56

Констатация

преди 4 години

Когато *** е начело на законодателния орган, друг селянин малко фъфлещ е неин заместник, който й целува ръка, така се случва. Хоп, и субсидията увеличена!

55

Анонимен

преди 4 години

До ДемонКрацияВ тиквостанския прочит по-скоро е демо-КРАД-ция Всичко отъркало се о политиката, краде като невидело

54

Анонимен

преди 4 години

Председателят на парламента Цвета Караянчева обясни, че Правилникът не изчерпва всички ситуации в живота.--------Доста безумно изявление, но не сме очаквали друго от гербаджиите

53

ПроСоТо

преди 4 години

дали немам температура?!..Ше ви кажа защо:-Преди малко прочетох,че цицогъзобузестия Горанов "са клел,че субсидията ше остане адин /1/ лев"..Ся па ОСЕМ лева..?!?!Аз лично смятам тая стойност за...нормална донякъде, но възниква въпроса:-КОЙ ПРОДУХА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ на така нареченото "министърче на финансите",та от "НИКОГА ПОВЕЧЕ от един лев!"..се стигна "НА БЪРЗА РЪКА" до числото /и цифрата/ ОСЕМ?!Не трябва ли след тая изцепка бузестия да подаде оставка?..Какво всъщност става в МЕНАЖЕРИЯТА?!

52

Гласувал за Никой

преди 4 години

а аз като зачертах "не подкрепям никого", защо не ми привеждат 8 лева - би трябвало да ми се полагат, тъй като дефакто и деюре съм гласувал за себе си?!

51

Анонимен

преди 4 години

Само ДПС искаха субсидия 0 лева

50

Анонимен

преди 4 години

Алеко вярно си го е казал чрез бай *** и едни, и другите са маскари! Честито на печелившите, а народът да продължава да тегли.

49

Бау

преди 4 години

Поне ще има кебапчета!

48

Анонимен

преди 4 години

Алчни негодници! Постигнаха консенсус в името на келепира. Герберите казаха, че уважавали предложенията на опозицията и ги гласували. Е как няма да ги уважават, като става дума да си раздадат нашите пари от хазната.

47

ДемонКрация

преди 4 години

Честито Братя и Сестри!!

46

България

преди 4 години

България и българите имат ли някакво значение за тези, които увеличиха субсидиите, приложиха житейски закони, а не законите и правилниците, които сами са приели...Накъде?!!!

45

Анонимен

преди 4 години

Утре сутринта ще разберен окончателното решение на Вожда.

44

Анонимен

преди 4 години

"Къде са гербавите троловете сега? Нека ми разяснят как гербавите са принципни. Как на биби е велик . Как мед и масло тече по улиците."Споко. Сега са се покрили, след седмица-две ще излязат от дупките и ще ти разправят, че ти се е сторило. Ако си упорит, ще ти кажат че си ***. Ако и това не подейства, ще обвиняват предхоното управление...

43

Анонимен

преди 4 години

Това не ме изненадва , а ме изненадва как народа приема всичко мълчаливо. Единствените протести са от баби на които им е дадено някое левче да излязат да Се види че има протест пък било то от 5 човека

42

Анонимен

преди 4 години

Ама как го извъртяха само, а? :) Съгласете се, отдавна никой не ви се беше гаврил така. От Мишо Бирата насам, от шестапартаментичика, от Апартаментгейт... уф, дай да не изборявам. Приемете на доверие, че никой не ви се беше гаврил толкова злобно няколко месеца :)))

41

бай Тъпчо

преди 4 години

Еееее абе Бойко е инат ама понякога *** слуша бе-прочел какво съм дращил одеве и ми звънка и вика: Много лошо име ми изкара, че със Славчо сме ортаци и затуй ша ти покажа, че хич не е тъй-казвай колко да им пусна, пък аз по друг начин пак ша си ги изкарам.Викам му: Ами дай им по седем и педесе бе, да не стане на тяхната, пък той пак: Няма, вика-по осем та да видиш кой командва И тъй са разбрахме бе...Ама то при него всичко е предпоследно, та кой знай...

40

Работещ

преди 4 години

Всички са долни крадливи лицемери! Вдигайте се на протест!

39

Анонимен

преди 4 години

Станахме свидетели на какви ли не коалиции, ама населението е все в ролята на момата.

38

Анонимен

преди 4 години

Кууурнелия си купи патриотите и си приеха субсидията от 8 лева , въпреки желанието на народа

37

деморкация - нъцки

преди 4 години

Симбиозата е демаскирана. И сега какво?