58

Анонимен

преди 8 години

Гадното джудже иска да разбие ЕС и да раздели държавите и да ги направи по-слаби за да може да ги контролира както едно време, да си продава газта и да си пласира монополите на безумно високи цени за да може москва да живее добре а ние да мизерстваме

57

Анонимен

преди 8 години

Гнусн..руска изме...!Дано в АДА горите!

56

джона

преди 8 години

'Тя зае категорична позиция срещу руската агресия в Украйна' - стигнах до тук и спрях да чета, Бойчо, руска агресия срещу Украйна няма, набий си го в коравата затъпяла глава и опитай пак.

55

Анонимен

преди 8 години

Естествено че ще я иска свалена! Защото с действията си ще докара отново фашизма в Западна Европа.

54

Анонимен

преди 8 години

Путин в Берлин...Меркел в Сибир=------това говорят германците.....изводите си правете сами

53

Анонимен

преди 8 години

Кой нападна и окупира части от Грузия(Осетия),Украйна(Крим и Домбас),Молдова(Приднестровието),цели републики облени с кръв ,Чечня,Дегестаи още!Кой нападна Полша! Кой нападна Чехословакия(Чехия и Словакия!?кой нападна Унгария?!Авганистан!??!Да ги редя ли още че са много!!!!Тапири с тапири!!!!!Да не казвам колко народ са избили само в соц.лагера за 45г.!!!!Тапири с тапири кух..!!!

52

Един от Северозапада

преди 8 години

Продължение на 67. Баце е американска марионетка, това и на децата в детската градина е ясно.Ако не беше той, а някой национално отговорен, който да защитава националния интерес, днес може би и у нас щеше да има някоя цветна пролет, а американците да обучават и въоръжават умерената ни опозиция. А вие си вярвайте, че Русия е заплаха за нас, и че предизвикват конфликти по света.На тяхно място, ако ви огради НАТО до самите граници с бази, докато ви пее приспивни песни, как ще реагирате?

51

ВНИМАНИЕ

преди 8 години

65 е турски поданик .

50

Анонимен

преди 8 години

DO 65, BRAVO.

49

майорски

преди 8 години

Абе я да върнем лентата назад и да си спомним кой развали отношенията си с Русия ...кой спомогна за преврата в Киев .....по времето на Майдана в Украина ....не бяха ли външните министри на грмания франция и полша с които Янукович подписа договор за нови избори ...не бяха ли те гарант ???А кой наложи санкций на Русия ....Кой непрекъснато бълва антируски публикаций в пресата си Кой се сърдеше че Русия въдворява ред в Сирия ?ееее ...а сега " Кой ми *** в гащите" се питате

48

Анонимен

преди 8 години

Меркел е американска пионка, Германия вече не е независима държава. Писна ми от тенденциозните ви статии - Путин е велик държавник!

47

Анонимен

преди 8 години

*** руска изме..!Какво дириш тук мам.. ви долна?!!

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 50Какъв боен дух бре, какви пет лева. Ако в руската *** военната служба не е задължителна един човек няма да отиде в казармата! Скотски живот без грам елементарни условия. Какъв боен дух може да има някой след като знае , че противника го превъзхожда технологично 40-50 г. На всеки руски пилот в ясно, че ще бъде свален още преди да види кой го сваля. Всеки танкист знае, че Т-90 няма шанс срещу М1. Къф дух, кви пет лева......

45

Един от Северозапада

преди 8 години

По-поръчкова статия, отдавна не бях чел, вони даже и през стъклото на монитора....Русия била причинила много от конфликтите по света??? Кой по точно?Войната в Югославия и бомбардировките подло и от далече на Белград?Войната в Ирак?Революциите в Либия, Египет, Сирия, които си бяха направо дело на ЦРУ, даже официално обучаваха и въоръжаваха "Умерената опозиция"? Което по същество си е вмешателство във вътрешните работи на държава, както и помагане на терористите вътре в нея?Ще продължа.

44

Анонимен

преди 8 години

DO 61, KAK SAPLAKA SA RUSIYA?¿. GOLAMATA I CHAST E V ASIYA. KAKTO I NA TURZIYA. PRI TURZITE E DRUGO 50% Naselenieto E V EVROPA. PRI RUSNAZITE MISLENETO IM NE E EVROPEISKO, KULTURATA IM E DRUGA.

43

Анонимен

преди 8 години

КОЙТО ТУК МИ ХВАЛИ ДРУГИ ДЪРЖАВИ И НАЙ ВЕЧЕ РУСИЯ ПРЕД БЪЛГАРИЯ Е ДОЛЕН И ГНУСЕН ПРЕДАТЕЛ !НЕ ЗАСЛУЖАВАЩ И НЯМАЩ ПРАВО ДА ЖИВЕЕ В ТАЗИ НАША СВЕЩЕНА ДЪРЖАВА!

42

Анонимен

преди 8 години

Няма " политика" на Германия с бежанците.Има хаос.Ако ги интересуваше демографската криза, щяха да си приемат закони преди това.По- скоро Меркел не е била наясно как" ще се справят", като покани бежанците.Сега Путин и Ердоган, а и Ципрас и подливат вода.Вкеки по свой начин.

41

До 55

преди 8 години

Мивка,не миФка,идва от измиВам,понеже заяви претенциите си за грамотност !

40

Анонимен

преди 8 години

Германците много добре знаят какво правят с бежанците!И те са застаряваща нация като нас!Само пълен наивник си мисли че един ръководител на страна като Германия взима решенията си сам без някаква преценка!А що се касае за Путин е *** си е та се е отрепал!Вместо да направи народа си с висок жизнен стандарт като развие икономиката си нападна почти всичките си съседи и им взе от териториите!И какво,....станаха още по бедни !

39

Анонимен

преди 8 години

Сайтът е слоганът на Доган, Местан и Пеевски, те ги спонсорират. Нямам търпение да почнат да правят такива публикации на хартия, да ги полвам да си бърша г.ъза с тях.