77

Анонимен

преди 8 години

защото преди да дойдат руснаците са е*али и децата и майките и дъщерите и сестрите ви право в г*за. Това е истината ваща робска мама

76

БГ

преди 8 години

По спокйно братооо,пак се изказваш неподготвен и ще оплескаш нещата.Я по добре Бойко да те чукне по главата че да се сещаш кой командува или си правиш сапуко преди изборите

75

Анонимен

преди 8 години

Малиий Путин се уплаши...Хора толкова ли е грешна тая държава,че господ ни наказва така....

74

сс

преди 8 години

леле колко се срамувам че това нещо ни е президент

73

Цък

преди 8 години

"Плевнелиев показва мускули пред Путин!?"-----Путин знае ли въобще за съществунането на Плевенлиев !? -))))))Балканите и Европа са изправени пред Реална заплаха от башибезука на ИД.Бг -те институции - Армия, Полиция, Разузнаване и Контраразузнаване - призвани да защитят насенението на Бг и националната и териториална цялост на страната ни са унищожени или доведени до безпомощто състояние.Това човече живее в някаква своя реялност и измерение!?

72

малии

преди 8 години

голем смех...тоя вчера държеше нежно ръцете на Кабана,сега се прави на мъж....късно е Роска,късно е

71

Анонимен

преди 8 години

Е, имаше още едно такова недоразумение, което щеше да "напляска руснаците"! И къде е то сега? Разхожда се немил-недраг, че даже и глупостите си ще си ги напише в книга. Жалко че вече е измислена тоалетната хортия, иначе щеше да се ползва за нещо. А за този.....немам думи....

70

Плевнелиев

преди 8 години

Важното е че Турция ще охранява България от тук нататък. А пък освободителите да го духат.

69

о неее

преди 8 години

Това е най-смешното човече в БГ. Говори глупости, кланя се на Боко, няма собствено мнение - ЖАЛЪК Е!!!!

68

жалък смешник

преди 8 години

Плевнелиев жалък жалък жалък ***! продаваш народа си на хамериканците и турците, гледай да продадеш бизнес центъра, че като вземем властта ще го одържавим и предоставим за пионерски лагер или просто ще го разрушим! Ще отговаряш за предателството против българския народ! И престанете да си въобразявате со.росоид.ните тр.о.лове ще заплахата от държавната репресия ще уплашите народа - ние сме с Русия, винаги винаги! долу САЩ долу ОТАН, долу Турция!

67

Анонимен

преди 8 години

Ама какво се заяжда непрекъснато с Русия тоя ненормалник, бе?! Боже... Не се сещам за някой друг държавен глава, който да излива толкова помия срещу Русия и не мога да разбера нашият защо го прави!!! Някой го кара да говори така, това не е нормално поведение!

66

ГОМОР

преди 8 години

До 113ГОЛЯМ

65

доц. Оргазъмлийски

преди 8 години

Чехлю е мъш бе, истински. Без него сме загубени, ще станем губерния. Още от Комсомола знае за попълзновениятя на коварната Русия и се е борил против нея като агент под прикритие - дисидент комсомолец.

64

ШЕ

преди 8 години

НЕАДЕКВАТЕН

63

Умерен

преди 8 години

А такаааааааа, акъл му дайте, че няма!

62

Анонимен

преди 8 години

Не минава и ден, в който това недоразумение да не дрънка глупости. Този е най големия ни позор в цялата ни история.

61

....

преди 8 години

ПУТИН сигурно ще умре от страх/смях като ЧУЕ :D :D :D

60

Анонимен

преди 8 години

MALE,MALEEE NEAM DUUMI,MA SAMO BOLNI HORA LI NIUPRAVLIAVAT?

59

Ами сега?

преди 8 години

Бе Росене, момче - що така? Вчера беше толерантен, днес пък рашките ти криви..Нема ли вариант, два дни подред да казваш едно и също нещо?Нищо де, поне ни оправи настроението.

58

има много прави

преди 8 години

Малеееее как се дърпат конците,басиииииии....