99

Анонимен

преди 6 години

До Божилбожилчо, божа кравичке, ти колко пъти си бил в Третяковската галерия или Ермитажа, та плямпаш за култура? Слушай си черните рапъри и куфей с "КултУРАта" им...

98

Анонимен

преди 6 години

Значи америакнския Ф е много зле ама Руския е много добър :))))) това русофилите сте невероятни :) само не го знам какъв стелт е с тия двигатели ама айде радвайте се :) доживяхте

97

Анонимен

преди 6 години

И аз помна как совалката гръмна .......

96

Анонимен

преди 6 години

Затова пък ние ще въоръжим нашата авиация с F-16 и пехотата с манлихери и всички ще ни завиждат - от Буркина Фасо та чак до Того и Джибути.

95

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

94

Анонимен

преди 6 години

Да се чуди човек защо толкова прилича на американски Ф :) както и да е :) нали е руски трябва да е "велик" :)

93

Анонимен

преди 6 години

Скъпи съотечествиници! Ето така играят Големите! За горката изостанала америка остава да си играят на война севера-юга и да се плашат със северна корея!

92

Карлсон от Покрива

преди 6 години

Спомням си когато демонстрираха на парад танка "Армата" и той го закъса на Червения Площад. Тоя самолет лети ОК. Него ни го показват под различни имена вече 20 години. Остава да го видим в реални бойни действия. Едно са ТТ данните на производителя, а друго - поведението в реални бойни условия. Да не пак станем свидетели как руснаците тихомълком си прибират поредната фукара и си траят като бит г/з.

91

Анонимен

преди 6 години

До Русия миришеше...И тая зрелищна маневра в какво ще помогне в реални условия?Вече самолетите не се бия с картечници стрелят се с ракети.Ракетата лети с 2-3 хил км час.С тая скорост самолетът просто не може да маневрира по такъв начин.Сигурно руснаците имат мн хубави бойни самолети ,но това не променя нищо.Надявам се да не се сбият с америкамцоте щото жалката ни държавица ще изгори мн бързо.

90

Анонимен

преди 6 години

Какви страхотни самолети,ракети подводници,ядрени оръжия?Красота... могат да избият милиарди хора..Ненадминат е руският гений в унищожениетона каквото се сетите.Не мога да разбера при това богатство защо руснака бяга,катообезумял от русията?Чудна работа!Какво искат,че не си седят в родината създала талкова прекрасни оръжия?

89

до 100

преди 6 години

Извинете, принце, вие от кой панелен замък ни пишете? Люлин 1,2,3,5.... или Младост 1,2,3....?

88

Божил

преди 6 години

Който не може да се хвали с цивилизация и култура,той се хвали с пестници и тояги. По Татово време ни учеха,че такива хора се наричат "катили" и "хулигани".

87

Анонимен

преди 6 години

Идеята е да обясним на руснаците, че заради парите, давани за въоръжение,минималната работна заплата е 8000 рубли (250 лева) на месец.Всяка година руските олигарси изнасят около 100 милиарда (нефто- или газо-) долара в западни банки. Това са по 700 долара на руснак.

86

Анонимен

преди 6 години

Shopp-е, кисело ли е? Кисело ли е гроздето?

85

Русия миришеше...

преди 6 години

на оръжие и балет. Това бе до скоро. Вече ВОНИ на най-доброто оръжие, а "балерините" нямат равни.Безкрайно талантливия в разработка на оръжие потенциал вече е раздвижен.В стратегическо и тактическо отношение това е лидера. Виж за регионални конфликти(и цветни революции) имат още да се учат. Гледам "кобрата на Пугачов" е изпълнена като от балет(СУ-27 го правеше някак грубичко).Завиждайте по ЕС-ейски-лайте, ама не може да хапете - за нас не трябва да се прелита Черно море-обхвата е достатъчен.

84

Незавиждащ

преди 6 години

А руските граждани дали станаха по-свободни, по-богати? Мизерията в Русия (извън Москва и Петербург) е голяма. Те и С.Корея имат ракети...но хората буквално гладуват. Никой нормален човек не завижда на това.

83

Рок енд рол

преди 6 години

"ПРИМКАТА СЕ ЗАТЯГА-ДНЕС ОТ ООН ОБЯВИХА,ЧЕ ЗАПОЧВАТ МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПО ИНФОРМАЦИЯ И ФАКТИ,ЧЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ СА ДОСТАВЯЛИ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ В СИРИЯ"....Това вярно ли е?

82

пророка Натанаил

преди 6 години

До penchoПенчо, Пенчооооо аз пък се чудя дали да те съжалявам или просто да отмина малоумният ти коментар.....Ако Руснаците нямаха такава техника до сега краварите да се бяха опитали да им вземат вси4ко, както направиха с България и редица други страни. Ама така е Пенчо - като ползваш главата само за шапка.........

81

Анонимен

преди 6 години

Наблюдавам свирепа ярост и безсилие. Значи самолетът е много добър.Искрени съболезнования.

80

снайпера

преди 6 години

До КлоуниЩо бе, кво му е на зИл 131 ?!