42

Анонимен

преди 6 години

Това Уведомление, заради което се твърди, че са искани тия пари, се взима чрез съдебна процедура за 2-3 месеца и общи разноски по делото 410 лв. или не?Ако е друго яче съм учил по някаква сбъркана учебна програма и Административно-процесуален кодекс, който имам е дефектен...

41

Амбразурчик

преди 6 години

Истината е, че ГЕРБ използваха Държавната машина да смажат Иванчева, защото не играе по свирката на Суджука.----------Не, истината е че ви разкриха поредната крадлива схема и сега сте 24 ч на абразурата!

40

Анонимен

преди 6 години

Тоя още се държи за полата на мама и харчи парите й да се прави на голям бизнесмен, а сигурно още живее при нея. Не го наричайте "бизнесмен", собственик е мама, тоя сополанко само парадира с парите й.

39

Анонимен

преди 6 години

Предлагам медиите да не отразяват хора които обвиняват други без да имат доказателство.

38

Анонимен

преди 6 години

От евреин какво друго да очакваш освен интриги и мошеничества на дребно.

37

Циник до 28

преди 6 години

"Щом ви разкри комунистическата схема естествено, че не му е чиста работата."----------------Кохортата от позитански ботове ще потроши пръсти и клавиатури в "защита" на безпартийната фризьорка получила поста си с благоволението на БКП! Естествено - слугите на руския поп , и ген.Решетников - си измиха ръцете като Пилат , и се "дистанцират" от падналата по толкова аджамийски начин другарка!

36

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че ГЕРБ използваха Държавната машина да смажат Иванчева, защото не играе по свирката на Суджука.

35

Анонимен

преди 6 години

Това герберастко активистче, вярва ли си. Защото звучи доста неубедително.Освен това не са спазени законите - парите за подкупа не са одобрени от съда предварително.Така че герберастчето Ваклинчо се явява съучастник в даването на подкуп и трябва да бъде съден за уронване имиджа на България по време на Европредседателството.

34

Червен бандит

преди 6 години

Жената трябва да бъде освободена.Обвиненията и са на база лъжливи твърдения.Защо не направихте аудио или видео запис как иска------------Така е щом е от нашата партия е невинна, ако беше от ГЕРБ щеше да е виновна, нали?Така пищят всички комунисти на умряло хванати в крачка по бели ***!

33

Анонимен

преди 6 години

Тоя не е никакъв бизнесмен, а най-обикновен мошеник, евреин. Александър Ваклин. Името му е еврейско.

32

Анонимен

преди 6 години

Какъв бизнесмен е тоя цайсат *** бе? При една ревизия ще лъсне, че собственик на фирмата е сейшелската офшорка "Тасаки Холдингс Лимитед". А другият собственик е мама, която дава паричките укрити от данъци, нали така? На мама момчето, бизнесменчето то.

31

знам

преди 6 години

че кметицата няма нищо общо с ГЕРБ. Обърнете се към ЗЕЛЕНИТЕ и БСП. Левите са специалисти по компроматите, за това лидер им е госпожа Лъжа. Ако се докаже че кметицата е корумпирана, ще се радвам да я видя в затвора заедно и богатия инвеститор и посредника. Но в този случай има още десетина замесени, включително и от системата, и ще трябва да се прави ново крило на софийския.

30

Анонимен

преди 6 години

Къде ли е скрита истината. Някъде зад гърбовете на тези двамцата, зад тях още гърбове. А бе, цял лабиринт. Ако можеш, намери я.

29

Анонимен

преди 6 години

Защо Александър Ваклин не е арестуван за предлагане на подкуп?Ако кметицата е поискала подкуп ако е честен бизнесмен можеше да и откаже а не да участва в продуктово позициониране представление.

28

Анонимен

преди 6 години

Щом ви разкри комунистическата схема естествено, че не му е чиста работата.

27

Анонимен

преди 6 години

"Бизнесменът" Ваклинов е евреин, приближен на ГЕРБ човек. Като го слушах как мънкаше по тв и 2 думи на кръст не можа да върже, ми стана ясно, че всичко е постановка на ГЕРБ. За мен е ясно вече какво е станало, живеем в еврейската гербаджийска мафия...

26

Анонимен

преди 6 години

На тоя определено не му е чиста работата.Говори със заучени фрази, противна мутра, щял да "оправя' държавата...............моля-моля.П.П. Работил в чужбина.......като КАКЪВ?? Берач на ягоди???От къде са му парите????Само не ми казвайте че е натрупал капитал в чужбина от работа на заплата какъвто очевадно му е случая.

25

Ангел

преди 6 години

Браво на Бизнесмена че е подал сигнала и не се е оставил да бъде изнудван.Просто за мен тая си е 10000% виновна.Аз ако съм на нейно място бих си признал ,разкайвал за грешката си и ,ред сълзи ,ред сополи и най-вероятно ще ме съжалят и ще се измъкна с по леко наказание. Закона предвижда от 3 до 10 години лишаване от свобода.Възможно е дори и 10 години да и лепнат ако не си признае и не съжали за постъпката си!!!

24

Циник

преди 6 години

Фризьорката кметица е спазила над 70 ( вече ) годишната традиция на българските комунисти - да черпят от народните блага!Тя е стъпвала в стъпките на "гиганти" като Андрея Луканов....Георги Гергов, и шофьора на партийни величия Спас Добрев...не е за пренебрегване и мултимилионерката от село Крушовица др.Корнелия Нинова, която на крехката възраст от 28 години приватизира Техноимпорт и Техноимпекс с помощта на идеологичния враг СДС.Да здраствует БКП! И долу ръцете от Виетнам!Или нещо такова беше

23

Анонимен

преди 6 години

Тоя хич не изглежда на най-честен бизнесмен!!!