16

фази

преди 9 години

сега си мисля че се финансира от америка за българия

15

Анонимен

преди 9 години

На мене Путин не ми е проблем, нито ме е заплашвал, нито ме е нападнал. Файненшъл таймс да си пробутва проблемите си с Путин на някой друг.

14

Ха,ха,хаааа...

преди 9 години

Играта е на Путин , ..просто защото САЩ и ЕС още не играят .Като свършат преговорите ...ще се разбере кой -кум ,кой-сват ....кой-брат!Кой се смее последен---най-добре ще се смее!

13

аа

преди 9 години

Стават много зле нещата за Путин/руснаците ако продължат да затягат примката в близките няколко месеца американци/европейци, пък даже и китайци. Представяйте си България 1997ма, нещо такова. Путин по-добре да се осъзнае, щото иначе ще го "осъзнаят" сънародниците му.

12

Хм..

преди 9 години

Европа си мисли, че има проблем с Украйна. Всъщност Русия или по-точно Владимир Путин е проблемът.-----------------------Авторът на този материал демонстрира неуважение към читателите! За мен Путин не е Проблем, но определено Путин е проблем на авторът на статията и поръчителите и! Няма смисъл според мен да се чете натам статията коятона първо време унижава брутално читателите си!пп предполагам че онези дето ще се съгласят с твърденията на са също толкова безочливи и аругантни както и авторит

11

Найденов

преди 9 години

ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА "ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКОТО СТАТУКВО НА КОНТИНЕТА"!!!!! СТАВА ВЪПРОС ЗА АМЕРИКАНСКОТО СТАТУКВО НА КОНТИНЕНТА И В СВЕТА! ЕЙ, РАЗБЕРЕТЕ, ЕДНОПОЛЮСНИЯТ МОДЕЛ НАЛОЖЕН ОТ САЩ КЪДЕ С ПАРИ КЪДЕ С ВОЙНИ ПРИКЛЮЧИ! КОНЕТЕ С КАПАЦИ ДА СЕ ПРИМИРЯТ С ТОВА!!!!

10

До елкa Тъпото

преди 9 години

Кой и зaщо оргaнизирa преврaтa в Укрaйнa ?Кой зaбрaни руския език ?Кой рaздaвaше демокрaтични сaндвичи нa мaйдaнa ?Нa кой му е нужно войнa в центърa нa европa ?!?

9

Анонимен

преди 9 години

Айде стига, де! Вече ми е обидно и неудобно да ви чета нескопосаните драсканици! Не знам на вас как не ви е! Дори няма да прочета статията, защото ми е под достойнството да си губя времето с глупости! Сериозно обмислям изобщо да спра да чета обективната ви медия.

8

Анонимен

преди 9 години

Една държава в която женитезапочнат да разбират от футбол иполитика,каквато е спиСФачката наидиотизма по-горе,пиши я "бегала"!

7

ana

преди 9 години

путин да живей в русия жените се пенсионират на 55г той мисли за хората

6

Анонимен

преди 9 години

"Еуропа си мисли, че има проблем с Украйна. Всъщност Русия или по-точно Владимир Путин е проблемът."Аз проблем с Русия и Путин нямам, доколкото виждам и европейските лидери, които ходят на посещения в Москва. Май единствените, които имат проблем с Русия са комплексарчетата зад океана.

5

Мъдрости

преди 9 години

Когато лошият се преструва на добър, тогава той е най-лош. Лъжецът е крадец.Тези две мъдрости са достатъчни , за да се анализира лицемерието на ,,добрите ,,демократи .Путин им обърка сметките .

4

Анонимен

преди 9 години

За пръв път от 1921 година насам Съвета за външни отношения на САЩ (Council on Foreign Relations) иска официално от американския президент да уволни съветниците си и да му бъдат назначени служебни по равен брой от двете водещи партии, за да бъде поправен хаосът, който Обама сътвори на международната арена и да бъдат предотвратени още усложнения до края на мандатът му

3

Анонимен

преди 9 години

Ами те нормалните хора виждат кой побърка света , особено напоследък. Какво стана в Арабският свят?! Сега и в Украйна?!

2

тик-так

преди 9 години

петрола бяга на горе само с реитинги и фалшиви борсови индекси не става дано се задържи на 70 за барел че много скъпо ще стане

1

Анонимен

преди 9 години

Войната в Украйна е "играта" на Вашингтон, Путин нямаше интерес статуквото в Украйна да се променя.