120

Анонимен

преди 4 години

20 млн жертви....всичко друго е пародия на човешката глупост.И никой не си взима поука,Извратен човешки род.Явно мумуните имат повече достойнство.

119

Анонимен

преди 4 години

Жалко е, че от 10-тина години в Русия текат процеси на реабилитация на СССР, сталинизма, комунистическото минало се възхвалява, страната се милитаризира. Мозъците на хората се промиват много яко, помпат ги с псевдопатриотизам, настройват ги против запада, тъй като без външен враг няма да контролират стадото. Наистина, има немалко руски интелектуалци, които се борят с путинистите, опитват се да събудят хората, да кажат истината, но с много малък успех.

118

Анонимен

преди 4 години

В сащ..едни блек паради вървят !!!Показват на света цялата си интелектуална мощ!!..Въоръжени с пръти..с разграбени магазини..Толерастия

117

Чебурашка

преди 4 години

До на въжето..... Я се хвани на нормална работа...... Аз съм нормален българин, с нормална работа. Ненормалното е да си се цанил за русофил и да плюеш по България.

116

Анонимен

преди 4 години

А франсетата са пълни глyпaци ако си мислят че американците ще позволят да продадат нещо на Русия нали в тия кораби има оборудване по натовските стандарти и класифицирани технологии.Но френците винаги са били недалновидни люде

115

Комунист

преди 4 години

Каква красота!Ето , тази червена армия , ни докара на власт на 9.09.44г. и ни напълни с пари и имоти за цели 50-години.КАК ДА НЕ ИМ СЕ ВЪЗХИШАВАШ И ДА НЕ ИМ ЦЕЛУВАШ ДИ.РНИ.ЦИТЕ ....

114

Анонимен

преди 4 години

Русия с тоя парад изхарчи парите за мамбо до края на годината...Ще ядат шума и танкови вериги. Велики ,както обикновено...

113

Тодар Правешки

преди 4 години

Имаше един виц от времето на комунизма. Българин и руснак си купуват щафета салам. Руснака казва :Дай да го разделим по братски. Българинът го поглежда и му отговаря :Аааа, не. По-добре по равно!П. С. Сега е момента да пиете бояршник, другари!Наздраве!

112

Чебурашка

преди 4 години

До ПатриотРусофилите сте известни с това, че сте най-големите руски патриоти и национални предатели българофоби!

111

Анонимен

преди 4 години

В Русия парад, а отатък събарят Рузвелт и горят знамената си върху него. Сащ не са държава.

110

Неграмотник

преди 4 години

До Анонимен През Втората световна война немците построяват 1162 подводници,включително и първата подводница със шнорхел и първата стелт подводница. ***.

109

Анонимен

преди 4 години

до 109няма страна която да си показва най-добрите оръжия,трябва да са големи будоли за да го направят

108

на въжето

преди 4 години

На чибурашника, рано-рано са му отвъртяли манивелата и на високи обороти *** из форумите. Ще устискаш ли до довечера бре, *** кинтаджийски. Я се хвани на нормална работа.

107

Ета празникь

преди 4 години

Руснаците показват железарии щото нямат електроника.Модерни оръжия без електеоника не стават.Затова и купиха Мистрал от франция за да окрадат електрониката.

106

Патриот

преди 4 години

Слава на Русия!

105

Истината

преди 4 години

Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни морални *** при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в ***, в които иска да потопи целия свят.

104

Анонимен

преди 4 години

Тия горките един парад им остана да се гордеят с него. 27 МИЛИОНА ЖЕРТВИ . Дадени поради изключителната некадърност на руското военно ръководство и поради това, че дори и след началото на войната руските висши офицери са продължавали да бъдат арестувании изтезевани, да да си признаели, че работят за зарпада. Така самите руснаци си обезглавяват армията от най- способните си кадри.Трябват им стотици години след комунизма да станат нормален народ.

103

Анонимен

преди 4 години

90% от тези железории ги гледаме от 20-30 години. Китайците показаха модерни, нови машини, дронове, чудеса от техника. Тука само мадернизации, мадернизации. Интересно имат ли въобще дронове руснаците. А самальота от 5 поколение даже не го дадоха от близо, споменаха го за 2 секунди и половина.

102

Анонимен

преди 4 години

Това е така освен това повече от половината немски подводници са построени във френски корабостроителници.

101

Зозо

преди 4 години

"Ако не беше Русия сега щяхме да сме "зле" колкото Гърция, а не последни в ЕС"опа, това ти го донесе герб, не Русия :)))))) оправи си фактите :))))