101

До Варна Хахаххахахаххахахахаха..... Видяхме ви вчера Варна, видяхме ви... искахте промяна, надянахте старата премяна. Махнахте кирето, вчера на балотажа - заместника на Кирето и сол-та_ака на Кирето. За това ли зимата излизахте те бе, Варна? За това ли? Мислите че сте ударили шамар на политиците.... глупости, опърдяхте им оная работа!

100

До Yamaha R1

преди 10 години

Така е човек,сега ни е паднало да се извяваме по Цариградско с пистачетата.Yeahhh

99

ДЮ ДЮ

преди 10 години

Аз ДЮДЮ/qur4u/ искам да ви информирам.........Какви 3.500 човека сме на протеста бе ? В момента сме 3 милиона и 500 000 човека.........Шествието стига чак до Перник и Правец.......

98

калейчо

преди 10 години

..днес на протеста се запознах с едно бебе на 3 мес. -протестираше с родителите си...бяха им платили...ДЕТСКИТЕ за 18 години напред...та за това...иначе са от социалистити...!!!..колко болен мозък трябва да си за да твърдиш тезата за платен протест!!??!!...ДОЖИВОТ БЕЗ БСП!!!!!

97

qur4u

преди 10 години

Комунистите се правят на диви калинки и гледат да избутат до август. Да отидат на моренце и да покажат един среден пръст на протеста. Идея си нямат как това ще озлоби хората. Е те този път ще го ядат на два ката.

96

Yamaha R1

преди 10 години

Сега е времето на пистаците да се тестват на Цариградско оооо кеффф

95

#$%&

преди 10 години

Пищят и се страхуват, въвличайки маса народ, защото това правителство наруши негласната договорка да не изобличава злоупотребите на предходното:) само да отбележа, че не подкрепям нито едните, нито другите!

94

Варна

преди 10 години

***-в Сибиристан!!! Не ви щем ни газопровода, ни единия милиард заем, защото всичко е на наш гръб!!! Махайте се, ***, камъните идват!!!

93

Анонимен

преди 10 години

Този ЕДвин Сугарев писател бил.Едва ли някой ще го запомни с творчеството му.Минат се не минат 5 години и току изкочи от нафталина. Този "гладен" шантаж му е 4 или 5. Ако искаш яж. Дреме ми. Така, че хората го свързват найвече с прочистването на организма му.

92

Анонимен

преди 10 години

Тоя брус бая якичък ми изглежда,ако го упрегна у ралото бая бразди ше удари! Да не моря магаренцето,че то работи,рабити и от почивка нужда има! А на тоя ***,един прът между рогите и ша пей и а фърка,кат на бати Боко правителственио!

91

qur4u

преди 10 години

до 126.Само лустрация??? Според мен и кастрация:)

90

Анонимен

преди 10 години

На Болен Сидеров мястото му е в Карлуково!

89

Бай Пешо

преди 10 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ може да са наистина млади и интелигентни , но ГЛАСУВАЩИТЕ си харесват Ивана и Бат Бойко.Справка виж Варна.Или както се казва : докато умните се наумуват, лудите се налудуват.

88

are_kulata

преди 10 години

След протеста довечера всички по на бира на Арианата, на сладка комунистическа ГЕЙБерестка приказка, пяни и прегракнали, мразещи Болен Сидеров, да си развеем коня.

87

недан

преди 10 години

До Анонимен И червените лу*пени на старият партиен кадър Б.Борисов(ненапуснал Партията а работата си) на партиината секретаркаЦ. Цачева, на верните Партиини момчета Роско Офшорски ,Ц. Цветанов не стават повече, дори и за повече пари. Народа се отвращава от ей тоя търтей дето се излегнал и то на знамето и за това не си и помисля да подкрепя лу*пени. И не се правете на блъснати от камион ,че Герб-аджиите не са комунисти.там има повече отколкото в Бсп, кото жапочнеш от Тиквата.

86

Дон Кихот

преди 10 години

И какво? Няколкостотин души понечиха д викнат срещу Боко и веднага биеха нарочени за провокатори. Това ли накара Росинант да се гордее с този симпатичен и надпартиен протест?

85

336

преди 10 години

qur4u, аз мислех, че си там! Явно на теб не са платили. Като гледам на колко са платили, сигурно се чувстваш пренебрегнат!

84

enterfornone

преди 10 години

До az-Не ти като си седиш в къщи си най-умен, направо мафията трепери пред тебе...

83

PD

преди 10 години

Защо сте се разланкали за разни политически пристрастия.Истината е че Ореха е тотално недоразумение.Безидеен, манипулиран, клиширан празнодумец.Свалянето му ще е естествено продължение на нежеланието на народа да живее по старому.Дали "умните" ни политици най накрая ще помъдреят ще видим скоро, но урока е даден.Така не може да се продължава повече.А за тези които се страхуват от бъдещето и ни плашат с разни тези, ще кажа, че няма как да промените нещата.Процеса е стартирала. Потърсете си мястото

82

Егон

преди 10 години

До *** дю КоленковЩо го сравняваш с всички като казваш "...е пълното олицетворение на проституиращите лу*пени!..."? *** и родоотстъпник си ти, защото си сляп за идеалите, които се отстояват на площада. Гледаш, че легнал на знамето, което смятам за абсурдно поведение и давай да равняваме всички с него. Чудиш се само като работодателите си накъде да насочваш вниманието на народа, само и само да не е върху *** им.