63

Фоя!

преди 7 години

До Анонимен> Ще й ходи да падне върху Анкара.Да, ама ако падне в Анкара - нали прочете, че унищожава територия голяма колкото Франция. Така че и на тебе ще ти отнесе покрива на сайванта на село.

62

Анонимен

преди 7 години

Я ги виж тези гадни рушнаци какво правят. А пък ние пращаме марсиански снимки от Холивуд

61

братски жест

преди 7 години

Русия се отказва от огромните лихви по 167 000 евро на ден,от което България ще спести над 50 млн.лева,заяви министъра на енергетиката.

60

Анонимен

преди 7 години

Някъде в средата на 19 век големият руски писател Тургенев заявил в присъствието на Достоевски, че ако по някаква магическа причина Русия изчезне от лицето на земята, това изобщо няма да се отрази на останалия свят нещо, заради което Достоевски го намразил за цял живот. Ако това е било вярно за тогава, за сега, обаче не е. Ще се отрази, и още как! Целият свят ще си отдъхне!

59

Анонимен

преди 7 години

До ФАКТПосочи ми период от историята на България когато русофилите сте били българи, а не руски слуги. Никога не сте били и няма да бъдете българи.

58

ognyanz

преди 7 години

Тази новина за пореден път показва, че трупането на оръжие не води до по-голяма сигурност. Западът трупа оръжия до границите на Русия, уж за да гарантира съгурността на източно-европейските държави. Тази ракета е един от отговорите на Русия - и тя иска да гарантира своята сигурност. Е, като се надпреварват във въоръжаването си, чувстват ли се по-сигурни НАТО и Русия?

57

1

преди 7 години

Добре. Сега дали е възможно Русия да произведе нещо качествено за обикновенни граждани като мен ?Някой компютър, кола, битови уреди ?

56

ДС

преди 7 години

Сега, готова ли е или не ? Уж готова пък щяля 2018 да е готова.

55

Свободен българин

преди 7 години

До ФАКТ 50 - Лошото е, че руснаците не ни обичат. Това го разбираш когато поживееш сред тях. Освен това не бъркай "обичането" с признателността, която изпитваме към тях. Лично аз обичам семейството си - децата и родителите си.

54

:D

преди 7 години

Като знаем качеството на руско/съветските ракети, тази най-много да падне на комплексираното джудже на главата, право в Кремъл...

53

Георги

преди 7 години

Русия е готова със Сармат......... Тя вероятно ще е готова напълно през 2018 г.ДЕМЕК първо не е готова и второ вероятно някога може и да е готова.А може и да не е.В този ред на мисли България е готова с космически свръхсветлинен кораб. Вероятно ще бъде готова напълно през 2246г.

52

мужик

преди 7 години

Руската ракета - най-голямата ракета! Руското джудже - най-голямото джудже!

51

Анонимен

преди 7 години

Ще й ходи да падне върху Анкара.

50

Анонимен

преди 7 години

Няма нужда от 10 сармаета, те САЩ и без това половината са пустиня.

49

Do 37

преди 7 години

До Анонимен: ,,а акъл откъде може да си купи един путинопитек?"Със сигурност не от някой соросопитек, защото главити им са кухи като 2 хралупи една срещу друга

48

Лаврентий Павлович

преди 7 години

До АнонименБе ако ракетите им са като танковете и джиповете, пази Боже!Ха са я гръмнали, ха е паднала във Воронеж.

47

Факт

преди 7 години

До АнонименПРО в Румъния и Полша е голям плюс за САЩ и...гарантирано унищожение на тези държави!Само гл*упак би се радвал на таван пълен с експлозиви,контролът над които е в чужди ръце!

46

Анонимен

преди 7 години

ДО 56 -- КАКВОТО ПОЖЕЛАВАШ НА ДРУГИТЕ СЕ ВРЪЩА ВЪРХУ ТЕБ В ТРОЕН РАЗМЕР.И ВНИМАВАЙ - ДА НЕ ТИ СЕ СПУКА ЗЛЪЧКАТА ОТ НЕРВИ, ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ВСЕ ПАК.

45

Анонимен

преди 7 години

Руските диваци единствено със средства за убиване и разруха могат да се похвалят.

44

Анонимен

преди 7 години

Мощно черно дилдо за черния прецедент и останалите майммууни в кашерния краварник.