152

Анонимен

преди 4 години

Този не може ли да го глобят за подривна дейност?Нищо по-гну-сно в ситуация като тази да се спекулира със страха на хората за здравето им!При това защо?-защоро се чувства извън прожекторите на медийната слава.

151

Анонимен

преди 4 години

Не проверяват само за болни, бе хамсалаци. Ще гледат дали няма хора, които вече са го изкарали, защото в частните тестове цъфнаха хора с антитела, значи това нещо е сред нас вече и има някой са оздравели и хич не са разбрали, че са "смъртно болни". И ако се окаже , че са минали едни 20%, то тогава тази карантина е пълен абсурд

150

Анонимен

преди 4 години

Всеки здравно осигурен трябва да има правото да разбере с тест дали е преносител на вируса или не и дали е болен или не.

149

Зомби

преди 4 години

Тя парализата ще продължи още много.В такива фекалии ни вкараха,че ще миришем години напред!

148

Анонимен

преди 4 години

каквото и да се пише Радев казва това което е в момента -той ни предупреди това което ще стане кой каквото иска да си мисли

147

Жоро

преди 4 години

Не харесвах Плевнелиев, но той е светлинни години пред този ***.

146

Анонимен

преди 4 години

Този кой го избра за президент? Бил "държавник"! Веднага се сещам за вица дето Господ раздавал акъл на моста, но военните точно тогава решили да форсират реката! Видяхме Китай как се справиха! Маски и тотална блокада! Сега даваха интервю с наш лекар работещ в Испания!!! Като на война е! Италия, Испания и САЩ изпуснаха нещата! Този *** се заиграва с простотията и липсата на дисциплина у българина! Като започнат да умират като мухи, отново ще му видя ехидната усмивка. Гнус!

145

Анонимен

преди 4 години

Тестовете работят ако си заразен преди повече от 5 дни.Ако си заразен преди 4 не те хваща.Т.е. за да хванат болните, трябва всички българи да се тестват поне в 5 последователни дни.Това прави 35 милиона теста.Досега в ЦЕЛИЯ СВЯТ ОБЩО са наравени по-малко от 2 милиона теста.

144

Анонимен

преди 4 години

А да седиш вкъщи със затопорена икономика евтино ли е бе?Големи умници - тестовете били скъпи!

143

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 155Тестовете не лекуват но с тях ще се види броя на болните и след това ще се лекуват болните и ще се види, колко са преносителите на вируса, които трябва да стоят под карантина.След края на този процес държавата и всичко в нея ще работи както преди вируса.

142

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Това "правителство" е изключително вредно!Работещо не за просперитета на нацията,а за подтискане на основни "свободи" на гражданите!Теглещо "заеми",в резултат на грешните решения вземани от "вожда" и "свитата му"!Нещата много отдавна са излезли извън контрол,но кой се вълнува.....седналия пред телевизора недоволен от почти всичко и със право(ама пред телевизора) или "интернет революционера" въоръжен с клавиатура......Ако така продължават нещата абсурдите ще стават все по-брутални...

141

д-р Пецкалов

преди 4 години

До ДодоДоденце, прегледай си глупавицата немедленно!

140

stevewonder

преди 4 години

Абе кой беше тоя господин? Напомня ми на нещо... по нова година ли, на 3ти март ли, кога ли, виждал съм го някъде...

139

Анонимен

преди 4 години

Бедност ви чака тралалалааааа

138

Анонимен

преди 4 години

Радем ветото да си дари заплатата за тестове и другарите да се откажат от държавния си транспорт, че висят като прани *** на бюджета. Вместо да купим 5 нови линейки, трябва да купуваме на другарите мерцедеси. ДА СЕ ТЕСТВАТ И ДА СЯДАТ В МЕТРОТО, КРИЗА Е !

137

A

преди 4 години

Ами в Благоевград избраха кмет комунист и ментор мъжът на Деса-*** да ги съветва. Нека общинския щаб да отмени карантината както съветва президента и специалист по воруси. И който умре - умре. Радев ще прати поздрави на семействата им

136

Анонимен

преди 4 години

Радев , тестовете Не лекуват бе,а струват Милиони ! Забрави ли ,че сме най-бедната държава ? Всяка стотинка сега трябва да отива за Апарати,Лекарства ,Защита на Медицинските работници !Бойко те послуша за ветото и сега ще съжалява - Спекулата тръгва !

135

Анонимен

преди 4 години

Три генерала са на полето. Егати шаха в България!

134

Василев

преди 4 години

Вчера жената ми казва сутринта, че сънувала един сън, щяло да има втора вълна на коронавируса и този път щял да поразява мозъците на хората!От сутрин до вечер само чете лоши новини!С тази пропаганда за какво му е на вируса да удря мозъците се замислих аз!Обаче представете си , че някъде мутира вируса в някоя секретна лаборатория да поразява мозъците, днес стомаха,утре белия дроб, а в другиден мозъка!!Селяни , новият вирус няма да бъде измислен за вас, не сте заплаха!Агент Кени Лейджър!ЦРУ!!

133

Додо

преди 4 години

Драги Българи: отсейте и захвърлите настрана гнуснатa политическа пропаганда, както от герберската клика, така и от 5-тата колона и останалите казионни, професионални ***. Пълна, стриктна изолация, жестоки мерки за сигурност - при неотложните излизания, маски, очила, дезинфекция и ограмотяване по темата, вяра в Бога и ежедневни молитви са единственото, което може да направите, за да си помогнете - на вас и близките си! Вируса е чудовище и уви, най-лошото тепърва предстои! Богъ Съ Нами!