89

Анонимен

преди 6 години

Ревете, че законите трябва да се спазват, а защо сега искате за доктора убиец да не се спазват?

88

100 до 104

преди 6 години

Самият аз май съм такъв!

87

Анонимен

преди 6 години

Чета, гледам и слушам, как за 10 години Боко Тиквоко ни превърна в мишени на една част от обществото, която прави две основни неща, гласува му срещу заплащане и се занимава с педофилия. Уплашиха се от ГЕРБ и изкараха този мазен прокурор, който за да потисне недоволството, избълва една версия, на която не вярвам. Това ли мъдриха 2 дни? Прокурорче мазно, защо даваш на житаните основания да правят каквото си искат и да им се разминава? Колко ли гласа спечелиха с това ГЕРБ в Пловдив?

86

Извод

преди 6 години

Тая ***, ако беше лежала в затвор при ТаТо, досега да е изчукала камъни за една магистрала и нямаше и да помисли за кражба втори път, а сега се стигна дотук, че докторът да бъде разпнат като престъпник! Извод: Нема държава!

85

Анонимен

преди 6 години

Абе 95, на луд ли се правиш или какво? Не усещаш ли до какво състояние е докаран човекът, нормалният човек като мен и другите(за теб имам съмнения). 6 пъти да те обират, да нямаш сигурност в собствения ти дом, да работиш за крадлви..... цял живот и накрая ти кипва. Нормално човешко поведение. Голяма несправедливост, ако институциите си вършека работата, онзи плъх щеше да излежава доживотна или да е 2 отрязани ръце, но жив. Несправедливо не нормалният българин да попадва в такава ситуаци

84

Анонимен

преди 6 години

Защо да заличава следи след като е ограбван неговия имот,че имал пистолет който просто се оказал в него през туй време дали в схватка или изпаднал от крадец все едно,че крадците не ходят с незаконно притежавани пистолети,а само с законно притежавани подделни ключове,щанги за разбиване и прочие инструменти щом се е настанил вече в гаража,че дори за всеки случай да го имал при таквиз крадци слиза ли се нощно време с нещо под ръка да се предпази от нападение,камерите няма да го спасят даже свързани

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100А ти откъде знаеш бе?Много ли изпечени и хладнокръвни убийци познаваш край себе си?

82

Анонимен

преди 6 години

Значи ако пистолета бе законен всичко е у ред! Когато се защитаваш не мислиш с какво, а да се защитиш!

81

Анонимен

преди 6 години

Цялото поведение на доктора говори за абсолютно невинен човек, нелепо попаднал в жестока ситуация и действал под стрес и страх! Ако бе изпечен убиец и хладнокръвен, просто нищо нямаше да разберете, а плъха щяха да го открият след 1 година в язовира край реката!

80

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТе и родителите на закланата Виолета това се питат.Ама нали нейният убиец (синчето на аптекарката в София) не е *** - потули се случаят!

79

демокрад

преди 6 години

Нека да има възмездие за смъртта на Жоро - Плъха. Нека хората да знаят, че не трябва да имат незаконни оръжия, за да не стават такива инциденти с жертви като Плъха.

78

Анонимен

преди 6 години

Българския съд се подиграва със нормалните хора. Това нещо трябва да се спре. Тоя с незнам колко си престъпления и сега ще го броим, че е чист и някой нарочно го е утрепал. Ако си е вървял кротко и мирно по улицата и не е ходил по чуждите имоти нямаше да му се случи всичко това. Всеки крадец трябва да знае, че може и това да му се случи.

77

Анонимен

преди 6 години

Защо показвате лицето на човека бе....Нали е "герой", защо да го крият?

76

Анонимен

преди 6 години

Тя и мис Мейзер ни засипваше с версии..

75

Анонимен

преди 6 години

Всеки, който ще пострада от тук нататък или е пострадал преди ще си каже ,, Защо нямаше един Доктор и за моя плъх?!''. Родителите на Вероника сега се питат как от там не мина един въоръжен бял човек и да претрепе оня изверг с теслата или преди това, когато краде кокошки!

74

Гробокопач

преди 6 години

То се вижда, че прокурорът е герберска калинка и една версия, която д афане дикиш, неможе да съчини. Слаб е на преразказ на съчинение, какво да говорим, да напише свое собствено съчеинение, където се иска и въображение.

73

1

преди 6 години

Аз не бих го убил, просто щях да му пусна две деветки в коленете и нямаше да се занимавам повече! Но пък след един месец щеше да е на ТЕЛК пак да цоца от работещите!

72

До прокурора

преди 6 години

Господине, доктора направил това, направил онова, прикривал "престъпление". Защо не каза, какъв го крепи Плъха в двора на доктора, защо излиза предсрочно след 9 присъди и 3 влизания в затвора? Като се знае, че е непоправим, защо се пуска тогава? Да се поправя с нови кражби и грабежи? Той друго не е правил и добре, че доктора му свети маслото и ни отърва от него. Я помислете, колко хора щяха да пострадат от Плъха за 10 години? Вижда се, че в затвора е тренирал за да се справя в трудни ситуации.

71

Анонимен

преди 6 години

Защо показвате лицето на човека бе ***? Да бъде обект сега и на омраза от страна на спиртните питиета. Беззаконието, безнаказаността какво причиняват на обикновените хора, вижте вижте го и се засрамете! Тези сълзи трябва да тежат на съвестта на всичко онези, които са затваряли и ще затварят очи на ромската прстъпност. Ако имаха съвест... Докторе ти си човек, имаш съвест, но тез *** не заслужават и капка състрадание от теб, не си убиец ти!

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67 . Ами докато звънне и обясни на 112, докато дойде полицията сложи ги 10 - 15 минути . Дали доктора щеше да е жив до тогава? , нападателите да ги няма и полицията щеше да търси неизвестен автор и никога нямаше да стане известен както в повечето случаи.