37

Анонимен

преди 9 години

Я Хохлите, ще ни ползват като заложници. Девиза на Яйцето "Мейдана и икономиката ни няма да потъне сама ще вземем с нас когото можем". Интересно дали европа ще компенсира страната ни при подобна стратегия за нанесените ни загуби? въпроса естествено е риторичен. А да Южен поток го няма, т.е няма парно и топла вода, и битова газ. Боко грабвай кофите и почвай да носиш от Катар нали дам сключи споразомение.

36

abe samo az li

преди 9 години

Shte usetqt..държавите от Югоизточна Европа, които нямат алтернативни трасета за доставки на синьо гориво,Tuk da vijdate grija za zapada? Koito osven tova e na 70% gotov da funkcionira s vuzobnovqemi iztochnici na energiq. Mislq, che ..ste negramotni i..prekaleno zavisimi, taka li e?

35

?!?

преди 9 години

Абе 17 спри се малко, удари си два шамара и вземи в ръце. Лошата Америка, Майка Русия... ти си пионка в игра, където никой не му пука за България. Като си толкова ербап, защитавай нашите национални интереси. Защо сме енергийно зависими? Ядрената ни енергетика, газ, бензин кой ни държи на малкия си пръст- твоите любимци. Кой иска да вкара свои фирми да експлоатират нашите шистови находища- САЩ. Нагъзваме се и си хващаме палците на който си поиска и това е...

34

Възмутен!

преди 9 години

Абе Путин докога ще ги трае тези прости украинци. Ракета и да се свършва...

33

Кирил Софийски

преди 9 години

Предлагам България да наложи вето аз подкрепата на ЕС за фашистите от Украйна !!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Не ми е жал за европомярите, ами има и много свестни хора. Кофти, че те също ще страдат и то повече от европомярите, защото имат нещо в главите за разлика от другите.

31

Анонимен

преди 9 години

е сега вееч Южния поток няма как да не стане....

30

Кирил Софийски

преди 9 години

Ето това вече , както и сваления пътнически самолет ,както и избиването на цивилни в Донецк е истинското лице на Украйна и Украйнците! Тези *** ли трябва да подкрепяме ?!?!

29

до анонимен

преди 9 години

от къде се появиха всички тези ***, които са толкова залепени от другите такива - амерканците? за съжаление и държавата ни се управлява от такива, като пример само Бойко Борисов е достатъчен. Имаме си собствени интереси и трябва да престанем да гледаме само интересите на тези *** от запад, най-малкото те си имат Северен Поток а ние спираме нашия проект.

28

Ра

преди 9 години

Това е битка на титаните, а губещите сме ние - робите, които сме принудени да живеем в система изградена от зависимости, вместо просто да употребяваме това, което природата ни дава безплатно и онова, което самите ние можем да произведем и постигнем. Това е истинска трагедия и аз недоумявам как при такъв технологичен бум и толкова много открития още се толерира подобна енергийна и финансова зависимост. Всяка страна има ресурс да е независима и да търгува и обменя стоки и услуги с другите.

27

Путлер

преди 9 години

Информационния отдел на руското посольство немедлено да почва да обясняват как в България ще умрат от студ, нищо че само 3 % ползват руска газ за отопление

26

Анонимен

преди 9 години

и казала бълхата на мечката че ще й приложи санкции...

25

@#$

преди 9 години

Tия украинците направо счупиха ***.. Мислех, че ние сме зле ама тия убиха рибата..ахаха

24

Анонимен

преди 9 години

Малееее,задава се гладна зима,че и нова криза.Едните обявяват санкции,другите антисанкции,Израел удря по Газа,САЩ са започнали въздушни атаки в Ирак,в Сирия ислямистите разпънали на кръст граждани,Боинги падат,наводнения и градушки,смъртоносен вирус ебола вече и в Европа... Стига кръв,стига омраза,стига вече, искаме да живеем нормално!

23

Платен путлер

преди 9 години

Поредната *** и либерало-фашистка майданска конспирация срещу мирната държава на световна хармония и добросъседство Раша. Защо всички мразят Раша? Само добро сме видели от тях включително и бруталните екзекуции на български семейства.

22

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКак живеехте без газ някога? Има слънце, има вятър. Позлвайте ги - безплатни са! Малоумно човечество. Алчни създания. ***._________Едно време и обувки нямаше. Ти с *** ли още ходиш или бос?

21

Атанасов

преди 9 години

Става интересно. Кой първи ще ритне Яценюк, украинците или западните потребители на газ?Пък и ние де, да си спомним зимата на 2009г.:)До Тео, от Чирен може да се ползвам макс. на ден до 3 млн. куб.м., а в студени дни са необходими поне 10. А и капацитета не му е безграничен.

20

Анонимен

преди 9 години

ще спират транзитахахахахаевропа ще ги изяде с парцалкитеа народът на украйна ще измете ***-спирачи на газ, щото ще измръзне за 1 седмица

19

жеко

преди 9 години

сащ толкова ожесточено искат да скъсат връзката на русия и европа че са готови да жертват цяла държава за това... ясно е от самото начало че сащ искат да станат основния доставчик на газ за европа и ще направят всичко възможно това да се случи

18

Анонимен

преди 9 години

Точно така. Тотална изолация. Щом като не могат да живеят според правилата и нормите на цивилизования свят. Забравяме, че съществува Русия и продължаваме напред. Като Северна Корея, гледаме отстрани и им се смеем.