96

Анонимен

преди 4 години

До *** КосмонавтСегашната капсула на Драгън превъзхожда рушката във всички параметри (полезен обем и пр). Интересно, защо рушитата не са успели да направят по-голяма, щом е такова тривиално нещо?:)))

95

Анонимен

преди 4 години

Защо да е радостна новина за човечеството, при положение, че руснаците се качват на Мир всяка година?

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99Космосът не е безкраен, руши. Иначе, явно и от военно дело не разбираш, иначе щеше да знаеш, че модификацията която си купихме е последна версия, която не е с технологията от 74та. Само рушитата летят с капсули отпреди 40 години. Между другото, когато поискахме от рушитата да си модернизираме Миговете, те ни отказаха и ни правиха проблеми. Ще се радваш да научиш, че това може би е станало и част от причините по-бързо да ги сменим.

93

Ватник Космонавт

преди 4 години

Скачването с МКС било равно на стъпване на Луната . Ебаааси . А извеждането на капсулка с двама човека и 5 кутии с резервни памперси било връщане на Американската нация "към звездите" ??? Какви звезди в ниска околоземна орбита това само талантливи *** мога да обяснят .... докато несвързано кълнат и трудолюбиво слагат минусчета . И все пак . Браво. Гуд лук и год спиид , разбииш ли .п.с Спешно занесете на колегите си на МКС 2-3 хамбургера че умряха от глад .

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99В момента за руснаците се говори само на такива места като тук и благодарение на рушитата като вас. Иначе никой нямаше да се сеща. Но нищо де, като започнат руснаците да пискат за пазар ще се чуе и от тях ....

91

Анонимен

преди 4 години

Русия е аут от космоса. Това е по радостната новина за България.

90

Анонимен

преди 4 години

До Пешо Космическия ГерберастКосмическа е само глупостта в кухата ти герберска глава.Безкрайна е като Космоса.Само космически гл.упак може да плати 2.5 млд. за самолет от 1974г.Познай кой е той!

89

Анонимен

преди 4 години

Русия като е толкова зле защо все им е в устата на американците и все с тях се сравяват по постижение. Ето и сега след 9 години най-накрая догониха руснаците и могат сами да правят полети с екипаж

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 96Довърши как са го изгонили руснаците.:))))))

87

Да де

преди 4 години

Довечера пак ще има фоерверки във чест на това велико събитие! Урааааа!

86

пешо космическия

преди 4 години

Това е само първата стъпка към приватизиране на космическите мисии. След 20 години ще говорим за първите пътнически космически кораби за Марс. Браво на Мъск, да продължава в същия дух. Евала!Това е прогреса, пък русофили те да си лая колкото искат. :))))

85

999

преди 4 години

Големи хвалби, голямо нещо. Руснаците това го правят от години и дори на ум не им минава да се хвалят с това.

84

ха-ха

преди 4 години

до до анонимен 81Браво тикварю ,позна.Телета гледам и ти спокойно можеш да се присъединиш към тях.Цяло лато си на паша.Нооо на есен ще те сложа в каймата.Няма как.Скъпо излиза да гледам зимата телета като теб.Пък и много станахте.

83

Анонимен

преди 4 години

Американците празнуваха докато им гори държавата от протести.

82

Край

преди 4 години

Тоя Мъск прави публично-частно партньорство- демек идеите наши - парите ваши.

81

Waffen SS

преди 4 години

Може по някаква европейска програма да раздадат на българският народ някакви китайски телескопчета,за да наблюдава народа преминаването на ракетата над България, както ни призовават.Ще е много забавно,всеки впил поглед в тайните на нощното небе,и всеки се мъчи да открие пътеводната звезда към светлото демократично и неолиберално бъдеще

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83Когато приемаш, че американския успех е автоматичен провал за нещо друго, това говори МНООООООГО. Кефите. Направо умирам от смях как си вкарвате автогол след автогол. Колкото повече говорите толкова по-забавно става.

79

Велико

преди 4 години

Това е нечовешко постижени което може да направи само исполин като г-н Тръмп, БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78

Край

преди 4 години

Леле това е по-велико от откриването на лъка и прашката взети заедно.Пуснете " Янки дудъл" и мажоретки да маат с понпоните доде излита.

77

Анонимен

преди 4 години

До Неразбрал"Историческите изстрелвания" просто се случват. Не се правят за да ги наричат такива. Тва не ви е руска "помощ" за ударен от КОВИД район.:)))