9

маТматик

преди 9 години

Френдовете на САЩ - над 50 държавиДрузята на Путинова Русия - 0Мдаа, тва американците никой не ги обичал, пък Руснаците били супер популярни.

8

Анонимен

преди 9 години

Антиамериканизма е имунната система на всеки уважаваш себе си народ..Американизма не е нищо друго освен грабеж и паразитизъм върху ресурсите на народи..

7

Анонимен

преди 9 години

Не антизападната пропаганда промени атмосферата в руското общество, а антируската пропаганда, нагло представяща черното за бяло и бялото за черно консолидира руските граждани и ги сплоти около Владимир Путин.

6

:@

преди 9 години

Руснаците са *** кавалите. Най-голямата държава в света, с адски много ресурси, а за цялата си история имат само един читав управник и едва няколко десетилетия на истински просперитет. Глад и мизерия - това е Русия извън по-големите градове от началото на историята им. За сметка на това го дават голямата работа.

5

Анонимен

преди 9 години

Ще има възмездие за Сорососоидите които заедно със САЩ убиха 2 милиона българи.. Възмездие обезателно ще има ... И ще се леят реки от предателска кръв..

4

Say NO to UKIP

преди 9 години

Обикновен нашизъм...

3

Стамат

преди 9 години

Не само в Русия анти американските настроения са на върха си!

2

Анонимен

преди 9 години

Да ги извадят от суифт -та и да им гледаме сеира на крепостните селяни.

1

Анонимен

преди 9 години

Хахахаха, честит нов съветски съюз и честит нов Сталин на руснаците. Няма по-проста нация в света. Все някой им пречи да мръднат малко напред. Най-вече самите те.