7

Анонимен

преди 5 години

Много са ми смешни безродните ни русофили които защитават алкохолизираната *** с цената на всичко свято :))))

6

123

преди 5 години

Явно днеска само един *** е на смяна, за 3 мин. - 7 поредни анти-DW коментара, следва въртене на - IP-тата за да може да си нацъка и лайковете, ееее няма почивка. След малко като поизтрезнеят колегите ще те сменят да пушиш една цигара ;)

5

Анонимен

преди 5 години

От Дойче нагъзеле не сме и очаквали друго,освен манипулации и лъжи.

4

Гледна точка

преди 5 години

Когато в русия има бедни и недоволни хора от управлението на Путин се лансира тезата за американска намеса и за конспирация!Когато на Запад се цели на работника, да му се отнемат социалните придобивки и да бъде смачкан и зависим, той излиза да протестира, веднага се вкарват тезите за руска намеса и ***!Това не е вярно!! При доказано демократично управление, информираноста е толкова голяма, че не е възможно да се манипулира обществото по този елементарен подход!

3

"Дойче Блее&quo

преди 5 години

Това, че Дойче блее се провали като медия е ясно, но защо не започва да предава радио Свободна Европа с Иван Бедров, който съвсем логично напусна кабеларката ДБ?

2

Василев

преди 5 години

Когато в русия има бедни и недоволни хора от управлението на Путин се лансира тезата за американска намеса и за конспирация!Когато на Запад се цели на работника, да му се отнемат социалните придобивки и да бъде смачкан и зависим, той излиза да протестира, веднага се вкарват тезите за руска намеса и ***!Когато има 0,001% олигарси и 99% работници , какво по естествено от това да има конфликти и протести, както го е описал конспиратора Маркс, който вкарва тезата за революция!Хур Баладур!ЦРУ!

1

Ах, този Путин!

преди 5 години

До 1Все едно НПО и партийните активисти не правите същото!