99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Докато ти, аз и други се постваме тук предприятието на което пожелаваш затваряне - ще е отворено!

98

Анонимен

преди 3 години

ЗЕЛЕН ЧОРАП- ИЗЛЕЗТЕ ДРУГАРИ ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА МИТЬО ОЧИТЕ НА БЕНЧО РОЛСА, НА ЧЕРЕПА И МУСТАКА НА ДЕСЕТКИТЕ МОМЧЕТА ВЗЕЛИ ХОТЕЛИ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА 1 ЛВ И СЕГА ИЛИ ОТСТРЕЛЯНИ ИЛИ ПО КИЛИИТЕ, ДА СИ ВЪРНЕМ БГ ЗАЩОТО В НЕДЕЛЯ МАФИЯТА ЩЕ ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ЯРЕМ 2, А ПОСЛЕ В ЕВРОЗОНАТА , А АЗ СЪМ ОБЕЩАЛ НА ЕДНИ ПРИЯТЕЛИ ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАМЕ В ЕВРАЗИЯ- НА БОРБА БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! КОЙ ПЛАЩА ЦИРКА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО- ОНЯ С ПУРАТА ОТ ДУБАЙ И КРАДЕЦ МУСТАКОВ.

97

Анонимен

преди 3 години

Ама да разбира се...ние сме млади ще го изкараме леко няма проблеми..а родителите ни с по сто други заболявания кучета ги яли...Как може да сте такива етоисти. Ако българите имаха елементарна култура и емпатия до сега щяхме да сме забравили за вируса, ама не - защо не се пънем като магаре до последно и да разпъваме визии за всякакви спекулации? *** народ, направо ме е срам от по-голямата част от хората.

96

Анонимен

преди 3 години

Долу бандиска партия Герб и техните слуги!!!

95

Възмутен

преди 3 години

Интересно е защо не казват, че излекуваните случаи са повече от активните?

94

Анонимен

преди 3 години

Кой ще накара едно, две, три и четири годишните да носят маски и да не си бъркат в носа?

93

jj

преди 3 години

Моля PCR да се изписва със "С". Редно е това вече да е ясно за информиращите ни.

92

Анонимен

преди 3 години

"Не мога да повярвам, че има хора, които още смятат, че всичко е нагласено и само се спекулира с вируса. Трябва да почнат да измират близките ви ли, че да се стреснете и да почнете да взимате предпазни мерки? Аман от прости хора..."===Колега, тези хора гласуват за комунисти! Съмняваш ли се че са прости!

91

Светозар

преди 3 години

Никакъв вирус няма. Не разбрахте ли, че това е измама и манипулация. Просто трябва да се усвоят едни пари. Коронавирус - измамата на 21 век.

90

Анонимен

преди 3 години

Мачлета, дискотячки, чалга сбирки...Честито!!!И кой разреши всики тези неща? :)

89

До 107

преди 3 години

В производствените фирми има доста строг ежеднееен контрол и дезинфекция, имено за да не се допусне разпространение, което да афектира производството и следователно печалбите. Повечето заети в тази сфера са отговорни и спазват мерките, защото знаят, че от това зависи хляба им. За разлика от кръчмарите, които са на принципа ден година храни.

88

Време е за арести!

преди 3 години

Броят на заразените е правопропорционален на броя на протестите!

87

Анонимен

преди 3 години

Добре де , разбрахме я тенденцията. Хайде смъкнете малко.

86

Анонимен

преди 3 години

Допитване, стига пита бе, не се ли умори. Прдлагам да затворят предприятиетов което работиш ти. Предлагам да закупиш маски, ръкавици и дезинфектанти на цяла БГ, както и да се погрижиш за унищожаването им след използване.

85

БАНко

преди 3 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ 15 000 НА СТАДИОНА И ПАРИЧКИТЕ МУ ОТ ЕВРОПА ПОТЕКОХА !!!

84

Анонимен

преди 3 години

Грипът минава леко, стига сте ревали! Може доста от нас в момента да го карат, без да имат никакви симптоми. Ей ги, оздравяха за нула време и Гришо, и Ути Бъчваров, и Тити Папазов, и сума ти депутати, общинари, зам.-министри. Ако беше толкова страшно, Борисов пръв щеше да се баракадира вкъщи и да не се среща с никой.

83

Арабела

преди 3 години

Значи стига сте ревали, като малки деца.Никой не ни е затворил. Намалиха единствено с 50% капацитета на заведенията и то в закитите им части, а както знаем така или иначе никой не следи какво се случва в тях.Елементарно е да се спазва дистанция и да се слага маска за по 20-30 минути, докато пазарувате. Вместо да търсите сметка на Данчето, че града е потънал в мизерия, при милиард годишен бюджет,че не се чистят и дезинфекцират обществени пространства и градски транспорт само си лаете от дивана

82

ДОПИТВАНЕ

преди 3 години

Заради КОВИД, съгласни ли сте на следните мерки от утре 11 юли да се въведат, а именно, ЗАТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ: 1. МАГАЗИНИ (БЕЗ АПТЕКИ И МАГАЗИНИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ) 2.ЗАВЕДЕНИЯ 3. ХОТЕЛИ 4. ПАЗАРИ ОТ УТРЕ 11 ЮЛИ ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАБРАНА ЗА НАПУСКАНЕ НА НАСЕЛЕНИ МЕСТА. ЗАТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ФИРМИ (ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИ И ЕЛ. ЕНЕРГИЯ) СРОКЪТ НА ТОВА ДА Е ДО ПЪЛНОТО ЛИКВИДИРАНЕ НА КОВИД. ДА, СЪГЛАСЕН + НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН -

81

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам, че има хора, които още смятат, че всичко е нагласено и само се спекулира с вируса. Трябва да почнат да измират близките ви ли, че да се стреснете и да почнете да взимате предпазни мерки? Аман от прости хора...

80

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на резидента, след десетина дена малобройната група на дрОгарете ще даде фира.вансеремос!!!