72

крив

преди 4 години

само с опрян пистолет у челото ще ги върнат

71

Анонимен

преди 4 години

Помните ли Странджа- Сакар ?Ако сте млади питайте .Комунизъм , силен безпощаден ГЕРБ комунизъм .Еднолично прахосване на милиарди .

70

Cмут

преди 4 години

Чувствам се дискриминиран

69

Анонимен

преди 4 години

Българи в чужбина българи в чужбина по 1200лв. На калпак все едно всички са програмисти и инжинери а са просто едни чистачи и продавачи на дюнери донесоха ни слава на мръсен долен и мошеннически народ държавата да си гледа хората където са тук пек имигрантите сами ще се върнат като се оправят нещата тук тия пари ще се гепат веднага от наще с фиктивни договори и тн. *** те и за тва ги правят тия програми да крадът.

68

Анонимен

преди 4 години

А защо? Успял човек няма да се върне. А неудачници и некадърници и тук си имаме достатъчно.

67

БАНко

преди 4 години

Коя държава ? Моята и вашата държава ? С чий пари - с мои и ваши пари !!!!Както гербувато Бойково саниране 2 000 000 000 лв. откраднати и похарчени за 1 % жилища , половината празни , на избягали в чужбина от това управление !!!

66

Анонимен

преди 4 години

Кви са тия глупости бе, тя тия не може да задържи ще връща смешки по коледа

65

оферти от Европа

преди 4 години

Чакам на 27-ми да ми дадат новата кола, пълня я с багажа си и потеглям за боколандия, От както се ожених разбрах, че ме кефи някой да издевателства над мен и да се разпорежда със заплатата ми, обаче жена ми вече взе да губи усета си за изобретателност, пък чувам че из БГ - работодателите минават специални курсове по презрение и издевателство и като бонус те оставят без пари когато си поискат- съвсем като жена ми.

64

Анонимен

преди 4 години

И как ще стане един успял човек да се излъже да се върне тук и да започва всичко отначало някак си няма логика поправете ме, ако бъркам.

63

Анонимен

преди 4 години

Това си е чиста несправедливост и дискриминация! Значи - заминали са заради парите, не са се реализирали, пък ние да им плащаме, за да се връщат. Та и за квартира ще им се плаща. Сигурно и предимство при наемане на работа ще имат. Значи според автора на тази безумна схема останалите в България сме съвсем балъци.

62

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Само така .Следва и съживявяне на умрелите .. да има кой да купува копторите , около ромските квартали в София .Солун ,е български.Ха,ха .. 15 години безвремие!!! ББ

61

аз-ът

преди 4 години

Добре ли сте?---да , ще се изненадате по-добре от повечето тук. Просто има няколко теми, които наистина "ми натискат копчето" и когато имам свободно време, като сега през уикенда, ама то Днес-а затова и през уикенда пуска подобни пасквили, наистина ми е трудно да се спра - да се подигравам на ЗАВЪРНАЛИТЕ се и техните родители. Между другото - никой не задава въпроса на УСПЕЛИТЕ ЗАВЪРНАЛИ СЕ - колко време преди това са били безработни? Или за колко точно са работили ?Ще се изненадате ! :)

60

Анонимен

преди 4 години

стига глупости със тая мантра,няма шанс за младите тука и сега .

59

Анонимен

преди 4 години

А от какъв зор? Те са заминали, за да изкарват пари. Ако са успели, няма да се хванат на въдицата. Ако не са - техен избор е било да заминат, да се оправят.

58

Анонимен

преди 4 години

А финансов стимул за хората, които все още се чудят дали да останат, няма ли да има?Превенцията не е ли по-успешен подход от лечението?

57

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътДобре ли сте?

56

аз-ът

преди 4 години

моите деца не говореха български и се върнаха преди три години. Сега учат във България.---нас твойти деца не ни интересуват. Кажи сега лельо, ТИ КАКВО РАБОТЕШЕ У КАНАДА ?! Инжинер ли беше, главен хирург ли беше у некоя болница, програмист ли беше, главен технолог в задов ли беше... давай сега ! Събери ни очите на нас простолюдието, как една успяла леля се върнала у БГто да си гради наново живота, вместо у пустата гадна Канада . Давай !Слушаме те !Твои сме !

55

Анонимен

преди 4 години

до 62 Който се е устроил в чужбина от няколко години, няма как да иска да чуе, че Тиквата ще го примамва с 1200 лева заплата- 600 евро, където той за 4-5 дни ги взима тия пари. Иначе си прав, миячите на чинии на запад са неудачници които навсякъде по света ще са си миячи на чинии и ще им подхвърлят жълти стотинки.

54

аз-ът

преди 4 години

Ще връщат с наши пари ромите защото трябват като избиратели.-------Ти американски филми с пирати гледал ли си ? А гледал ли си, кораба като вземе да потъва - плъховете да почнат обратно да се катерят да се връщат ? Е га го видиш, тогава чекай . Обади се ти купя една баница и една носия да ги посрещаш на дунав мост. Може едно 'оро да им издрусаш за посрещане.

53

Анонимен

преди 4 години

Ще има опашка от западни неудачници, които веднага ще се върнат, докато им плащат. Една година почивка от миенето на чинии и чистенето на тоалетни си струва. Каква хубава схема са измислили пак.