55

Анонимен

преди 9 години

Ако се опитат да поправят една ГРЕШКА С ДРУГА (дупките в добруджа) ставам шумкар.Почвам с *** и политици.

54

Анонимен

преди 9 години

Я си спомнете-КОЙ СПРЯ ЮЖЕН ПОТОК-правителството на ОРЕШАРСКИ.Сега обаче тежко и горко на тези лакей които взеха парите на руснаците.Русофилите да са спокойни-ще им отпускат по някоя друга рубла....макар и девалвирала засега само с 40 %.

53

L

преди 9 години

Путин пуска партенки. Никакъв газопровод няма да прави.

52

Санчо от Прованс

преди 9 години

Тия "български" "политици", които направиха това решение на Русия възможно, имат остра нужда от публична обработка с "камъни и дърве" за назидание и едно на ум за следващите некадърници начело на остатъка от държава (някога велика България).

51

BG

преди 9 години

На пишещите тук русофили само едно мога да кажа - превъзнасяте до небето Русия и Путин докато собствените ви деца избират масово да учат в чужбина, ама не в Русия, а в "гнилия запад" :)))Тук коментиращите русофили що не си признаят чистосърдечно, колко от тях имат деца, внуци, братовчете ... които учат и работят в Англия, Германия, Испания ... Ама никой не ходи в Русия нали :)))) Иначе бълваме злоба и омраза срещу ЕС :))) Ей на това му се казва русофилско лицемерие и противоречие

50

Божо

преди 9 години

Петролът поевтинява драстично, което е добре за България, обаче *** плачат за газЪ на *** !!! България ще плаща ПО-МАЛКО на *** за нефтопродукти, обаче това не е важно , важното е да плюем България , че отстоява ЯСНА ЕВРОПЕЙСКА ПОЗИЦИЯ !!! АНТИБЪЛГАРИ !!!

49

Анонимен

преди 9 години

ю.п. винаги е бил виртуален проект.не можеш да загубиш нещо което не съществува. русия няма пари да строи каквото и да било,предстои й катастрофа. Газпром е на загуба,роснефт го разпродават защото влиза във фалит

48

Анонимен

преди 9 години

"Хан Аспарух" , "Хан Аспарух" , "Хан Аспарух" - Това е и нищо друго !!!

47

Анонимен

преди 9 години

първо беше политог сега психолог-най-точно платен гейберджия:д

46

Анонимен

преди 9 години

Че чак сега ли обявяват дипломатическата загуба. Каузата Южен Поток си бе обречена още в началото. За 5 години този проект поскъпна 10 пъти. Накрая без обществена поръчка се реши да го строят няколко руски и български олигарха и за капак се каза че Газпром щял да даде заем на България, която да го върне посредством лишаване от приходите за наем на тръбата. Добре че са от ЕС, че иначе с тези продажни наши политици щяхме да си го вкараме още веднъж след Белене и Цанков камък.

45

Чикън

преди 9 години

Сперете да се делите на русофили и русофоби, левскари и цесекари.Почнете да си правите сметката от кое ще спечели държавата и от кое не.Аман от деление! Алоооо не сме под турско вече, но пак ще бъдем, щото сме ОВЦЕ!

44

Анонимен

преди 9 години

През 2015 г. се планира да бъде поет на нов държавен дълг от 8,1 млрд. лева. С него дълговете ще нараснат до 24,5 милиарда лева или почти 30% от БВП, съобщиха от Министерство на финансите.

43

АБВ

преди 9 години

До 333Ти чел ли си проектодоговора за този газопровод, че да говориш за 1000 работни места и за транзитни такси. Всички тук се информираме от новините и не знаем никакви подробности. Единствено вярно е , че ако газопровода е изгоден за България, трябва да бъде изграден. Ако е изгоден за България, а не за няколко тарикати. Аман от разбирачи.

42

до54

преди 9 години

българи търсете си държавакато отровят добруджа какво ви остава"Не разбрахте ли ,че в Добруджа няма находища от шистов газ със стопанско значение?

41

психолог

преди 9 години

Големи разбирачи по тръбите са това другарите. Смятате ли , че ЕС и САЩ не са изчислили какво се губи от спирането на Южен поток или ги мислите толкова наивни. Просто не се изказвайте неподготвени . За БСП е важно да се краде и да има комисионни , друго нищо не ги интересува .

40

Божо

преди 9 години

Стига сте ревали, *** !!! *** винаги ще отделя трохи за вас !!!

39

Няяяма страшно

преди 9 години

Голяма работа - Путин спрял Южен поток. Нямало да има газ.САЩ са с нас.Обама като пръдне, ще има газ да си светим и топлим. Пък и ще спестим от дезодоранти за освежаване на въздуха.

38

Анонимен

преди 9 години

"Крайно време е в България русофилията да бъде обявена за психологично заболяване."Не само това -да се прекъснат паричните потоци към русофилските организации.Кой финансира антшистовите движения в Румъния и БГ?Румънците диказаха ,че ГАЗПРОМ са инвестирали в това над 80 млн долара.Е ?Свършиха парите другари русофили-време да си спомните че сте българи.

37

Анонимен

преди 9 години

Сигурно цяла нощ са писали руските *** :) Файда няма!

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Defolt ti e mozukur sedesarski martincho-dimitrovski glupenderov.