96

циника

преди 9 години

Иначе са смешни воплите на някои за "горките" германци,излъгани да кредитират "долните" гърци. Защото най-печеливши от тези заеми са самите германци - кредитите, които германските банки отпускат са обвързани с покупката на германски стоки, които гръцката държава трябва да извърши с получените пари. И сега, когато това безотговорно субсидиране на германската икономика води до срив в Европа всички посочват удобния виновник - гърците.А те са само следствието - не причината

95

Анонимен

преди 9 години

До 108Ти от коя планета падаш? Лява партия не значи, че не са демократи.

94

ATILA

преди 9 години

А болния бял павиан още ли търси руски *** за любов или тая вечер ще се трещи с троловете-евнуси ....

93

циника

преди 9 години

Аз като комунист съм раздвоен.Имам два въпроса. 1.СИРИЗА марксистка партия ли са или популистка? 2.Как така СИРИЗА се появи от нищото и получи такова огромно медийно внимание-да не би някой да цели да овладее левите избиратели и да предотврати преливането на техния глас в полза на Комунистическата партия на Гърция? Да не се окаже, че Сириза е мероприятие, което да канализира недоволството на гърците в "правилната" посока?

92

Валю

преди 9 години

Обичам Волен Сидеров,Русия и всички гръцки острови

91

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Wind of ChangeЧувате ли "Вятърът на промяната" ?Глухи ли сте ?!Той ту идва с рева на Руската мечка от Изток, ту с грохота на артилерията на опълченците от Новорусия ...Днес зазвуча и като гръцко сиртаки ....Скоро може да засвири като испанско фламенко ...Надуват го и шотландските гайди на Албиона ...Само нашите чугунени *** политици не чуват "Вятърът на промяната" ...И пак ни държат от грешната страна !

90

VENCEREMOS

преди 9 години

Честито, другари!

89

Анонимен

преди 9 години

ЛЯВА ПАРТИЯ ЗНАЧИ ЛЯВА ПАРТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!С ДВЕ ДУМИ ТУК ДЕМОКРАТИТЕ ГУБЯТ!!!!!СЪЩОТО ЩЕ И В БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО ГЕРБ И РЕФОРМАТОРИТЕ ЩЕ СЕ СРИНАТ ТОТАЛНО НА ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТОВЕ И ПРЕЗИДЕНТ ТАЗИ ГОДИНА!

88

Анонимен

преди 9 години

На хората им омръзна Борисовската Гръцка демокрация окупация и си избраха БСП!

87

..

преди 9 години

Браво на кое ? Че си ял и пил и не искаш си платиш сметката ли ? На такива трябва по трудния начин да влязат в Гърция и да вземат и изкупят неща за около 300млрд пък после ако искат и съюз с Турция или Русия да направят

86

десен сектор

преди 9 години

Нищо добро неги чака Гърците......помнете ми думата,ще се сетите за мен

85

Анонимен

преди 9 години

Излезе първият екзитпол от 100 % от гласовете.Сириза няма достатъчно гласове за да направи сама правителство.Партията на Папандреу влиза в парламента.Сега се чака вторият екзитпол.

84

Анонимен

преди 9 години

Къде са братовчедите одисей,шопа,странджата,спонги и пр. да ги чуем.Изпокриха се или се обаждат анонимно!

83

Анонимен

преди 9 години

NACALOTO NA RAZGROMA NA ,,VELIKIA EVRO SAUZ.

82

Анонимен

преди 9 години

По най-последните данни партията на Папандрео влиза в парламента.

81

ДО 71 Българин

преди 9 години

Какъв дълг. 250 милиарда които уж им даде ЕС бяха пари от Германия и Франция.И къде мислиш отидоха тези пари. Отидоха в френската и германската банки в Гърция а държавата не получи нищо. Или парите ги преместиха от десния в левия джоб. Знаеш ли колко са 250 милиарда ами БВП на Гърция е 280 милиарда. Така че ако мислиш че ЕС дава пари то това една лъжа. Просто пърите изминават един път и пак се връщат там.

80

Гръцка приказка

преди 9 години

И така яли, пили и се веселили ...А, когато дошъл сервитьора за сметката .....Пак поръчали ! :) :) :)

79

Анонимен

преди 9 години

Според гръцките медии за сега Сириза няма да може да състави сама правителство.Резултатите са такива.Но това не са крайни резултати все още.

78

Анонимен

преди 9 години

Браво на гърците и поздравления за смелостта да гласуват за СИРИЗА. Гледат си хората собственото благосъстояние, а не интересите на брюкселските зелки, за разлика от нас.

77

Анонимен

преди 9 години

Честито.