109

ак

преди 9 години

Казват по новините все повече българи се връщат в страната. Ама ни един познат не се върна. Защо ли?

108

wera

преди 9 години

Боже господи, вържете го тоя. Просто не го издържам повече. СРАМ...СРАМ...СРАМ... ОТ НЕГО....

107

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен (119)Бойко нищо не е построил, но пък щедро си приписва заслугите. Построиха го различни фирми и техните разботници. За зала "Арена Армеец", която Бойко твърди , че е построил, трябва да целува *** на Станишев. Ако не беше правителството преди Борисов, тази зала и до ден днешен нямаше да я има. Намесата на Бойко за тази зала е само с отрицателен знак.

106

Даси

преди 9 години

Доживяхме *** с две гънки в мозъка да дава акъл. Тежко ни, ако отново яхне държавата.

105

OMG

преди 9 години

Този инфантил не мога да го гледам, малоумно същество от където и да го погледнеш....

104

до 126

преди 9 години

Кажи ми за последната 1г. с какво се е подобрил живота на българите ?И сега когато БСП са на власт защо самозапалванията продъжават ?

103

ak

преди 9 години

Когато всички мои познати започнат да се връщат в бг ще разбера, че нещата вървят във вярната посока. От 90 година насам не виждам такова нещо.

102

сара

преди 9 години

До Анонимен 136Моля ти се, само за интелект не говори, че се излагаш - всичко друго ти е позволено.

101

ДО 97

преди 9 години

Нима не можеш да родиш своя мисъл и само приписваш чуждите....Така правеха комунистите- с цитати на великите вождове....

100

Реалист

преди 9 години

Е то що па ти си ни ГОЛЕМА ГОРДОСТ - МУТРА БУДА МИЛИЦИОНЕР КОМУНИСТ...

99

Дичо

преди 9 години

До Всичко окрадоха 124На теб май някой и мозъка ти открадна за да чакаш спасение от Тиквата!

98

Анонимен

преди 9 години

TIKVUNE GOLQM MERAK DA GEPNESH 7 MILQRDA OT MVF_TO,A IZQDE OREXA ZA EDINIQT MILQRD NE TE EE SRAM PREDATEL MRYSEN

97

Анонимен

преди 9 години

Бойко - маскиран антикомунист!

96

Дичо

преди 9 години

Абе наглец ти провала си призна ли го, а можеш ли да смяташ? Тогава какво току се обаждаш като кретенска черна станция! Няма спор че БСП се провали, ама точно ти да ги критикуваш си е наглост. Това е все едно португалците да се подиграват на бразилците за провала им срещу германците. Говоря ти с футболни термини за да ме разбереш *** тикво!

95

Анонимен

преди 9 години

По-голям позор от Боко не е имало до сега в нашата политика!Ако този наистина пак се добере до властта, жална ни майка на всички българи...Нагъл, ***, нахален, ***, упорит бай *** се поживил.Двамата с Цоцко обиколиха света, да се слагат на тамошните политици и да се отриват.Обещали са да служат вярно на САЩ и вече не ги притеснява нищо повече гьон суратите. Бълват ли бълват простотии и глупости, главно Боко.

94

Анонимен

преди 9 години

Около 30 червени *** има тука!

93

до 115

преди 9 години

Това че Орешарски е бил министър при правителство на СДС по какъв начин опровергава твърдението ми ,че : Борисов е срам за демокрацията, за интелекта, на честността и морала....,че хората се самозапалваха от глад...МАСОВО.

92

Анонимен

преди 9 години

Q DA TE PITAM AZ NESHTO TEB BOKO KRATUNO PROSTA.KAK MISLISH DA RABOTISH V SLEDVASHTIQ PARLAMENT AKO SI MINISTIR PREDSEDATEL TI ,I SE PREDPOLAGA CHE VYTRE SHTE SA MINIMUM 6 PARTII I TE SE NACUPQT KATO TEB I NE VLQZAT 4 GODINI V TOQ PUSTI PARLAMENT?KAK TI SHTE UPRAVLQVASH?VYPROS KYM VSICHKI GERBERSTI PEDERASTI,

91

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 116 Koe oт това което казва простата тиква е вярно? Какви ги плещеше 2001, после 2005, 2006, 2009, 2011, 2013, сега... тоя долнопробник си сменя мнението през 15 минути и винаги някой му е *** в гащите. Докога ще продължавате да ги приемате такива тъпани на сериозно? Искрено се надявам човека да има някакво психично заболяване, защото алтернативата е че интелектуално е под колорадския бръмбат

90

ле-ле-ле

преди 9 години

Боже няма ли кой да го накара да спре!!Човекът прочел една книга в живота си да се сравнява с професор!! Един профан стои във всички медии и си мисли, че всички сме като него!Е няма такава държава!!!!!