19

Анонимен

преди 9 години

Няма изкуствена Украйна, Русия е асимилирала украинците и насилствено е присвоила територията им . А в Украйна украинската армия не избива руснаци!!!! Така че няма никакъв повод за руските терористи!

18

Анонимен

преди 9 години

Фашисти са само руските терористи,които воюват с редовна държавна Украинска армия на украинска територия.

17

imrete rusnaci

преди 9 години

umrete ruski 6pioniiiiii vsi4ki v sibiq da qdete led maika vi mrasna,plateni ruski 6pioni,znaete li 4e e nakazueme tova,da ste ruski 6pioni a?bg predateli

16

До киро бригадиро 20

преди 9 години

Хапчетата не забравяй с по-силни анти-психотици хаха. И прибирай паричките от Атака, не си убедителен,за какво ти дават и пари изобщо, пари на вятър.Правиш анти-реклама така на руските терористи.

15

Анонимен

преди 9 години

Прибирай си паричките на мнение и не се опитвай да се правиш на неутрален. За всеки мислещ е ясно,че си *** от Атака най-вероятно. Няма опълченци,а има проруски терористи,които се бият срещу редовна армия на чужда държава на нейната територия.

14

на майкати путката

преди 9 години

18 ще видим *** продажен ти и такива като теб ще има бесило ще ви избесим по улиците на софия заедно с *** от парламента! *** продажен *** ти и тоя номер 17 *** платени РУсия ще смаже запада;)

13

До киро бригадиро

преди 9 години

Леле как ме уплаши, лекувай се по-добре при по-добър психиатър. Хаха

12

До Лебовски

преди 9 години

Мариупол се държи от Украйна! Така че е по-логично точно терористите от ННР да са обстрелвали.

11

До 12

преди 9 години

Абе руски ***,ами ако Турция реши с войски да "помага" на турците в Кърджали или Търговище, ти пак ли ще ги защитиш.Айде мисли малко преди да си пишеш опорните точки.Толкова лесно не можеш да си прокарваш пропагандата.

10

Лебовски

преди 9 години

След като сепаратистите държат Мариупол, не е ли по-логично украинците да са ги обстрелвали? Трябва да се погледнат и двете гледни точки, не само "западната". Примери: изстъпленията на Десен Сектор в Одеса и Донбас

9

РБ

преди 9 години

Конфликта е логическа последица от Майдана!Като нямат глави на раменете си украинците,това се получава.

8

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Червените *** , начело с ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ още не са си измили задницате, ама са заседнали рано рано и лющят всевъзможни простотии.

7

Анонимен

преди 9 години

Като видя мнение на руския *** "Да живее Русия" направо му слагам минус без да му чета пропагандата.

6

se

преди 9 години

Русия е сигурно в правото си! Но загиват невинни хора в този конфликт! А края е далече! Ясно е че Украинските политици са пълни шматки и дръзват да се бият с армия превъзхождаща ги по всичко! Та заради тези политици млади мъже се мобилизират и умират заради някаква кауза! Стига заблуди защото хиените от ЕС иСАЩ това чакат! Ще разграбят Украйна а с Русия ще се гаврят! Порошенко и Путин са слаби политици и се нареждат до Буш, Обама, Меркел! Който е допуснал война е срам за 21 век!

5

до РБ

преди 9 години

Само ти и *** разбирате май. нещастнико долен

4

РБ

преди 9 години

Защо пък Русия да не е права?Свега нищо не разбира от този конфликт!

3

Променя се светът

преди 9 години

Странджа, Ислямска държава трябва да ошамари такъв като тебе. Империята на злото се оказаха Щатите. Може да не ти е кеф, ама започнаха да ги напускат вече много държави. Русия бе само първата. Вече плащане не в долари са: Русия, Китай, Индия, Иран, Аржентина, Уругвай. Бавно се минава на златота, изоставя се долара. Германия, Холандия си вземат златото от Щатите. Змията умира, затова така жестоко съска, затова подкрепя Украинския фашизъм. За капак Ислямистите награбиха Европа.

2

Анонимен

преди 9 години

Манипулативно заглавие. Не са съгласни с вменяването на вина на опълченците. След ката киевските власти не се спряха пред свалянето на самолет с 300 души, от тяхна страна са възможни всякакви провокации. Фашисти, какво да очакваш от тях. Според тях и хората в Одеса сами се били запалили и убили. Едно време и Хитлер "доказа", че поляците го били нападнали. Нищо нов.

1

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ислямска държава и империята на злото трябва да се ошамарят... - така за назидание...