56

Анонимен

преди 4 години

Държавата се тресе от наболели и неотложни проблеми, а медията вярна на партийната доктрина отвлича вниманието с някаква със забрадка.Това ли е най- важното на етапа?!Няма ли да пишете за някоя разместена плочка от тротоара на някой софийски квартал?

55

Анонимен

преди 4 години

Лошо няма и зян също.

54

Защото така

преди 4 години

Тепърва ще види истинското и жестоко лице на новата си любима религия. Подтисничество, унижения и тотално подчинение, защото тя винаги ще остане "гяурка" независимо колко често се моли на новия си бог.

53

Василев

преди 4 години

И какво лошо има едно момиче да сложи забрадката, щом това го прави щастлива!!!И когато имате Истанбулска конвенция, може да ви осъди, защото сте агресивни селяни прости!!!юВелики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Оуен Патерсън!ЦРУ!!!

52

Анонимен

преди 4 години

Следваща стъпка- отива в Пакистан и я женят през ден за някой 50 годишен чичак да я спуква от бой.Естествено заслужава съдбата си- преценило момичето че не му се учи и не му се работи а иск да е вещ по долу от коза.Срам за семейството си е.

51

Анонимен

преди 4 години

Ми като го сърби, религията няма значение, важното е да начеше крастата.

50

Applause

преди 4 години

До АнонименБраво колега

49

Анонимен

преди 4 години

С такива глупавички истории промиха мозъците на сума ти европейски момичета, та станаха ислямски "булки", даже от домовете си бягат някои, за да отидат в ада на войната, да се омъжват за непознати "воини на исляма". Не мисля, че в България ще се получи.

48

Анонимен

преди 4 години

Тази виждала ли е изобщо този "приятел" на живо? И така се е оставила онлайн да и промият мозъка, че не е истина! Нищо, да замине с него при роднините му в Сирия и ще се види в приключение. То не случайно книгата "Не без дъщеря ми" стана бестселър! Да я четат такива като тази и да си знаят какво следва.

47

Hehe

преди 4 години

Целия български народ са Тиквориани ,вярват и се молят на св.Бойкой да им пусне водата,да им пречисти въздуха и да им увеличи заплатите

46

Сата НАТО

преди 4 години

Само покорството и послушанието могат да извадят доброто у жената, Простотията и вироглавието са белег на морален упадък, което неминуемо води и до материален фалит.

45

Анонимен

преди 4 години

Нали скоро разправяха за някаква англииска кифла, дето се оплакваше че като се прибрала, я арестували, а детето го взели социалните, пък тя горката вдовица на ИД-главорез.

44

Анонимен

преди 4 години

Като я уважат цялата ислямска рода ще и дойде акъла.

43

Василев

преди 4 години

Животът е борба, селяни прости!!!Просто момичето е видяло, колко много усиялия трябва да положи, ако е жена в сегашното българско общество, и накрая може и да страда!Тя гледа живота през призмата на нейните разбирания!Трябва да се види вътре в семейството, каква е ролята и примера на майка й, и на други по-големи жени, какъв живот водят и дали са доволни от него!!!Животът е жесток, селяни и селянки прости, трябва да се борите!А мъжете трябва да подкрепят жените!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Промитите европейски деца са най-нестабилните и потенциално най-опасните защото възприемат религията по-сериозно и по-фанатично отколкото потомствените мюсюлмански деца на които не им пука за религията, но се водят мюсюлмани заради мама и тате. Имаше случаи на такива момичета на по 15-16 от Германия, Франция и Англия които отидоха да се бият в Сирия и след това бременни плачеха по Интернет. Горките родители, но това е пуберитетът. Явно вече не е достатъчно шокиращо да си сатанист или гот.

41

Сата НАТО

преди 4 години

Баба ти, както и моята, е носила забрадка, за да не й се цапа косата докато работи------ Ти си мало умен, другарю. А защо тогава ги носяи на празник? Или направо не си бръснат главите? Къде си видял вярваща християнка да влезе в църква с непокрита глава? В Просия на входа на храма им дават оборотни шамлии, за която случайно е дошла с непокрита глава. Иначе вътре не пускат. Само у нас куч ките си позволяват да се чекнат в църква с голинтикви, минижупи и клинове.

40

Анонимен

преди 4 години

На р.Волга в Русия има 8 милиона българи ,чуваши и башкири които изповядват исляма.Хазарите също са с български корен но изповядват юдеизма,в самата Дунавска Българияима десетки хиляди католици и протестанти които се смятат истински българи.Българитекато такива възприемат всички възможни религии и пак се имат за българи.

39

Анонимен

преди 4 години

Не съм религиозен, но Православието е единствената правилна религия. Всичко друго са секти. А специално исляма е най-лошата секта. Исляма като философия представлява отрицание на всички добродетели. Баща й е виновен. Трябва да вземе един колан и да й насини здраво седалището. Брат й е прав. Аз бих се отказал с държавен вестник, ако сестра ми приеме исляма. Той вече няма сестра.

38

Сп???нс

преди 4 години

Да бе да, не я притискал , пък го приела!? Че те даже младите турци , които познавам , влизат в джамия точно колкото и младите българи, и никой не мисли за религия. Пък тя тъй по интернет приела исляма,

37

Анонимен

преди 4 години

Това момиченце явно смята, че шала на главата й е основното за една религия, което е белег за предразсъдък, а не вяра.Колко бяха прави комунистите, че религията е опиум за простолюдието, но пропускаха да кажат, че проповядването комунистическа идеология също е опиум, което се потвърди от самите тях и сега са по-католици и от Папата, но отново лицемерни и лукави от Дявола.Вижте Путин какви театри прави за пред оскотелия мужик, за да го държи в подчинение !