22

Анонимен

преди 7 години

до 21 БГКой поддържа това правителство, бе ***? Ако ги няма гласовете на ДПС Тиквата дали щеше да е на власт досега, тъ.пан пр.ост?

21

мм

преди 7 години

всъщност Сорос е казал точно обратното на това което е в заглавието на статията на този миризлив комунистически сайт....След Брекзита всички ние, които вярваме в ценностите и принципите, че ЕС е създаден, за да помага, трябва да се обединим, за да го спасим, като го реконструираме изцяло", написа той...

20

Анонимен

преди 7 години

И тоя стана русофил--ххааазххххххааааа

19

Анонимен

преди 7 години

Хахаха хихихи Евросвинарника се разпада грух-грух квиииииик

18

БГ

преди 7 години

До Анонимен 19Ибрикчиев, колко министри има СЕГА ДПС и колко имаше при ореха БЛАГОДАРЕНИЕ на сидер ага и златния му пръст?Очаквам КОНКРЕТЕН отговор, а не опорни точки!Сега от ЮРУШ сте в един отбор с този!Да живее българия!Да живее българия

17

Анонимен

преди 7 години

ЕС няма да оцелее. Никой не го е създавал с благородни замисли, особено след Маастрихт, архитектите му са задокеанци, разберете. Първо е фарс да уповаваш на такъв съюзен мастодонт след нагледния исторически пример от краха на СССР, чиято социална и морална кауза очевидно превъзхождаше тая на обединението на стара колониална Европа. И второ, ЕС драстично се разграничи от християнските ценности, а без тях няма реална и принципна интегративна платформа за пълноправно еврообединение.

16

Анонимен

преди 7 години

БГ, акой майка си сега управлява с ГРОБ? Не е ли ДПС? Не те ли е срам ти като гербераст от този ФАКТ?

15

РЕАЛНО

преди 7 години

И Финландия ще прави реверендум за излизане от Е.С.----

14

Анонимен

преди 7 години

Всякакви дървени философи и мислители се явиха. То, целят свят е фтасал та Европейския съюз бил кусура. Сигурно Китай, Северна Корея, Куба и Виетнам са идеалните общества.

13

БГ

преди 7 години

Сега на сидер ага и ЮРУШ какви нови опорни точки ще им спуснат за защита? Каква стана тя, този предрича разпад на ЕС и бялата златка по финансови причини (турски лири и рубли) и той лае срещу Съюза ?Как се обръщат нещата, но ние много добре помним ибрикчийската политика на златния пръст, как се продаваше за кворума в предишното НС, че да може ДПС да има министри. Това беше много "достойна" патриотична постъпка с яки финансови инжекции. ЕС няма да се разпадне. GB ще съжалява!Да живее България!

12

Анонимен

преди 7 години

Закономерно се разпада, особено след като мошетата за още повече пари сами му сапунисват въжето и му ритат бурето. Сума ти неща са предсказани още от Маркс. А истината е най-вече банална: Европа, ако иска да оцелее, трябва да се върне към естествената си принадлежност към свръхматерика Евразия. В противен случай Северна Америка ще си спасява *** (пред надигащата се руско-китайска всестранна мощ) за сметка на европейците. Не можем повече да си оставаме дезориентанти.

11

Анонимен

преди 7 години

И това ако не е признание, че американците дърпат конците на Европа...

10

Анонимен

преди 7 години

Този вампир няма ли вече да си ходи при себеподобните?

9

Анонимен

преди 7 години

Здрасти .,,,,,,Одисейчооооооо

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

А, добро утро, господин Сорос ! :)

7

Анонимен

преди 7 години

Унгарският еверин е като сибилата делфийска -знае бъдещето.Регулирал го е на разни билдербергски срещи.А на баба Меркел са и дръпнати юздите в нужната посока.

6

ягодоберач

преди 7 години

Този пък колко пъти клати Англия не е истина. Америка иска слаба Европа и силен $. Англия без емигранти ще фалира :)

5

Анонимен

преди 7 години

Европейският съюз отдавна щеше да се е разпаднал ако не бяха ни набутали вътре няколкото бивши соц.страни при последния прием.Получили нови територии на които да нацвъкат Кауфланди Били и няколко десетки милиона евтини роби Евросъюза успя да издрапа още десетина години.Но всичко свършва...

4

Анонимен

преди 7 години

Всички ***.оти във форума които се кланят на този *** на снимката...Одисей, Странджата, Говедарин, Старбъкс, Шоп, Василев, Българин, Гурбетчия...къде сте ве? Елате и си ударете по една злобарка докато му гледате снимката.

3

къде сте бе драскачи

преди 7 години

Айдееее щом и тоя го казва...Къде са сега спонсорираните от Сорос писачи тук-одисей,шопа ,странждата та да коментират какво е казал благодетелят им????