49

muzaka

преди 10 години

Трудно може да се намери в най-новата ни история по-*** управник от Б.Б.Та, баба Бойка/според тефчерчето на ОНЯ/ успя да счупи *** /само/ 2 пъти.

48

Венелин

преди 10 години

Бойчето си е за лечение в психиатрията, но докато беше на власт някои изкарваха лудостта му за величие...

47

Анонимен

преди 10 години

ПОГЛЕДНАХ КАЛЕНДАРА...ДАЛИ НЕ Е 1 АПРИЛ ???КО?НЕ...

46

Коко

преди 10 години

ББ срина икономиката и като цяло доходите на българина. Сега говори глупост след глупост, нека продължава с цирковете и никой, ама никой няма да гласува за ГЕРБ освен ***.

45

bullpart

преди 10 години

навремето хлипаше че трябва да вземел по бързо власта щото бостана му бил обран почти. даже малките любенички откаднали. това му е проблема на това нищожество. че не му оставили какво да открадне и той. и това му е в главата. бостани с любеници. бастанджия що не стана бе краватин такъв.

44

Анонимен

преди 10 години

До bullpartНе. И...........таковата.......пред "че" се пише запетайка.......винаги....

43

Анонимен

преди 10 години

31, вярваш на Сидеров ли бе? Каква позиция има този ****яр, бе? Нали беше срещу Доган и ДПС, ЗАЩО ГИ ПОДКРЕПИ, вярвате ли му още. Божееее, бил с позиция, тоя предаде и народ, и принципи и всичко в тая страна, себе си дори продаде, ще ми говориш за принципи. Палячовци много по тая земя, МЪЖЕ малко!

42

bullpart

преди 10 години

До Анонименпредполагам че се опитваш да се шегуваш.

41

Анонимен

преди 10 години

Хайде като има много разбиращи и знаещи кажете ми кой ще ни измъкне от тинята в която потъваме всеки ден- Станишев ли,Доган ли,Сидерага ли, Радан Кънев ли, Миглена Кунева ли- койййй????? Отворете си очите защото после не Бойко, а Господ да дойде не може да ни помогне! ОСТАВКА !!!!!!!!

40

бъдин

преди 10 години

Този ако си вкара енергията да направи нещо за измъчения българин - цена нямаше да има!

39

МАРИЯ

преди 10 години

ТОЗИ ЧОВЕК ЖИВЕЕ В ГОЛЯМА ЗАБЛУДА, ЧЕ НЯКОГА ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.НАРОДА МОЖЕ ДА НЕ ИСКА ТЕЗИ, НО НАЙ-МАЛКО ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ БОРИСОВ.БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ ...

38

bullpart

преди 10 години

на това селско прасе трябва да му забранят да припарва в софия изобщо. и като каже и дума за управление на някого да го бухат с бухалка по тъпата кратуна. този вонящ *** дето ме разглежда като материал на когото бил сърдит че не съм му подсигурил какво да краде не трябва да се докосва до властта никога повече.не искам да му чувам името на това *** *** а не да гласувам за него.

37

Росен

преди 10 години

До АнонименИ твойта също

36

цирк

преди 10 години

ha ha ha дс кучетата си лаят , народа избяга ха ха ха ха

35

Кацоланис

преди 10 години

"Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите" - Я ми кажете кой мазохист ще гласува за това недоразумение освен ако няма далавера за лично облагодетелстване ??

34

Анонимен

преди 10 години

Добра вечер, ***! Желая ви щастие! И на майките ви също!

33

atanas yanev

преди 10 години

България е малка държава,но не е толкова малка,че да се гъбичкат с нея.Ако някой си мисли че е срината,или ще бъде срината,е в голяма грешка.България е единственото нещо,което е нещо!

32

Анонимен

преди 10 години

Ало, 4-ти километър! Хайде прибирайте си хората вече!

31

чевени дебили

преди 10 години

Аре сега глупости!Ами вкарайте червените кхмери по затворите и върнете ограбеното от народа ,толкова ли е трудно това?Щом никой не го прави и на слепците е ясно,че са едни и същи *** от БКП-ДС.

30

Анонимен

преди 10 години

Преди малко в предаването на Нова Всяка Неделя,при Кеворкиян ,Волен Сидеров заяви,че заради казуса със продажбата на земеделска земя и проблема с бежанците Сидеров и Атака са готови на всякакви действия ,дори и блокиране работата на парламента и евентуално падане на правителството,дори това да ковства в следващия парламент Атака да не влезе.Буда те това е отговорна позиция на политик ,ти Бойко -мутро продажна кога ще вземеш подобна отговорна политическа позиция в името на България