19

Анонимен

преди 10 години

До НеанонименПич ти пак откачи !

18

Анонимен

преди 10 години

"Кой не скача, е червен". Бих добавил,който скача е ненормален,*** и ***!

17

Анонимен

преди 10 години

Закрила срещу насилиеЧл. 11. (4) Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности.

16

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 10 години

Браво на протестиращите! 1000 човека, които се събраха 3 пъти на Орлов мост зимата бутнаха Бойко - сега 40 000 хиляди 12-ти ден поред нямало да бутнат Олигарски - как пък не! Протести до дупка - ОСТАВКА на Олигарски и Местан!

15

Анонимен

преди 10 години

Нищо няма да стане с разходчици насам натам.

14

Анонимен

преди 10 години

Протестирайте срещу Костов, ГЕРБ, Кунева, Соломон Паси, Джордж Сорос и т.н.

13

Анонимен

преди 10 години

Закрила срещу насилиеЧл. 11. (1) Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в дейности, неблагоприятни за неговото физическо, психическо, нравствено и образователно развитие.(2) Всяко дете има право на закрила срещу нарушаващите неговото достойнство методи на възпитание, физическо, психическо или друго насилие и форми на въздействие, противоречащи на неговите интереси.(3) Всяко дете има право на закрила срещу използване за просия, проституция, разпространяване на порнографски материали и получаване на неправомерни материални доходи, както и срещу сексуално насилие.(4) Всяко дете и

12

Дада

преди 10 години

2-3000 нагли софиянци си присвояват правото да говорят и протестират от името на всички БЪЛГАРИ. Засрамете се и се приберете. Оставете правителството да работи. Или вашата работа са протестите, за които ви плащат!!!!

11

Пламен

преди 10 години

хаха, 50 човека във Варна, такива протести обичам :) шопите или кандидат-шопите какво са заподскачали толкова не ми е ясно или всъщност може би е - ГЕРБ се занимаваха цял мандат само със София и буквално забравиха за провинцията. Ами, сори братя софиянци, но ГЕРБ няма да видят повече власт :)

10

Анонимен

преди 10 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ И ТОЙ ВЕЧЕ СЕ ЧУВСТВА ЗАСТРАШЕН, ЗАЩОТО ВЕРОНИКА ПЛЕВНЕЛИЕВА НЕ Е МИТ, А СЪВСЕМ ИСТИНСКА, КАКТО И ОФШОРКИТЕ, КАКТО И МИЛИОНА. ЗАТОВА ТОЛКОВА СЕ ПЕНИ, АМА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗБЯГА. ДА СИ СПОМНИ КАК ГО ИЗБРАХА- С 4% ПРЕД КАЛФИН НА БАЛОТАЖ С ОГРОМНИ МАНИПУЛАЦИИ. ТОВА Е ГЕРБЕРАСТКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, НЕ НА БЪЛГАРИЯ

9

Анонимен

преди 10 години

Протестирайте срещу посолствата на ЕС и САЩ и централата на ГЕРБ, която ги поддържаше. Това са основните виновници за кризата в България.

8

ЕЗИКЪТ НА ОМРАЗАТА

преди 10 години

АЗ ВИ МРАЗЯ БЕЗПЛАТНО, ПЛАТЕНИТЕ КОИТО СЕ ПРАВИТЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ

7

Анонимен

преди 10 години

КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО СТЕ РЕХАВИ-ЯВНО ПАРИТЕ СВЪРШВАТ ! КАКВО ИСКАТЕ, ПО ДЯВАЛИТЕ, МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГО АРТИКУЛИРАТЕ, УМНИЦИ ? ПРОМЕНИ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС, СВАЛЯНЕ НА ГРАНИЦАТА ЗА ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА- ТОВА Е НАЙ-КРАТКИЯ ПЪТ КЪМ ЛУМПЕНИЗАЦИЯ, *** И ВИТКОВИЗАЦИЯ НА ПАРЛАМЕНТА МАЖОРИТАРЕН ВОТ-И КАК ЩЕ ДЪРЖИТЕ ОТГОВОРНИ ИЗБРАНИТЕ ДЕПУТАТИ,ЩОМ ЗАД ТЯХ НЕ СТОИ ПАРТИЯ,КОЙ ЩЕ Е СУБЕКТЪТ,КОЙТО ЩЕ УПРАЖНЯВА КОНТРОЛ ВЪРХУ ТЯХ ИЛИ ИСКАТЕ ХАОС И КУПЕНИ ДЕПУТАТИ. ЕВАЛА, БОЙКО, УСПЯ ДА ДОКАЖЕШ КОЛКО Е ЛОШ МАТЯЛА

6

******

преди 10 години

Петима ненормалника са против протестите. Браво! Много сте, силни сте))))

5

Анонимен

преди 10 години

Къде ги виждате "хиляди"? Има няма хиляда!И това са най-отявлените ***!

4

Анонимен

преди 10 години

Редно е първо оставка да подаде президентът Плевнелиев издигнат от ГЕРБ. Плевлнелиев беше министър в престъпното правителство на ГЕРБ и не събори нито един незаконен строеж и на практика узакони заменките. За награда ГЕРБ го издигнаха за президент.

3

тъп и прст

преди 10 години

Тази вечер ше създам страница във фейсбук - ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПРОТЕТИТЕ !!!Писна ми от "умни,красиви и нтелигентни"...Само да припомня,на протестите през зимата само във Варна излизаха около 30 000 души всеки ден- а в София излизат максимум 10 000. Та искам да кажа,10000 човека нямат правото да искат оставката на правителството-ЗАЩОТО ТЕЗИ ХОРА СА ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ И ПЛАТЕНИ ОТ ПП ГЕРБ!!! ТАРИФАТА Е 20 ЛЕВА НА ЧАС-ПРОТЕСТ!!!

2

Pich

преди 10 години

Kakvi hilyadi, te sa pod 1000 choveka...

1

varg

преди 10 години

Оставка на протестиращите.