88

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е на обвиненият в 18 престъпления Васил Божков да се повдигне от прокуратурата 19-то обвинение за умишлено и престъпно разпространение на коронавирус.Гешев да се захваща с него час по-скоро!

87

пенсионер

преди 4 години

Синът ми още Февруари месец купи и ми даде P100 респиратор - произведен в САЩ - причината, че негов приятел от чужбина преди години го беше поканил на поклонение на жертвите на SARS от 2003 - хора от семейството му бяха умряли! Още като се чу за Уханската чума - сина ми каза - татко, това е SARS чума, трябва да се пазиш!

86

Курец

преди 4 години

Слушайте Бойко! Той е най умният човек в държавата. Същински мъдрец от който се учат всички западни лидери.

85

Анонимен

преди 4 години

Как може премиерът да говори така за тези на Унгария и Полша? Той само мобе да се учи от Орбан. Само тук си избрахме проста мутра.

84

бааа го

преди 4 години

И защо в ресторанта може БЕЗ маска, а във магазина не може?

83

Анонимен

преди 4 години

Ами на събирания като мачове и концерти на открито могат да се пълнят с хора на 50% и на по 2 метра човек,иначе глоба,ама глобата какво помага не знам.

82

Алекс

преди 4 години

Това има смисъл, ай стига хейт вече. То пък малко и мисъл трябва. Не е кой знае каква жертва да не се събират по хиляда човека на мач и на сватба, и да си слагате маски по магазините.

81

T

преди 4 години

До ХммРазбира се, че не си е свършило работата. Заразни и рискови се карантинират още на границата. Така си опазваш държавата и обществото.

80

Анонимен

преди 4 години

УУУУУУУУУУУУ ОСТАВКа ВАШТА МАМА НЕКАДЪРНА КАЛИНКИ *** И ТОЛУПИ !!!!

79

просперитет ГРОБ

преди 4 години

По този начин може да си играем с години..............имааа-немааааа.............

78

Анонимен

преди 4 години

Агнешкото, ракията и зелената салата излизат!

77

Мама Росо

преди 4 години

До 80С хартиени торби на главата!!!И като отведеш мацката у дома, ще е като "киндер юберашунг"- шоколадово яйце с изненадка.Само няма гаранция ,че изненадата ще е приятна!!!!

76

Анонимен

преди 4 години

До Сложиха им гоТи явно не познаваш бг манталитет ***,да излизаме със смс,и кпп няма да стане. Трябва мерките да са адекватни,да убедите хората,че трябва,а не да ги терорите,защото всяка власт ще бъде свалена,ако третира народа като затворници и престъпници.

75

Анонимен

преди 4 години

До простия български материал: малко ви е, трябваше от утре КПП и вечерен час, ама другия месец и това ще стане!

74

Заразно Зло

преди 4 години

Яко Ке Измрете и Професора Ви го Каза, ама Барба Ганиос се мисли за най-умният и на други не верва!!

73

Анонимен

преди 4 години

говорят че ние сме били безотговорни, трябвало да сме с маски в закрити помещения, да спазваме дистаниця, в същото време всичките са се наредили на една маса един до друг без маски :))) какъв пример само :)))АБЕ ЦИРКАДЖИИ !

72

мак

преди 4 години

Явно разхлабването на мерките бе прекалено рано, но хората искаха разхлабване и забавления по кръчми, та сега да се готвим за нови-стари мерки. Но дали ще се спазват, пак е съмнително, видяхме "дисциплина" през дългите уикенди.

71

Шокирана и ужасена

преди 4 години

Нещата взеха да се оправят! За пръв път дишам по-спокойно след заканата на премиера да не връща мерки! Пожелавам си КПП-та и връщане на забраната за паркове и градини до края на седмицата!

70

Хмм

преди 4 години

До Абг,Абе вие си мислите, че е майтап ама.... един път да стигнем до 2000 болни на ден, което право по около 200 преждевременно умрели и няма места в болниците, тогава пак ще се вдигнете на бунт защото правителството няма да си е свършило работата. Все ще сте недоволни. Каквото и да се каже все ще се мрънка. Какви права са ти взели? Не излизаш навън ли? Не храниш на спокойствие ли? В затвора ли си? Какви глупости говорите?

69

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканАко си мислиш, че на някого му пука за cмoтaните ти разсъждения, значи съвсем си изкyфял. Никой нормален човек няма да остави една държава да зависи от прищевките на *** като тебе.