116

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 135Само от софиянци,чрез фандъкова ще се гепи около половин милиард...

115

Анонимен

преди 6 години

"Правителството няма отношение по сделката между двете частни компании"...след като се отърва от Петкова. Бойко, как така правителството, което излъчва енергиен министър няма отношение по сделка засягаща енергетиката на държавата? Ти в час ли си бе? Друсан ли си?

114

Анонимен

преди 6 години

БАНКАТА Е РЕАЛНИЯ КУПУВАЧ С ПАРАВАННОТО СИ ДРУЖЕСТВО :DКУПУВАТ ГО ТАКА ЗА ДА НЕ КОНСОЛИДИРАТ БАЛАНСА РЕАЛНО В БАНКАТА КУПУВАЧ И ТАКА ДА ОЩЕТЯВАТ АКЦИОНЕРИТЕ НА СЪОТВЕТНАТА БАНКА!!ВАЖНОТО Е МАЛКИЯ ЧОВЕК ДА Е ИЗЛЪГАН А БОГАТИЯ ДА СТАВА ОЩЕ ПО-БОГАТ!

113

Анонимен

преди 6 години

"ДАНС и НАП"???Значи Прасчо ще проверява сам себе си.СМЕХ!!

112

Truth to be told

преди 6 години

Много ми е странна позицията на цялото правителство,че видите ли те нямали отношение към частна сделка и не можели да сторят нищо.Нали тази сделкя в крайна сметка засяга националната сигурност и близо 3 милиона потребители?Излиза,че който иска може да си регистрира куха фирмичка и без никакви проверки,може да си купи парче от държавата.Другото нещо е възмущението към натиска Теменугата да си подаде оставката,защото видите ли всеки познавал някой.Май само аз не познавам никой...

111

Анонимен

преди 6 години

Само преди 2,3 месеца ЧЕЗ продаде ТЕЦ -Варна на един бивш министър а БСП забрави да пита в парламента как е станала тази покупка.

110

Василев

преди 6 години

За разследване е Дедо от Мадрид, където се прави на луд и се скрил като мишка във Враня!Кой продаде ЕРП на чужди фирми за без пари с много лоши условия!!!После, какво стана, олеле майко!!!Ще стане, понеже сте хем прости, хем некадърни, Дедо от Мадрид е направил околосветско пътешествие на круизен лайнер и са го обучавали с кралски особи и разни бъдещи депутати, които сега управляват света!Дедо с мазния брус , така ви го втъкна в селските прости г.ъзове, че сега още ви боли!!!Заки Шоли!ЦРУ!!!

109

Анонимен

преди 6 години

Напълно закономерно в момента България има най-некадърното и престъпно правителство, което може да съществува в държава от Третия свят. Профанизирането на обществото стигна своя апогей. Моделите на поведение, които се налагат да бъдеш ***, мутроиден и с повече сланина, отколкото мозък, избутаха един селски пожарникар за премиер на България. Популизмът и простащината взеха окончателна победа. Скоро властта на мафията ще е пълна.

108

Анонимен

преди 6 години

"Правителството няма отношение по сделката между двете частни компании"Енергетиката е един от ОСНОВНИТЕ и КЛЮЧОВИ сектори за СЪЩЕСТВУВАНЕТО на ДЪРЖАВАТА! Да си признаеш участието в сделката е зле, да признаеш, че си отсъствал от тази сделка, засягаща националната сигурност е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ!Подобно изказване трябва да се придружи с оставка и не говоря само за оставката на министър!

107

Анонимен

преди 6 години

Ще купуваме ли имота под блоковете? По около хилядарка на апартамент.Може и повече.Няма ли да се задавите,неуважаеми?!

106

Анонимен

преди 6 години

Събуди се най-накрая премиера. Сега задължително трябва да докаже че не е корумпиран иначе го бутаме

105

Срам

преди 6 години

А тези агенции не трябваше ли да се самосезират? Особено ДАНС? Ами ако премиерът не им беше разппредил? Нищо друго освен 100% политическа зависимост на прокуратура, полиция и др. правоприлагателни органи. При всички, не само при ГЕРБ...

104

Корни Нинова

преди 6 години

Да върнем левицата на власт. Обещавам ви държавта да си възвърне енергото и БТК, отново ще има жични телефони с шайби, а сина ми от Америка ще се върне да помага в управлението.

103

Анонимен

преди 6 години

Василев , щом пишеш можеш и да четеш . Постарай се !Прочети за средната заплата в Европа , Румъния , Гърция и ...всякъде !Тиквата няма сложена и клечка за България в НАТО и ЕС ! Еврофондове идват заради изравняване на стандартите Изток- Запад !Еврофондове послужиха на най некадърния , непросветен огнеборец да владее България !

102

Анонимен

преди 6 години

Забележете , разни неизвестни Гинки , Калинки и т.н , купуват наред , Министъра подава оставка след одобрение на сделката ,но не и преди това ,после Премиера учуден , разпорежда проверки, които в крайна сметка нищо нередно не откриват ,докато през това време, всичко се забравя.По тази схема ,вече 29 години ,държавата ни се разпродава ,като за последно !!!

101

ex

преди 6 години

Бокоооо,кръг се завъртя и вече и на-тъпите гледам как пишат,разгадали са те!Време е да даваш оставката!ВРЕМЕ Е!

100

Анонимен

преди 6 години

Ако правителството няма отношение по сделка засягаща националната ни сигурност, с какво се занимава това правителство? Боко явно си мисли, че като се дистанцира от сделка (в която правителството участва) ще стане по-добре. Само дето стана по-зле за него. Сега изглежда като безхаберник, зад чийто гръб двучленно семейство и друг частник могат да сринат държавата.

99

Анонимен

преди 6 години

Свети Баце - ни лук ял, ни лук мирисал.

98

now&then

преди 6 години

Разпоредил той...Как да очакнаш безпристрастно разследване от служби,които са в слугинаж на мутрата?И не е ли по-редно първо да провериш миналото на тази фирмичка и после да сключваш договор?Не държава,а блато.

97

Анонимен

преди 6 години

Когато страната е на ръчно управление и зависи от мераците и настроенинята на един самовлюбен про-ст-ак, всички институции са свикнали някой да им казва какво да предприемат.