58

Тинка

преди 7 години

Моето семейство никога не е било репресирано, но въпреки всичко баща ми под претекс, че "не се чувства достоен за честта", отказа и не стана партиен член.Вярно, вяртя цял живот тежък труд на струга, но си отиде от тоязи свят с достойнство и чест.Не мога да си представя да затрелят червените дядо ми, а аз да се натискам да ставам партиен член!Що за нагаждачество!А родителите й вместо да я възпитават против комунизма, са крили?!!!

57

ПОМОООООООЩЩЩ

преди 7 години

Хора, моля ви да ме насочите, тъй като ще ходя да гласувам на балотажа в неделя. Кой всъщност е генерал Радев- мъжът с очилата вляво или онзи усмихнатия пич вдясно???

56

Анонимен

преди 7 години

Трябваше вицеадмирал Манушев да е кандидат-вице на Радев, а блажната мазна Йотова да е кандидат-вице на Тетка.

55

Анонимен

преди 7 години

Хора какво общо има на какъв отбор е фен даден човек? Ако това е критерии за избор....... нямам думи!

54

Варна

преди 7 години

Еееее Мис ли ще избираме .. Не така Цецкее , като краде не плака .

53

Анонимен

преди 7 години

Цецка да беше се замислила за гроба на дядо си когато ставаше партиен член, а не когато дядо й и потрябва за да става президент

52

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГрозните и *** жени никога не са били на мода с изключение прави само герб.

51

Анонимен

преди 7 години

Малко ли сълзливи сапунки дават по телевизията, че да ги гледаме и на живо! Лична драма, драги зрители! Дядото убит от комунистите, а внучката за да му отмъсти, става комунистка. Имзащо е убит чак през 1952 г, да не е задявал и той чужди булки, като дядото на тиквата.

50

Джурналист

преди 7 години

Съжалявам Цецка Цачева. Не вярвам, че е лош човек или некомпетентен политик, но просто не става за глава на нацията.

49

Анонимен

преди 7 години

Радев е лика прилика с Първанов!

48

Анонимен

преди 7 години

Браво на Радев заради ЦСКА, Бойко и компания се опитаха да унищожат великия червен клуб, защото мразят червения цвят

47

Какво значение има

преди 7 години

До Президент-чорбарЗначи си пр-ост футболен *** - бегай гласувай за гонзо, амън от тая пропаднала, запалянковска прослойка...

46

ТОТО

преди 7 години

Да се опитваме да останем в Европа е най-*** изявление, което Цачева-репресираната можеше да направи евър!Цецке, не те знам по произход каква си, що си, жено, но ако си българка, би трябвало да си наясно, че България е най-старата все още съществуваща със същото име държава в Европа, люлка на най-старите европейски цивилизации, и няма нужда да оставаме никъдеНие сме Европата!НИЕ!А вие ни завряхте в задния двор на ***...

45

Август

преди 7 години

Радев е на нива под Цачева. Некомпетентен, дървен, без въобръжение и култура на диалог, с оскъдни възможности на изразяване. За приставането му на бсп картинката се завършва.

44

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Представям си Цецо как...риве,в неделя след балотажа.То половин Америка рива за Хилари,та Цецо няма да риве за Цецка.

43

Цветанов

преди 7 години

Освен че е ***, грозна, нагла е и изключително лош актьор и не можа и едана проста роля да изиграе. Пролича си че без бащицата, това недоразумение не може и в тоалетната да отиде. Герб започнаха фатално да грешат, още с лупинга за оон, а оставка още няма. И това че лидера на герб е ***.ио не може да се оправдава с това че казал нещо без да мисли той никога не е мислил.

42

Анонимен

преди 7 години

Тази есен грозните , стари жени не са на мода.

41

Анонимен

преди 7 години

Добре, че адмирал Манушев знае английски. От полза ще е, да превежда на Маман.

40

Анонимен

преди 7 години

ХАХАХА , Това с дядото на г-жа Цачева искренно ме разсмя , тя би трябвало много добре да знае , че навремето ако са осъдили някого на смърт , то са го обявявали за враг на народа и никой от близките му не е можел да членува в БКП и са търпяли всевъзможни ограничения в живота. Та как тогава е станала член на БКП не ми става много ясно ?

39

МОДА

преди 7 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВИ СА ИМ И ДРУГИТЕ КАДРИ НА НЕКАДЪРНИКА ОТ БАНКЯ И ГРОБ.КАТО ГЛЕДАХ КРОКОДИЛА ЦЕЦЕ КАКВИ ГИ ДРЪНКА, КЛИШЕТА И НИЩО И ПАК КЛИШЕТА. УЖАС. БРАВО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ.