119

Пловдивчанин

преди 5 години

А ПАСИ ,НА КОЙ Е ШПИОНИН, СЛЕД КАТО НИКОГА НЕ Е ЗАЩИТАВАЛ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ? ВПРОЧЕМ, ВСИЧКО Е ЯСНО, ЗАЩОТО СЕ ВИЖДА ОТ ДЕЙСТВИЯТА И ДУМИТЕ МУ !

118

Анонимен

преди 5 години

"Разликата между руските и американските шпиони е, че американските са акредитирани. Единият е акредитиран към Държавната агенция по разузнаване, другият е акредитиран към ДАНС, третият е към "Борба с организираната престъпност", четвъртият към МВР и т.н."Какво съвпадение, в Германия точно в същите сектори американските "партньори" изтекоха към Вашингтон 300 документа на немското разузнаване с гриф "Строго секретно".

117

7.62 мм

преди 5 години

Справедливо възмездие за злините от от този предател

116

Василев

преди 5 години

До ПутинАмериканците ни дават пазари за оръжия и ние печелим милиарди, а вашите фирми искат да ни взимат лицензите и да им плащаме!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

115

Анонимен

преди 5 години

На Еврейчето, Банов и Василев може изобщо да не има давате думата по темата Русия, те си имат стандартни тези, мразят Русия и се продават без срам на янките

114

пецата

преди 5 години

ж.и.д

113

Анонимен

преди 5 години

Руските шпиони само раздават съвети докат американските и това не правят както руските съветват,че за туй време с тези бройки дето американските предлагат за Ф-16 за таз сума,че предплатена не за доставка за късо време,а предплата кат за ново производство с нов блок руския военен комплекс ще произведе тез изделия как бройки от нов тип по марка с блок по номер по-големи,че още по бройки как летателни апарати тъй и по блокове щом по агенциите съвместно си подремват кат пред заплата и командировки.

112

Путин

преди 5 години

Вярно е . Много активни бяхме когато Българанското правителство подписваше договорите си с американците и е изцяло НАША заслугата че няколко човека от правителството ви получиха тлъсти , ама много тлъсти комисионни за платената сума в КЕШ , ПРЕДВАРИТЕЛНО и на цена НЯКОЛКО ПЪТИ по скъпа от цената която обикновенно ДРУГИТЕ държави ПЛАЩАТ ЗА ТАКИВА МОДЕЛИ ИЗТРЕБИТЕЛИ . Но това че ще има да чакате вече платените си ШЕСТ самальота + 2 учебни още 3-4 години СИ Е ИЗЦЯЛО ВАШ ПРОБЛЕМ.Ваш Вова.

111

Анонимен

преди 5 години

Като се сетя Германия колко американски "партньори" залови да шетат из службите й, и почвам да се чудя тоя изобщо има ли нещо българско в себе си.

110

Той

преди 5 години

Соломон Паси като министър на външните работи е предложил на САЩ военни бази без пари и държавата губи милиони заради него,кой е предателя сега?

109

БГ

преди 5 години

Трябва да изгоним руснаците от България както и фирмите им от тука!От руснак полза няма той е като кърлежите само смучи и трябва се третират както заслужават

108

Анонимен

преди 5 години

Г-н Паси какви руски шпиони те гонят. Аз да сега не съм видел некой с трабанче да послеща н-р руският посланик или руския военен министър. Народа още не е забравил как се тутрехте с трабантчето до шеф на НАТО. А сделката за Ф - 16 защо не питахне народа? или целият народ са руски шпиони щом не харесват некоя угодна на вас сделка?

107

Василев

преди 5 години

Паси е прав ,че руските шпиони са платени и тежат на руския федерален бюджет!!!Неща като платената любов, тоест пр.остиут.ките!!!Агент Арън Джоунс!ЦРУ!!!

106

Анонимен

преди 5 години

Американския лакей даже вече не се крие- директно обслужва САЩ, заявявайки, че американският шпионаж в България е нещо хубаво. Рядко се среща такова безгръбначно същество.

105

Мижитурка

преди 5 години

А този тип на снимката как финасира Атлантическия клуб и подобните бардаци?!Парите идват от вън що се прави на луд?

104

Анонимен

преди 5 години

"Разликата между руските и американските шпиони е, че американските са акредитирани."Тоест разликата е, че американците са стиснали държавата за врата и изцеждат цялата им необходима информация без пречки. Не те ли е срам бе соломончо?

103

до ХХХ

преди 5 години

Те руснаците като тебе мислят затова не стига ,че са прости ами и ще си останат и вечно бедни

102

Агент Коритари

преди 5 години

Време е за преварт в Бантустана, и ние Руските Полеви Агенти и Диверсионни групи като ''Вълците на Путин'' -- да вземем Властта в Балканска Индия...Чакай малко--те ГЕЕРП са си доказани руски матрьошки и слуги, Пожарния Сикаджия е доказан руски васал до гроб .Няма нужда от преврат .

101

ХХХ

преди 5 години

Жалки платени слабоумно развити неспособни на собствени мисли американски *** !

100

Анонимен

преди 5 години

"Единият е акредитиран към Държавната агенция по разузнаване, другият е акредитиран към ДАНС, третият е към "Борба с организираната престъпност", четвъртият към МВР и т.н. Това са партньорски служби, това не са хора, които са дошли да шпионират в България"Разбира се, и после изобщо не докладват на Вашингтон всичко видяно. Продължавай да си го повтаряш, барем си повярваш на лъжите, ***!