13

Анонимен

преди 4 години

Еми, затова излизайте всички на изборите да изметем веднъж завинаги ГЕРБ. След това започваме с пълна ревизия и пращане на Тиквата и Цецо от училището за бавноразвиващи се да учат таблицата за умножение в затвора.

12

Анонимен

преди 4 години

Абе Горанов,щом само 6% от всички работещи са добре платени,значи другите 94% мизерстват.Това ли постигна ГЕРБ?Затова ли ви избират хората?Нищо не сте постигнали!Издишате ГЕРБ!!!

11

Аз

преди 4 години

Аз съм един от тези със заплата над 9000 лв. Нищо общо нямам с партии или политика; държавна работа, европроекти или обществени поръчки.Започнал съм на 220 лева и и съм се развивал в професията си. Имах късмет, че тя се оказа търсена и (от малкото) ценени в България. Така че и с много труд и малко късмет също става.В момента добре платени са програмистите. Вместо да им държите сметка за заплатите, насочете децата си към тази професия, за да може един ден те да са добре. Или пък вие самите..

10

Анонимен

преди 4 години

После не се чудете, че средната работна заплата е 1200 лв.

9

Анонимен

преди 4 години

Който работи нека да взима!Яд ме е когато се дават държавни пари на кияци с връзки дето нищо не работят а само търкат панталоните и полите в столовете.Администрацията е огромна а се търсят работници,но всеки предпочита държавната работа.Всичко може да се прави от компютъра вече,но хартиените плъхове просперират в България.Нарочно не се въвеждат електронни услуги и се създават нови и все повече знайни и незнайни агенции,които не работят но взимат заплати от нашите данъци.

8

Суджиците

преди 4 години

Да не забравяме, че само в Министеррски Съвет има на топла службичка 253 ПР-а, които нищо не правят по цял ден, а понякога драскат в електронните издания за разнообразие.

7

Соросоид

преди 4 години

Нищо лошо да има хора с големи доходи в България.Само за сравнение, потърсете в Гугъл, че дори начинаещите астронавти на НАСА и дори програмисти с 5 годишен стаж в САЩ рядко стигат тази заплата, да не говорим какво им остава като си върнат борчовете за университета в САЩ.Всичките тези заплатки в Бг от новите номенклатурчици, източени от дъражавните ни заеми, които ще връщат децата ни и от точене на Еврофондове на хора близки до управлението на мафията ГЕРБ.България е пред фалит.

6

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, богаташи! Просперирате ли в герберското блато, като жабуняци в тинята?

5

Анонимен

преди 4 години

Ама дайте по браншове какво е това сега?!Гола статистика от подадени декларации в НАП.Когато най-малко станат осигурените на 560 лв тогава се хвалете.Само 6% от всички работещи са добре платени така излиза от тази статистика.

4

Анонимен

преди 4 години

Мисля че каквото и да ГОВОРИ средностатистическия българин, в крайна сметка има подсъзнателна завист към всички които са успели или са направили пари. Ако пък са и развити като личности това се умножава.. страна на търтеи с ниско съзнание.. завинаги разпадаща се. Предлагам БГ да се прекръсти на: "Ентропия".

3

Абдал

преди 4 години

Да, точно назначените от Боко лица. Това за тези ,а за ГЕРБ е и нормална практика да назначава свои хора навсякъде по общинската администрация и подобни измислени длъжности. По този начин хората и семействата им гласуват за Тиквьо. Купуват си не пряко изборите!

2

Анонимен

преди 4 години

BG манталитет: кажете кои са тези 200 000 със заплата 9000 лв. щот сигурно са ги правили на гърба на народа, дайте да разберем кои са да поговорим малко с тях, да ги поразпитаме, да ги подушим малко някакви програмистчета ли са какви са, дали ако пляснем някой шамар ще може да вкараме малко парична справедливост в името на НаРоДа?

1

Катил

преди 4 години

Владиии владиии, България не е само жълтите павета. Паве с павето ти