77

Купон

преди 9 години

Хайде на герб парти, да се веселим за БГ. Пак спечелихме доверието на народа:-)

76

Анонимен

преди 9 години

Гответе се за тежка зима

75

VAPROS

преди 9 години

KOGA SA SLEDVASHTITE PREDSROCHNI PARLAMENTARNI IZBORI?

74

Анонимен

преди 9 години

*** отново беше за гъби, за риба, на лов или се почесваше през джобовете, докато турци и *** му решават съдбата.

73

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Днес изпълних гражданския си дълг и гласувах за.... ДПС и съм доволен от избора си.ДПС е еднствената партия, която си изпълнява обещанията.

72

Анонимен

преди 9 години

хаха българина е мазохист пак си избра тиквата :)

71

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 80Пич,най много *** има в ГРОБ!

70

Shark

преди 9 години

Такааа, видяхме първите резултати. Да ви е честито. Сега ще си проличи дали има национално отговорни политици, да ги видим сега ще ли да могат да си преодолеят егото и да направят стабилна коалиция. А Бойко, как мислиш, ще можеш ли. Само запомни, че ако сега се заинатиш и на направиш коалиция и стабилен кабинет и се стигне до нови избори, на тях процента ще ти е по-малък. Гарантирано от избирателите!!!

69

Анонимен

преди 9 години

Румъния убиваше комунисти, забрани ком.партията си, и сега вижте къде са.Има сума ти българи, които учат висше в Румъния и остават там да живеят.

68

Анонимен

преди 9 години

И за какво бяха тези избори .... като пак същото .Боко пак няма да управлява сам, пак ще се държи като ощипана мома, пак ще дърЖи на своето, другите обаче няма да са навити и пак ще се разсърдим, и пак ще дадем на следващите, които са склонни на комромиси и пак ще бойкотираме с протести и пак и пак и пак. Докога ?

67

Анонимен

преди 9 години

Гласували по-малко от половината имащи право на това.Влизат 7-8 партии.А да видим някой ще се ппрестраши ли да се нарече победител?Като сложим,купените гласове на *** и др. ***,направо са за оплакване!

66

Анонимен

преди 9 години

Айде, на турчина доган и козела Местан, яко ви го наместиха. Една партиика разкатава мамката на цела България. А медиината пропаганда попаряваща българщината е безпрецедентна. Омазването и разкатаването на думичката "България" от медиите е просто неуморно! И затова политическата организационност на българите е много слаба...подобно на траките.

65

ще се мре

преди 9 години

Ще се мреееееееееееееее от глад!!!

64

Ха така

преди 9 години

Боко и Костов ще ни оправят, да живей труда!

63

до 32

преди 9 години

ами какво чакаш още...изчезвай бе...да започнем нормалните да живеем като бели хора...и интелигентните българи зад граница да се приберат...хайде не му мисли а си събирай крушите и марш..даже може да вземеш още такива като тебе!

62

Анонимен

преди 9 години

Гласовете на комунистите намаляват. Това е заради измирането на електората. Те са пътници, след 20 г. дали някой ще гласува въобще за тях.Но България няма 20 г. трябва да се действа сега.Да започне избиването им.

61

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ,пак ги разби...................За съжаление няма смисъл от това ... Комунистите унищожиха всяка надежда за спасяването на тази държава,благодарение на турците от Атака...

60

Гласувал

преди 9 години

Отиваме към коалиция БОСТАН

59

Анонимен

преди 9 години

както и написах преди няколко месеца ,панаирът ще е по-шарен с повече люлки от което не следва обаче че и захарния памук ще е повече,напълно излишни избори защото "крайнодесните" гербери и още по- десния тюрлюгювеч от монарси-снахи на комвеличия,костовисти и отцепници от ДПС не могат дори заедно да направят стабилно правителство а всички останали са крайно "леви"и "националистически"еле Бареков с 500000 работни места за 4 години...ГЕРБ да ви е честито,пак се правете на ощипани селски момички

58

Ахед Доган

преди 9 години

нощта е бременна