛИ.

78

цитат

преди 3 години

Оставете простака да си говори ...

77

Как успява?

преди 3 години

Борисов как успява само в две изречения да излъже три пъти?

76

Анонимен

преди 3 години

Пуснаха слух, че на поддръжниците днес ще раздават по една банкнота от чекмеджето на Боко..еи не са малко пари a

75

Не ме интересува БГ

преди 3 години

До Анонимен ГЕРБ имат много КРАДЕНИ пари, могат да изкарат всички корумпирани чиновници , фирми на ясла, не се очудвам да изкарат и 500 000 , както направиха за ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ простотия . Да напускаме *** или въжето за бедните, КОИТО НЕ СА МОШЕНИЦИ

74

Горянин

преди 3 години

Бойко,с тези златни кюлчета,с тези пачки евра ти си вече в еврозоната ,да му мисли народа,било то от бкп,герб,патриоти,дпс и всички останали .

73

SS

преди 3 години

АБЕ В БЛИТЗА защо забраняват коментарите на определени статии.Това не е ли ограничаване на словото............Вижте сами, на статиите угодни за тях и Д.П забраняват коментарите.Или просто сървърите ще им изпушат........хахахаххахаа